X- og y-kommunikasjon: hvordan scot og emily mckays personlige tilnærming til date coaching er å styrke singler til å finne den kjærligheten de fortjener

20 februar 2019

Den korte versjonen: Mange single føle seg overveldet når det gjelder kontakt med nye mennesker, men Scot og Emily McKay er her for å endre det med X & Y Communications. Duoen ønsker singler å vite forholdet suksess er helt opp til dem. Med en karakter basert tilnærming, X & Y Communications hjelper kundene å identifisere hva de virkelig ønsker i en partner og lærer dem hvordan de skal opptre med ekthet og ekte engasjement for å oppnå dette målet. Som profesjonelle trenere, Scot og Emily har samlet en enorm lagerbygning av dating og forhold beste praksis på deres hjemmeside og er forpliktet til å jobbe en på en med klienter som søker veiledning om sine reiser til kjærlighet.

De fleste er enige holde seg i form og forme en ideell fysikk tar litt arbeid. For mange kan få resultater på egen hånd være en høy orden, slik at de slår til en profesjonell for å få hjelp. Personlige trenere er skolert i kunsten fitness og leve etter de prinsippene de forfekte. Deres jobb er å kartlegge løsninger og motivere kunder om hvordan å oppnå sine mål.

load...

Det samme kan sies om dating. Hvis noen ønsker å finne en kjærlighet, må han eller hun legge på noen ærlig innsats. Dette krever ofte hjelp fra noen som vet hvordan å kartlegge rett kurs. For mer enn et tiår, har Scot og Emily McKay gjort nettopp det med sin dating og forhold coaching byrået X & Y Communications.

Scot og Emily McKay er dedikert til å hjelpe single finne kjærligheten på X & Y Communications.

Scot ble en dating-ekspert etter strategisk endre sin tilnærming til dating slik at han kunne endelig finne partner han alltid ønsket.

load...

“Etter en bitter skilsmisse, bestemte jeg meg for jeg ville ikke at historien til å gjenta seg selv,” sa han. “Jeg begynte å finne ut alt jeg kunne gjøre for å bli mer attraktive for kvinner, og prøve å forstå hodet av kvinner. Alle som begynte å jobbe spektakulært bra for meg. Jeg var begynt å få virkelig flotte kvinner med meg til sosiale arrangementer, og mine venner lurer på hvordan jeg gjorde det.”

Hans venner - og til og med noen av kvinnene han datert kort sikt - foreslo han skrive en bok for å utdanne andre menn om hvordan å tiltrekke seg og behandle kvinner med karakter. Derfra X & Y Communications og hans dating teori, “fortjener hva du vil”, ble født.

Et tiår av å levere kvalitet dating erfaringer for klienter

Etter mange år som en milliard-dollar IT salg profesjonell, Scot gjort en karriere bryter som kan høres litt uventet; han ble en dating og forførelse ekspert i 2005. Siden da har han vært å snu plassen opp ned med dette tegnet basert tilnærming, som har vært omtalt i over 400 publikasjoner, inkludert menns helse.

load...

Å hjelpe folk over hele verden, har Scot utfordret allment aksepterte oppfatningen at å finne ekte kjærlighet er strengt i skjebnens hender. Han mener en kombinasjon av fortjenstfull hva du ønsker og dekode det motsatte kjønn tankeprosesser fører til tiltrekke seg den ideelle partner. Når tiltrukket, den samme strategien hjelper singler administrere sine dating liv smart og ta de beste beslutningene. Hans teori fungerer så godt at han tiltrakk hans egen ideelle partner, Emily, og hun er en dating-ekspert, også.

Emily bringer energi til laget som Managing Partner og kurator av kvinnen-sentrert innhold duoen produserer. Hun er bosatt dating konsulent, har forfattet attraksjonen Makesystem for kvinner og klikker med Ham online dating-programmet, og er vertinne av nøklene til Bliss medlemskap nettsted for kvinner.

Paret når mer enn 300.000 mennesker over hele verden med sine tjenester, podcaster, nyhetsbrev, og Facebook-gruppe. Beviset på dating pudding er hvordan de aktet ikke bare av sine kunder, men også av andre fagfolk.

“Scot og Emily McKay har alle hemmeligheter og informasjon du trenger for å møte den personen du drømmer om,” skrev stipendiat forhold pro Sally Shields. “Vær forberedt på å bli ombygd til en mann eller kvinne magnet! Du fortjener det du ønsker, og med McKays ved roret, vil du absolutt få det!”

A Bespoke Coaching Program som driver virkelige resultater

Scot sa X & Y Communications' coaching tjenester er ikke som andre programmer. Rådene levert av X & Y ble utviklet for å løse reelle problemer for virkelige mennesker og ikke følger de formalis tilnærminger så vanlig i bransjen.

“Vi bygget vårt forhold rundt akkurat det vi lærer,” sa han. “Vi er veldig pragmatisk. Vi bare snakker om hva som fungerer. Vi bare snakker om hva som er fornuftig. Vi snakker ikke om dette fra en altfor åndelig, new-agey woo-woo slags ting. Vi snakker om ting som å komme over deg selv og ser ut for narsissister.”

De stoler ikke på pie-in-the-sky teorier eller triks. Hvis du partner med Scot og Emily for å hjelpe deg med å finne kjærligheten, må du gjøre det nødvendige arbeidet.

Scot fortalte oss at han ønsker kundene å kaste ut rykter og dårlig råd de har fulgt. For eksempel bør menn ikke tror en kvinne vil føle at de er trengende hvis de ringer innen tre dager etter et første møte.

“Sannheten i saken er at du kan ikke fake å være trengende eller ikke være trengende,” sa han. “Du kan ikke bruke noen triks for å slutte å være trengende. Du er nødt til å komme ned til kildene og endre det frykt for å mislykkes, og at utfallet avhengighet. Men folk ikke ønsker å høre det fordi det høres ut som arbeid.”

Scot og Emily vil motivere deg til å gjøre det arbeidet du trenger å gjøre for å få den kjærligheten du fortjener. Ved å arbeide med dem en på en, vil du få all sin kompetanse, erfaring og kunnskap slik at du kan, i likhet med dem, finne den personen som virkelig får deg. Scott la til at selv om å oppnå reelle resultater tar litt arbeid, betyr det ikke nødvendigvis ta så lenge som de fleste kanskje tror.

Ressurser Opprette fellesskap rundt felles Dating Bekymringer

Menn har regnet på X & Y Mountain Top Podcast i 10 år for å veilede dem. Scot og hans ekspert medarrangør dekker en rekke emner, inkludert kvinner, dating, sex, eventyr, forførelse og 21. Århundre maskulinitet.

Denne podcasten er levert i en conversational og underholdende måte, og er utformet for å hjelpe menn vokse i alle områder av livet. Temaene siste podcaster omfatter markedsføring deg selv til kvinner, finne hva du vil i livet og gjøre det skje, og selv hvordan Trump påvirker dating og attraksjon. Disse podcastene vil få deg hekta og holde tankene virvler i timevis.

X & Y Mountain Top Podcast inviterer eksperter for å diskutere alle ting relasjoner og dating.

Kvinner som er klar til å finne sin Mr. Right i de neste 30 dagene må du sjekke ut Emily program klikker med ham. Emily tar all sin erfaring og kunnskap, og råder kvinner til å bli en ekte kvinne som tiltrekker seg akkurat hva hun vil.

Ingen flere spillere eller Mr. Right Now-tallet, er Emily program en steg-for-steg guide til å oppdage hva du vil og hvordan du får det. Hun lærer kvinner hvordan å ikke bosette, ignorere feil oppmerksomhet, og for å lede energi mot sin ideelle mannen.

Det fungerer! Par fortelle hvor X & Y hjulpet dem Koble

Scot og Emily har utallige fans, og de har hjulpet mange mennesker innser hvordan de kan forbedre sine liv ved å fortjene det de ønsker.

Phillip i Hillsboro, Oregon, er en av dem. Han skrev til Scot i verdsettelse av ektheten av X & Y coaching stil.

“Dette programmet ønsker å styrke din integritet, autentisitet, og trivsel - ikke bare i dine relasjoner med kvinner, men i alle relasjoner du har,” skrev Phillip.

En annen X & Y-klient, Ingo fra Reykjavik, Island, ser hvor ansvaret for ansvarlighet er styrke til ham.

“Av alle guru ting jeg har lest, det enkle uttrykket 'fortjener hva du vil'er trolig den beste filosofien,” sa han. “Jeg elsker det fordi det plasserer ansvaret holdent på skuldrene mine, og det passer perfekt med den holdningen jeg ønsker å ha.”

Etter hvert som flere og flere glade historier rulle i, Scot og Emily er klar til å takle deres neste forhold utdanning utfordring: å bygge innhold og coaching rundt pleie og voksende forholdet når du har det. Med mer enn 12 år sammen, en overfladisk kjennskap til barna, og en bedrift hvor de jobber gjerne side om side, de er bare paret til å gjøre det.