Veggieconnection.com er et ikke-for-profit-datingside som hjelper vegetarianere med å bygge vennskap og romantiske forhold

22 februar 2019

Den korte versjonen: Noen nisje dating sites fokusere på overfladiske kvaliteter som hårfarge eller høyde, mens andre velger å legge vekt på personlige egenskaper som treffer litt nærmere hjemme. VeggieConnection.com er en datingside som passer for mennesker med samme kostvaner, etiske standarder, og livsstil. Nettstedet forener vegetarianere, veganere, fruitarians, og rå-foodists i et globalt nettverk som er i dag over 50 000 medlemmer sterk. Det er gratis å delta plattformen, søk etter dato prospekter, og sende forhåndsskrevne hilsener og svar på noen du liker. Datingside oppfordrer folk til å danne dype forbindelser, inkludert romantiske relasjoner og vennskap, ved effektivt å eliminere barrierer som avstand og kostnader. VeggieConnection er rimelige abonnement, brukervennlige søkeverktøy og andre unike funksjoner tillate medlemmer å finne kompatible mennesker og delta i samtaler som fører til fruktbare relasjoner.

En Silicon Valley entreprenør har satt sine severdigheter på dating verden og etablert en global plattform for veganere og vegetarianere av alle ages.Kenhas vært vegetarianer i 38 år, så han forstår vegetarianer samfunnet og sin unike perspektiv på dating. Da han var singel, han ofte mer tiltrukket av kvinner som også var vegetarianer. Ikke bare fordi de likte å spise samme mat, men fordi de delte samme verdier, som gjorde sine samtaler flyte lettere og naturlig.

load...

Han var i et forhold med en vegetarisk kvinne (som nå er kona) da han bestemte seg for å bygge verktøy for å hjelpe andre vegetarisk og vegan singler mingle med hverandre online. Ken hadde tiår med erfaring som webutvikler under beltet, og han mente at internett kunne bringe veggis elskere sammen og fremme varige obligasjoner.

I 2003, Ken stiftet VeggieConnection.com som en ikke-for-profit datingside rettet mot vegetarisk og vegan daters. Gjennom årene har Ken aldri tatt en lønn. Han og hans kone helle overskuddet fra området tilbake i området. Ken fortalte oss hans viktigste mål er å styrke den enkelte vegetarianere å utvide sitt sosiale nettverk og forbedre kjærlighetslivet deres.

load...

“Jeg ønsker å uttrykke min takknemlighet til VeggieConnection.com, som hjalp meg å finne min betydelige andre.” - Et VeggieConnection.com medlem

Påmelding til VeggieConnection er en relativt rask prosess. Bare inn din e-postadresse, brukernavn, passord, og plassering. Deretter vil du fylle ut en grunnleggende profil som omfatter kjønn, hva du leter etter (vennskap og / eller dating), kosthold, bursdag, utseende, sivilstatus, yrke, etnisitet, språk, og andre detaljer.

Du kan bruke så lite eller så mye tid som du ønsker å fylle ut åpent deler som heter My Diet, mer om meg, og jeg ser etter. Disse delene vil bli godkjent av Ken før du går live på nettstedet. Deretter kan du velge å legge inn søkekriterier for din ideelle partner eller venn når det gjelder kjønn, kosthold, alder, høyde, kroppstype, etnisitet, utdanning, sivilstatus, religion og andre livsstilsfaktorer. Nettstedet tilbyr to kolonner, en for venner og den andre for romantiske partnere, slik at du kan begrense søket basert på hva slags forhold du er interessert i.

load...

“Jeg bestemte meg for å lage et nettsted ikke bare for dating, men for vennskap, også,” Ken sa, “fordi det er vanlig for folk i vegetarisk samfunnet for å bli isolert geografisk.”

Du kan legge til bilder, videoer og legitimasjon til galleriet

Når du er medlem, kan du legge opp til 52 bilder på profilen din og redigere det til hvert ord er akkurat. Abonnerte medlemmer kan legge opp til seks videoer til sine profiler, og disse videoene vil kun bli sett av andre medlemmer abonnerer. Abonnerte medlemmer kan også la folk få vite at de er legit ved å laste opp dokumenter (for eksempel diplomer, militære ID, eller førerkort) til sin legitimasjon galleriet, som kun kan sees av medlemmer du gi en legitimasjon Pass til.

Du kan utføre et raskt søk etter kompatible personer på stedet, filtrere søkeresultatene ved nærhet, alder, høyde, kosthold, religion, og andre viktige faktorer. Du kan angi om du leter etter et forhold eller venner og utvide søket til å omfatte andre land dersom avstanden er ikke viktig for deg. Det er enda et alternativ i profilen for å markere “Villig til omplassering” fordi dette datingside oppfordrer internasjonale forbindelser.

Det er helt gratis å bla gjennom nettstedet og se på profiler så lenge du vil. Du kan også sende forhåndsskrevne hilsener som en isbryter. Men, hvis du ønsker å ha en samtale på VeggieConnection.com, må du oppgradere til et medlemskap plan som varer en måned, tre måneder eller ett år.

VeggieConnection.com intuitive layout og hendig verktøy for å mulig introduksjoner mellom medlemmer.

VeggieConnection tilbyr to nivåer av medlemskap: Sølv og gull. Silver-medlemskap tillater medlemmer å sende meldinger til sølv og gullmedlemmer, mens Gold-medlemskap tillater medlemmer å sende meldinger til alle på datingside, inkludert gratis, sølv og gull medlemmer. Gratis medlemmer kan lese og svare på meldinger sendt fra gullmedlemmer. Begge medlemskap planer cap antall meldinger medlemmer kan sende per dag på 50.

Melde deg på et abonnement pakken er ikke den eneste måten å sende meldinger på VeggieConnection, imidlertid. Datingside har også en token system som kan brukes til å sende T-poster. Hver kontakt koster 50 tokens. Medlemmer kan kjøpe alt fra 100 til $ 10 til 1200 tokens for $ 72.

Ken sa han gjør et poeng å holde sine abonnement og token system rimelig slik at ingenting står mellom sine brukere og en verdig tilkobling. “Jeg gjorde dette som et møysommelig arbeid,” sa han. “Profit er ikke en motivasjon for meg.”

Start en Frukt samtale med gratis forhåndsskrevne hilsener

VeggieConnection.com har mange gratis fordeler for single som søker kjærlighet og vennskap. Du trenger ikke betale noe for å opprette en profil, laste opp bilder, søke etter dato, vise profiler, favoritt profiler, lage lister, og se hvem som har sett deg. Disse funksjonene er gratis å la nye medlemmer få en følelse for grensesnittet og samfunnet.

En annen nyttig (og gratis) funksjonen er forhåndsskrevne hilsener, som tillater nettdatere å sende ut en testmelding og se hvordan ting går. Gratis medlemmer kan svare tilbake med noen regisserte svar. Hvis du ser noen du liker, kan du bruke de forhåndsskrevne hilsener for å finne ut om følelsen er gjensidig. På den måten trenger du ikke å melde seg på tro. Du kan bekrefte at du vil ha levedyktige dato prospekter på VeggieConnection før du oppgraderer til en betalt plan.

Plattformens regisserte svar er også stor for å bryte isen generelt - fordi ikke alle vet hva de skal si etter “Hei” i sine innledende meldinger.

VeggieConnection.com gir gratis medlemmer til å samhandle med hverandre til en viss grad på nettet.

Medlemmer kan bruke en ekspress-interesse hilsen som “Du har fange min oppmerksomhet” eller “Care for å prate?”, Eller de kan sende et manus anmodning om at personen til å legge til bilder, legitimasjon, eller oppdatere profilen. De forhåndsskrevne hilsener har også positive svar som “Jeg har oppdatert min profil!” Og “Du vil høre fra meg med en ekte e-post så snart jeg er i stand til å oppgradere.” Den datingside har også noen få Beklager- jeg er-ikke-interesserte meldinger.

VeggieConnection føles mer som et sosialt nettverk enn en datingside. Den har et diskusjonsforum, spørreundersøkelser, og blogginnlegg å oppmuntre hele nettstedet diskusjoner. De detaljerte profiler markere den enkeltes livsstil, plassering og interesser, slik at du får en god følelse for hvem personen er. Som en påminnelse, kan du la deg selv en privat notat om personen på bunnen av profilen - det kalles Diary - slik at du vil huske senere hvis du har snakket før og hva ditt inntrykk av personen var.

Fra sin regisserte meldinger til sine kartbaserte søk, har VeggieConnection en rekke unike detaljer som gjør online dating opplevelse enklere og mer brukervennlig.

“Jeg er en ingeniør på hjertet, slik at jeg alltid jobber med noe,” sier Ken. Hans siste prosjekt har vært å gjøre datingside 100% mobilvennlige, noe som betyr medlemmer kan bruke den fra en hvilken som helst mobil enhet uten problem.

Over 50 000 medlemmer over hele verden deler de samme verdier

Siden opprettelsen i 2003 har VeggieConnection.com samlet en imponerende følgende på over 50 000 medlemmer. Det vokste organisk som singler registrert seg og fortalte sine venner og familiemedlemmer om det. I dag, folk fra hele verden kommer sammen på datingside for å bygge sterke sosiale og romantiske forbindelser.

Ken sa et flertall av medlemmene er fra USA, Storbritannia og Australia, og hans nettsted gjør geografi nesten en ikke-faktor når det gjelder å bygge bånd med andre. Han har sett amerikanere finne kjærligheten i utlandet og reise australiere til å møte venner i andre land, og at internasjonal ånd er inspirerende for ham. Han sa at han har mistet tellingen av antall relasjoner, ekteskap og barn som har sprunget som et resultat av datingside.

Folk fra hele verden har sluttet VeggieConnection.com.

Ett par sa de levde over 3200 miles fra hverandre, men som ikke stoppe dem fra å falle for hverandre i løpet av seks måneder. “Til tross for avstanden, har vi nå møttes fire ganger,” paret sa i en vurdering “og planlegger å være sammen permanent i nær fremtid.”

"Det er fantastisk. Dette kunne ikke ha skjedd for 20 år siden,”sier Ken. “Verden er blitt mindre, og folk med lignende interesser er å komme sammen fra hele verden.”

“Jeg ønsker å uttrykke min takknemlighet til VeggieConnection.com, som hjalp meg å finne min signifikante andre,” sa en anonym bruker. “Vi har vært gift i tre år nå, og har en 1 år gammel gutt som stadig gjør oss lykkelige.”

VeggieConnection.com Forener Singles i Veggie Fellesskapet

Den vanskeligste delen av dating er å finne noen som deler de samme verdiene og livsstilen som du gjør. Nisje dating sites, som VeggieConnection.com, gjør det mye enklere for enkeltpersoner å målrette de ideelle egenskaper de leter etter i en potensiell partner. VeggieConnection.com er ikke bare en dating-tjeneste, men det er et sosialt verktøy som kan styrke de sosiale nettverkene vegetarianere, veganere og rå foodists rundt om i verden.

Tusenvis av mennesker har sluttet VeggieConnection og fant et aktivt samfunn hvor det er lett å starte en samtale, få venner, og kanskje til og med finne den rette. Du kan registrere deg gratis for å se om dette globale nettverket er for deg.

“Jeg møtte noen på denne siden om en uke etter oppdatering min profil, og vi har vært uatskillelige siden den gang,” en VeggieConnection.com medlem sa i et takkekort til Ken. “Dette var bare mulig på grunn av fokuset på nettstedet ditt bringe likesinnede mennesker sammen.”