Westin hotell og feriesteder blender par med bryllup ved havet på kohala-kysten i Hawaii

15 juni 2019

Kortversjonen: Westin Hotel and Resorts er et luksushotell kjeden eies av Marriott International. Dens 269+ egenskaper tillate gjester å de-stress i fanget av luksus. Etter å ha fullført store renoveringer, The Westin Hapuna Beach Resort har søkt å bære på Westin tradisjon for forskning ved å fremme en rolig ferie og bryllup destinasjon i Kohala, Hawaii. Dette Oceanside Hotel inviterer par å utforske en romantisk destinasjon omgitt av frodige tropene og sandstrender.

The Island of Hawaii er kjent over hele verden som et fantastisk reisemål. Det er den tredje største øya i Polynesia. Minst fem skjoldvulkaner har bidratt til øyas dannelse og formet sin særegne landskapet, en utbrudd av gangen. Kohala, som ligger på den nordligste toppen av den store øya, siste utbrudd ca 120 000 år siden og er den eldste av Hawaiis vulkaner.

load...

Gjennom årene har Kohala Coast pirret interessen til geologer samt ferierende på grunn av sine hundre år gamle lava felt, tette regnskoger og hvite sandstrender. Dette er en one-of-a-kind reisemål, og mange par drøm om å ha en destinasjon bryllup eller bryllupsreise her. The Westin Hapuna Beach Resort kan bidra til å gjøre drømmer til virkelighet.

The Westin Hapuna Beach Resort hviler på Hapuna Bay like nord for Hapuna Beach State Park. Therecently renovert ferie destinasjon ligger på Kohala Coast og kan tilby gjestene panoramautsikt over det klare vannet og frodige tropene som har gjort Hawaii berømt.

The Westin Hapuna Beach Resort gir et vakkert bakteppe for en romantisk tur.

load...

Gjestene på The Westin Hapuna Beach Resort kan tilbringe sine dager på å utforske havet eller regnskogen, eller de kan ta en strand stol og resten av vannet eller hotellbassengene. Den 249-roms hotell skaper en fredelig og intim setting for ferierende i alle aldre og bakgrunner, og gjestfriheten teamet strekker seg langt for å gjøre gjestene føle seg hjemme.

The Westin Hapuna Beach Resort har spesialisert seg på drift av uforglemmelige Oceanside bryllup seremonier og mottakelser der par og deres familier kan nyte den tropiske atmosfæren og bryllup planlegging staff'spersonalized og oppmerksom service.

Knytte knute i et tropisk paradis

Westin Hotels & Resorts har over 269 eiendommer rundt om i verden. Noen er plassert i hjertet av store byer, mens andre, som The Westin Hapuna Beach Resort, stå alene på en privat strand. Disse ferie flekker fremme helse og velvære ved å gi gjestene en sjanse til å unnslippe det daglige stresset og fokusere på å bruke tid på å gjøre ting de liker med menneskene de elsker.

load...

Disse prisvinnende hoteller tillater folk å feriere i stil og få mest mulig ut av sitt opphold i en pittoresk beliggenhet. Dette varme og fredelig atmosfære er perfekt for par som planlegger en destinasjon bryllup.

The Westin Hapuna Beach Resort har syv bryllup arenaer med totalt 16,339 kvadratfot med møte- og konferanseområder. Hapuna Ballroom er det største arrangementet rom på hotellet, og det kan ta opptil 900 gjester for et bryllup mottak og opp til 650 for en sit-down bankett. Denne innendørs beliggenheten gjør en grand inntrykk.

Selvfølgelig, hvis du foretrekker et utendørs bryllup, kan Westin teamet imot deg med fantastisk Oceanside plener og terrasser.

Par kan si “jeg gjøre” under palmene ved siden av havet på The Westin Hapuna Beach Resort.

Turtle Point, som kan romme opp til 75 gjester, er et spesielt populært sted for bryllup fordi det har havutsikt på tre sider av gresskledde spot. Den vest perspektivet gir solnedganger perfekt for sen ettermiddag bryllup.

Sjøkanten plener og hager kan gi en nydelig naturlig bakteppe for et bryllup seremoni, og så gjestene kan fortsette feiringen på en mottakelse på Breezeway Terrasse, som har utsikt over Stillehavet, eller utendørs gårdsplass, noe som kan passe 500 personer.

En personlig bryllupsplanlegger kan hjelpe par bestemme hvilken arena som er riktig for deres behov. The Westin teamet vet hotellets områder inne og ute, slik at de kan anbefale de beste bryllup arenaer og tjenester for å bringe din visjon til liv.

De ansatte er i stand til å kuratere spesialiserte bryllup opplevelser for hvert par. Dette er ikke en cookie-cutter operasjon. Hotellet forplikter seg til kun ett bryllup per dag, så nygifte kan være trygg på lagets udelte oppmerksomhet.

The Westin Hapuna Beach Resort har et nytt utseende

I 2018, den langvarige Hapuna Beach Prince Hotel tok på en ambisiøs renovering prosjekt for å tilby gjestene større verdi. Teamet oppdatert hotellets fasiliteter, rom og begrunnelse, og ga også sitt navn en polsk. Nå er The Westin Hapuna Beach Resort rustet til å imponere folk som søker en romantisk strandferie.

The Westin Hapuna Beach Resort tilfredsstiller gjestene med sine tjenester og fasiliteter.

Hotellets redesign forvandlet alle rom i luksuriøse og moderne suiter. Hotellpersonalet lagt et nytt lag av komfort ved å installere Westins HeavenlyВ® senger i hvert rom. De utvidet også spisemuligheter, bygget en voksen evighetsbasseng med utsikt over havet, og etablerte theWestin helsesenter med 24/7 treningssenter og Hawaiin-inspirert spa.

Hapuna Spa by Mandara tilbyr massasje, kroppsbehandlinger, aromaterapi og hudpleie tjenester for å hjelpe gjestene se og føle sitt beste. Par kan benytte anledningen til å skjemme bort seg selv og slappe av sammen. Du kan gjøre en avtale ved å ringe +1 (808) 882-5630.

Den bildesøk-dollar renovering prosjektet tok måneder å fullføre, men sluttresultatet har vært vel verdt det. The Westin Hapuna Beach Resort er nå vakrere enn noensinne med en levende vegg av grøntområder i lobbyen og delvis nedsenket avslapping salonger i voksne basseng.

Pluss Westin har nå en rekke eksklusive spisesteder å tilfredsstille gjester, whocan velge og vrake mellom en middelhavsrestaurant, åpen frokostbuffé, uformell strand grill eller kaffebar. Den Meridia er en populær dato sted med en smart casual kleskode og lokale retter. Reservasjoner er nødvendig på dette etablissementet.

Ferier Lag spesielle minner på Island

Westin Hotel & Resorts bygger relasjoner med gjester og oppfordrer dem til å vende tilbake til sine favoritt ferie flekker igjen og igjen. Teamet ønsker alle nykommere inn i familien, og skaper en vennlig atmosfære der folk kan slappe av og lade opp på deres fritid.

Par som knytte knute IDen Westin Hapuna Beach Resort kan nyte et vakkert bryllup dag, og de kan gå tilbake å gjenoppleve minnene under jubileer, helligdager og familieferier som kommer.

Den nydesignede feriestedet skaper en intim plass der par kan nyte utsikten.

Nygifte Analisa og Jason skrev til Westin Hotel & Resorts team for å si at de hadde en fantastisk bryllup på Kohala Coast. “Vi vil gjerne takke deg for alt i å gjøre vårt bryllup en drøm”, paret sa. “Alt var perfekt.”

Analisa og Jason sa at de planla å besøke hotellet igjen og selv kalte øya deres hjem borte fra hjemmet. “Det er folk som deg som gjør øya en spesiell plass for oss og det som holder oss kommer tilbake,” sa de i anmeldelse.

I et bryllup Wire gjennomgang , en brud som heter Hilary sa hennes gjester elsket plasseringen så mye at de har planlagt ferier av sine egne på The Westin Hapuna Beach Resort. “Jeg anbefaler at du planlegger din bryllup her,” Hilary lagt. “Jeg elsket hvert minutt av våre bryllup helg, og skulle ønske vi kunne gjenoppleve det om og om igjen.”

The Westin Hapuna Beach Resort har 4.6 av 5 stjerner på Wedding Wire, og den vokser sitt rykte som en fenomenal bryllup sted i hjertet av Hawaii.

“Vi hadde en fantastisk tid og kunne ikke fått en bedre opplevelse noe annet sted,” sa en annen par i en gjennomgang av feriestedet. “Ser frem til vår neste opphold.”

Westin Hotel & Resorts inspirerer Romance & Wonder

Hawaii er en minneverdig ferie sted hvor folk kan nyte utendørs opplevelser, rolige strender og fantastisk utsikt, så det er ikke rart så mange par reiser hit for å gifte seg. Sandstrendene på Kohala Coast kan fengsle nygifte som ønsker en minneverdig opplevelse i paradis.

The Westin Hapuna Beach Resort tilbyr mange billedskjønne områder hvor par kan finne romantikk og foryngelse. Det er et fantastisk reisemål for bryllupsreisende, nygifte, ektepar, familier og alle i mellom. Enten du drømmer om en barfot bryllup på stranden eller bare vil ha litt tid til å koble med signifikante andre, kan du komme bort fra alt og lage minner på dette førsteklasses hotell.

Westins søyler av service er kjernen i vår lagets innsats i å gi minneverdig opphold her på Kohala Coast, og det er det som gjør det så spesielt for par på ferie i Hawaii.