Vil du ha en natt-stand? Følg disse tipsene

16 mai 2019

One-night stands er veldig gøy. Jeg personlig liker dem fordi du tar en jente fra hei til sex i et par timer, og dette virkelig gjør du føler at du har spillet.

Sannheten er one-night stands er stor for alle involverte fordi det i utgangspunktet gir to mennesker muligheten til å oppfylle sine primal lyster uten dramatikk.

Betyr det skje mye?

En studie i 2009 viste kun tre prosent av kvinnene vil være enige om å gå hjem med en gjennomsnittlig fyr, mens bare 8 prosent enige om å gå hjem med en meget attraktiv fyr.

load...

Hvis du hadde lest selve studien, ville du se dudes prøver å score var faktisk etterforskere som sannsynligvis hadde ingen lek.

En nyere studie, noe som høres mye bedre for oss bros, fant 20 prosent av kvinnene innrømmet å ha en one-night stand, mens en annen 50 prosent sa de ville være villige til å ha en one-night stand.

Tatt i betraktning alle bros er pen og heldig samtidig, disse studiene i utgangspunktet gir oss minst én av fem sjansen for landing en av disse kvinnene. Pluss alle bros fikk spillet slik at det skal rangere den opp litt.

Hvis du ønsker å øke sjansene dine enda mer, kan du lese hele denne artikkelen.

load...

Høy sjanse steder

Du har din barer / klubber typiske, men hva med noe annet?

Hvis du har sett filmen “Wedding Crashers”, så har du sannsynligvis vet bryllup er en annen førsteklasses beliggenhet for one-night stands.

Kvinner har en tendens til å bli altfor emosjonelle og deres hormoner herjer, så det er bare et spørsmål om “Hei, jeg er en fyr, og jeg er her for å få ting i gang.”

Andre gode, men forskjellige steder ville være ferie parter, Bursdagsfeiring (gå for Bursdag jente) og til og med å dra nytte av tid, som i Valentinsdag eller en fersk ulykke som truer verden, noe som gjør kvinner gripe øyeblikket og sove med noen tilfeldige fyr.

Høy sjanse jenter

Hvis du går ut for en one-night stand, bør du spille natten litt mer annerledes enn du vanligvis gjør. I stedet for å gå rett til den absolutte hotteste dama, prøv å gå for henne nesten like attraktive venner.

Vurderer nesten som attraktiv betyr at de er ganske forbanna varmt, blir dette den virkelig varm en veldig fascinert. Vennen du er ute etter vil føle seg enda bedre, noe som gjør spillet enda enklere.

load...

Alternativt kan du skanne rommet for direkte potensielle kandidater, som jenter som er ned uansett er vanligvis prøver å bli lagt merke til.

Se etter de som er åpenbart ut til å ha det gøy, gjør noen dirty dancing, ler høyt, fortsette å se ut til rom som kanskje noen fyr kommer til å fange deres øyne... Den slags ting.

Tilnærmingen

Vurderer du ønsker å sove med denne jenta i et par timer, må førsteinntrykket være perfekt. La cheesy linjer og halt vitser for annen gang.

Nærme seg henne med tillit og begynne å snakke med henne. Det er viktig å utstråler tillit. Dette vil raskt få deg ansvaret for situasjonen.

En gang i kostnad, må du gjøre alt i din makt for å få henne til å føle seg bra. Dette inkluderer å stille de riktige spørsmålene og gi de riktige kommentarer, så mye at du kan få kontakt med henne på et følelsesmessig nivå.

Gjøre henne føle at du er nøyaktig hva hun vil og gjøre henne ønsker å ha det.

Hele poenget med å være i kontroll betyr at hun vil til slutt gjøre hva du vil (gå hjem med deg). La oss være ærlig, hvis du lar henne ta kontroll, hun kommer ikke til å be deg om å komme tilbake til sin plass.

Ærlighet kan spare deg for mye drama, så sørg for at du legger en subtil, “Jeg har egentlig ikke tid til relasjoner / Jeg liker å være singel,” i de første 30 minuttene av samtalene dine.

“Jeg vil holde sex normal mindre

hun ber spesielt for det.”

hennes tegn

Når du lader for one-night stand, er det helt avgjørende å se på hennes kroppsspråk.

Problemet her er at hun ikke vil fortelle deg hva hun synes om deg, så hvis hun tror du suger, vil du ikke vite det med mindre du lese hennes ubevisste tegn.

Tatt i betraktning de fleste kvinner elsker den ekstra oppmerksomheten du gir dem, kan du i utgangspunktet miste en hel natt prøver å spillet noen som ikke liker deg i første omgang.

Hvis hun er tett og åpen mot deg, det er bra. Hvis hun lener seg bort fra deg og stengt av, er så ille.

Dessuten er hun å se på ansiktet ditt når du snakker? Har hun synes oppriktig interessert? Det er alt bra. Hvis hun sjekker ut hennes telefon eller leter rundt i rommet, det er ille.

Lese de riktige skiltene kan gjøre forskjellen mellom å få lagt eller wanking av. Ikke kast bort tid med unger som ikke ned for det.

Tar det til neste nivå

Hvis ting ser bra ut, er det på tide å begynne å gjøre noen alvorlige trekk. Flytt nærmere henne, begynner å røre henne og til slutt helle inn for kiss. Ikke gå hele veien. Gjør sitt arbeid for det lille ekstra.

Gå og male på dansegulvet og starte noen tunge make-out økter. I utgangspunktet gjør ditt beste for å få henne juices strømmer.

Når du vet sikkert

En kvinne fortalte meg en gang at du aldri skal spørre jenta til å gå rett fra klubben (uansett hvor du er) til sex plassering. I stedet bør du be om å gå til en mer stille sted (en mørk bar / lounge) før.

Dette er trolig en av de beste rådene jeg noen gang fikk på dette temaet fordi det bringer henne ett skritt nærmere å gå hjem sammen samtidig som det gir det lille komfortsone som gjør at hun føler seg mer kontroll.

Derfra er det bare et spørsmål om tid (mange rørende og kliner) til du til slutt kommer til sex plassering.

den hendelsen

Ideelt sett bør du aldri gå til ditt sted. Dette skaper alle slags komplikasjoner, spesielt hvis du ikke fortelle henne hva du vil.

Pluss, som ønsker en sovende som ikke ønsker å forlate selv om det er 14:00 neste dag?

Hennes plass vil gjøre henne føle seg mye mer komfortabel, slik at du kan faktisk ha en god tid.

Starte ting øyeblikket du går inn gjennom døren. Dette er hva du kom for, så det er ingen vits i å kaste bort tid. Det er ingen grunn til å snakke om unyttig ting. Bare fortell henne hvor sexy hun er og hvor mye hun har å slå deg på.

Når tiden for virksomhet kommer, bruke kondom (selvsagt) og gjøre alt i din makt for å behage kvinnen før du ryker mutter. Hvorfor? Vel, hvis hun liker det nok, dette kan lett bli til en faen kompis forhold. Hva fyr ikke ønsker det?

Også vil jeg prøve å holde sex til vanlig, betyr ingen kinky stuff (anal, spanking, punching, alt som er i din vridd hodet), med mindre hun spesifikt ber om det.

Utgangen

Du kan spille dette på en rekke måter, men ideelt sett bør du bare fortelle henne at du hadde en flott tid, og ryker ut.

Hvis hun liksom gir deg nummeret hennes eller e-post eller legger deg på Facebook, kan du spille dette enda bedre. Ikke si at du kommer til å ringe henne. Hvis hun ber deg om å ringe henne, sier “Det kan være morsomt,” men aldri godtar noe.

Hvis du vil ha en sjanse til en faen kompis forhold eller odde booty call, sende henne en melding / tekst / e-post neste dag sa du hadde en fantastisk tid, og hun skal føle seg fri til å kontakte deg hvis hun ønsker å gjøre det igjen.

Denne måten du setter det hele på henne. Du har ikke flere forpliktelser, og hvis mer sex er å komme fra det, jeg tror ikke du kommer til å hate det.

Dette er den slags ting jeg diskutere på bloggen min og i gratis eBok jeg gir ut. Hvis du ønsker å øke din suksess med kvinner, besøk http://ThePlayerGuide.com - et sted hvor dating tankegangen er kastet ut av vinduet til fordel for mer direkte og fruktbare metoder for å møte og forføre kvinner.

Foto kilde: youqueen.com.