Wapa: en populær lesbisk dating-app nå tilgjengelig i 160 land

14 april 2019

Kortversjonen: Søker en potensiell lesbisk kamp på generelt dating app kan føles som å lete etter en nål i en høystakk. Bortsett fra i stedet for høy, er det alle skumle dudes som tror de har makt til å slå lesbiske kvinner rett. Æsj! Singles skal ikke behøve å sette opp med det bare for å få en date. Heldigvis på Wapa kan lesbiske, bi, og bi-nysgjerrige kvinner holde til sin egen og flørte i en 100% pikk-fri sone. Den populære app støtter en queer-vennlig nettverk av over 250 000 kvinner i 160 land over hele verden. Du kan laste ned Wapa gratis og deretter sende en video melding til fange en nydelig dame oppmerksomhet og finne en kjæreste i ditt område.

Wapa er en spansk slang ord som betyr en vakker og elegant kvinne. Som i “Hola, WAPA, kan jeg kjøpe deg en drink?” Ordet startet som internett forkortelse for Guapa (som betyr vakker) og ble snart en munter kjærtegn populær blant unge spansktalende.

For noen år siden bestemte en innovativ dating selskap for å nevne sin lesbisk dating app Wapa som et nikk til sin ungdommelige appell og techy røtter. Plus, programmet er designet for å være vert for vakre single kvinner, så navnet virket passende.

load...

Wapa er et problemfritt dating app for lesbiske, bi, og bi-nysgjerrige kvinner verden over.

I dag er Wapa blant de mest populære lesbiske-bare dating apps i verden. Fra Storbritannia til Brasil, har singler fra hele verden sluttet seg til nettverket for å prate opp vakre kvinner. De innovative funksjoner, inkludert morsomme videomeldinger, gjør dette dating app skiller seg ut som en enkel og effektiv nettverksverktøy. Du kan laste ned Wapa på Google Play eller iTunes gratis.

load...

“Vi ønsket å lage en app der kvinner kan få kontakt med hverandre,” sier Andrei, Wapa PR og Marketing Manager, “og jeg tror vi har oppnådd det.”

Tjene tillit av tusenvis av Lesbisk, Bi & Bi-Nysgjerrig Singles

Gjennomsnittsalderen for kvinner på Wapa er 30, og de fleste brukere har en tendens til å være i slutten av 20-årene til begynnelsen av 30-årene. Disse er ikke flassende singler går gjennom en fase i college. De er modne yrkesaktive kvinner som vet hva de vil og ikke har tid til å rote rundt på generelle dating apps.

Wapa er enkle søkefiltre styrke kvinner å finne en kompatibel dato på sine telefoner, og 60-sekunders videomeldinger hjelper dem gjør en fantastisk førsteinntrykk.

Wapa er enkelt grensesnitt gjør det enkelt å finne kvinnen i dine drømmer.

Du kan bruke GPS locator på telefonen for å finne datoer i området, eller du kan bla gjennom profiler fra hele verden. Du har 160 land igjen av kvinner på din fingertips.The innebygde overs tillater kvinner i alle kulturer til å kommunisere med hverandre og begynne internasjonale relasjoner uten å forlate hjemmet.

load...

Bekymret ditt privatliv? En firesifret kode vil låse app slik at ingen kan bryte inn uten din tillatelse.

Wapa bruker også en banebrytende brukergenerert verifiseringssystem for veterinær dating profiler og luke ut forfalskninger. Brukere kan nå stemme på hvilke profiler de tror er ekte og som de mener er falske. Systemet stemmer overens stemmene og har ekte profiler mer fremtredende. Teamet er i ferd med å utvikle metoder for å verifisere bilder og profiler mer effektivt for å holde svindlere og spammere i sjakk.

Andrei sa han ofte hører lesbiske kvinner klager om falske profiler på andre dating-nettverk, og Wapa ønsker å eliminere dette problemet ved å bygge sikringstiltak og godkjennings verktøy. “Vi skaper et nivå av tillit,” sa han. “Vi prøver alltid å beskytte våre brukere, og vi anser oss selv svært nær queer samfunnet.”

Medlemskap vokser ca 15% måned over måned

Wapa har vokst med sprang og grensene de siste årene. Det brøt ut på dating scene som den første lesbiske-bare dating app tilgjengelig i Europa, og det har blitt imponere kvinner siden den gang. I 2017 vokste app sin brukerbase i Brasil med over 42% i løpet av en måned. I gjennomsnitt, ser app en 10% til 15% økning i totalt antall brukere hver måned.

Hver måned, over 250.000 kvinner bla Wapa på jakt etter romantikk.

Andrei sa de er fornøyd med det nivået av jevn vekst, men laget er også ivrige etter å vokse enda større og blitt et kjent navn i land over hele verden. Wapa utviklere utforme videomeldinger og en elegant og moderne grensesnitt for å tiltrekke seg flere registreringer og oppfordrer brukere til å bruke programmet ofte når de har lastet det ned.

Den Wapa teamet er stolte over å ha over250,000 aktive brukere - det betyr at folk som har brukt programmet i den siste måneden - og gjør alt for å holde dem fornøyde.

“Vi er ganske fornøyd når vi ser et par møtes gjennom Wapa,” sier Andrei. “Folk forteller meg hele tiden: 'Jeg møtte kjæresten min på Wapa!'”

En Multi-landslaget jobber hardt for å tjene Queer fellesskap

Teammedlemmene Wapa har kommet fra en rekke bakgrunner. Andrei er fra Romania, og han jobber tett med folk fra Storbritannia, Spania, Italia og Brasil. Den multi-landslaget fremmer og fremmer ulike perspektiver på dating verden ved å plukke hjernen til lesbiske singler og finne ut hva disse personene trenger for å lykkes på en dating app.

“Jeg er homofil, ikke lesbisk, slik at jeg alltid ber lesbiske å behage fortelle meg hva deres behov er,” sier Andrei. “Jeg liker å lære, og jeg lærer mye av å snakke med dem.”

Andrei fortalte oss at det meste av tilbakemeldinger Wapa laget får er positive og oppmuntrende. Hvis de får en dårlig anmeldelse, men svarer et gruppemedlem med en personlig melding, og jobber hardt for å løse issue.The kundeservice hjelper alle brukere opplever tekniske problemer, de fleste som kommer ned til et problem med brukerens telefon, ikke app selv.

"Elsker det. Jeg nyter hvert øyeblikk “. - Keyvia Ivy i en fem-stjerners gjennomgang av Wapa

“Vi lytter nøye til hva våre brukere ønsker vår app hadde,” sier Andrei. “Jeg personlig lese alle e-poster fra brukere fordi hver av dem er viktig for oss.”

Foreløpig er Wapa teamet utforsker alternativer for å skape en under-the-radar dating app for land der LGBTQ samfunnet er målrettet av politiet. Fordi det å være homofil er ulovlig, å bli tatt med en velkjent gay dating app, for eksempel Grindr, på sine telefoner kunne få en person pågrepet. Gjennom en ny LGBTQ-vennlig app, håper Wapa team for å gi homofile menn og lesbiske kvinner en plattform hvor de kan omgås fritt og diskret med folk de ønsker.

Wapa: en internasjonalt anerkjent kvinner eneste app

Wapa er et positivt vakker dating løsning for ungdommelig lesbiske, biseksuelle og bi-nysgjerrige kvinner rundt om i verden. Fordi det er et trygt kvinner kun plass, trenger brukerne ikke bekymre deg for å bli trakassert av menn trolling etter en trekant eller på jakt etter bråk.

Selv om det allerede har vokst til å tjene 160 land, dette up-and-coming dating app er bare å komme i gang. Den Wapa teamet er alltid å utvide nettverkets rekkevidde og forbedrer sine tjenester. Hold øye med Wapa - fordi den har en rekke dristige planer i verk.

“For oss 2018 er et år med endring”, sier Andrei. “Dette er året Wapa vil bli den beste lesbisk dating app med mange nye og overraskende funksjoner på den.”