Ved din side i dine gylne år: seniormatch inviterer single over 50 til å finne vennskap og romantikk på nettet

29 mars 2019

Kortversjonen: SeniorMatch.com er en go-to online dating destinasjon hvor menn og kvinner over 50 kan finne likesinnede mennesker, enten de leter etter soulmates, reise eller aktivitet ledsagere, eller varige vennskap. Områdets samfunnet fora, medlemsfordeler og funksjoner (som chat, topplister, og avanserte søkefunksjoner) har koblet tusenvis og fortsette å hjelpe single finne sin perfekte match - uansett hva deres ide om perfekt er.

Bilde Beverly, en 59-år gammel kvinne som nylig mistet sin elskede ektemann. Som med alle som har mistet aspouse, det tok noen år før hennes sorg sunket nok for henne å tenke på å få ut og møte nye mennesker.

Men hun har ikke vært på en date i over 30 år, og hun er ikke sikker på hvor du skal begynne. Beverly hørt online dating var populær, men hun visste absolutt ingenting om hvordan det fungerte. Hun har alltid hatt inntrykk av disse områdene blir for folk i 20-årene.

load...

Men, folk som Beverly ikke å bekymre deg fordi de kan slå til SeniorMatch , en brukervennlig datingside for modne singler.

SeniorMatch er en gå-til online dating destinasjon hvor medlemmer over 50 kan koble til.

“Vi bare virkelig ønsker å skape en høy grad av komfort med brukere som har vært aktivt dating eller de som har vært ute av dating spillet en stund,” sa John Martinuk, SeniorMatch Customer Support Manager.

“Noen mennesker er på området for å finne kjærligheten,” fortsatte han. “Men andre er bare ute etter kameratskap. For noen, ikke tanken på å være i et annet forhold ikke fungerer, slik at folk også finne venner på SeniorMatch i tillegg til romantikk.”

load...

SeniorMatch fokuserer på personer over 50 og er dedikert til å hjelpe dem med å møte andre i sin aldersgruppe. Mange funksjoner, verktøy, diskusjonstavler og medlemsfordeler gjøre området en fantastisk ressurs for modne menn og kvinner som ønsker å koble til.

På SeniorMatch, Over 2,7 m Medlemmer Seek Connection og support

SeniorMatch medlemmer er full av liv og leter etter de som er likesinnede og går gjennom lignende erfaringer.

“Vår hjemmeside handler om å gjøre folk føler seg komfortabel,” sa John. “På andre områder, folk over 50 kan ikke hjelpe, men sammenligne seg til sine 20-noe kolleger. Og det er ikke rettferdig for dem å konkurrere med yngre mennesker. Det kan være svært nedslående.”

Folk over 50 flokk til SeniorMatch fordi de ikke trenger å føle seg nervøs forventninger. De er garantert å få kontakt med jevnaldrende, som nesten sikrer de menneskene de møter er relatable. Og hvis folk ikke er klar for romantiske forhold, kan de søker vennskap med ikke noe press til dags dato.

load...

SeniorMatch gir muligheter til å møte mennesker for mange forskjellige grunner - ikke bare dating.

SeniorMatch.com gir uendelige muligheter til å møte mennesker for mange forskjellige grunner - ikke bare dating. Det er den perfekte måten å sakte komme tilbake i sporet før du får seriøs om jakt etter en langsiktig forhold eller ekteskap.

“Mange medlemmer på vår side er ute etter romantikk, men noen kan bare ønsker å dele erfaringer med andre,” sa han. “Kanskje deres sanne kjærlighet gått bort, og de bare ønsker å finne folk å tilbringe tid med. Vi leverer det for dem.”

Mange Unike egenskaper imøtekomme de spesifikke behovene til Modne Daters

De som har vært ute av dating scene for en stund trenger ikke å bekymre seg når de er på SeniorMatch. Skjønnheten av området er alle funksjonene gjør det brukervennlig.

Koble på SeniorMatch hele starter med å opprette en profil. Medlemmer begynne ved å laste opp et hovedbilde og et par andre bilder, så potensielle datoer kan få en ekte følelse av hvem de er. Folk kan deretter legge til personlig informasjon, slik at når andre bla gjennom profiler, vil de være i stand til å måle kompatibilitet for å se om de ønsker å forfølge en samtale.

SeniorMatch mange funksjoner imøtekomme seniorenes behov og gjøre området brukervennlig.

Når en profil er satt opp, brukerne står fritt til å søke i databasen etter kvalifiserte partnere i sitt område. Og hvis folk føler seg eventyrlystne, kan de utvide det geografiske område for å utvide feltet av potensielle beilere.

Når medlemmer finner noen de liker, kan de sende virtuelle blunk. Disse er også forhåndsskrevne meldinger du kan sende til folk som sier: “Hei, jeg likte profilen din, og jeg vil gjerne snakke med deg.” Personen kan enten svare med en annen winkor hoppe rett inn i e-post du. Når på e-scenen, folk vanligvis presentere seg mer fullstendig og be den andre personen om seg selv.

For de som foretrekker online chatting, SeniorMatch har dem dekket. I motsetning til e-post, tar chat sted i sanntid, og er en fin måte å få en følelse av hvordan noen reagerer umiddelbart i en samtale.

Senior Dato Ideas & Råd hjelpe noen Rusty i Dating Scene

På SeniorMatch, kan folk finne mer enn kampene - de kan også finne tonnevis av dating råd og dato ideer, som er flott for dem som dating ferdigheter kan være litt rusten. Deres Dating Sikkerhet Råd og tips siden gir brukerne et vell av informasjon som strekker seg fra første date tips til dating sikkerhet.

Medlemmer kan lære hvordan du velger et sted der de faktisk kan snakke og bli kjent med noen, som å gripe en cocktail eller ta en salsa dans klasse, i motsetning til en film. Også, hvis medlemmer er nervøs for kommunikasjon, SeniorMatch gir råd om det.

Forum Koble Singles å Lively online diskusjoner

En annen spennende funksjon av SeniorMatch er samfunnet fora som tillater medlemmer å ha spennende diskusjoner med hverandre på nettet. Medlemmene er ikke bare begrenset til å snakke med folk med hvem de direkte kontakt (eller vice versa). I stedet har de et helt nettverk å samhandle med og få råd og støtte fra.

SeniorMatch er et ideelt reisemål for å koble av og prate med andre likesinnede seniorer på nett.

SeniorMatch utgir også brukergenerert blogginnlegg, så medlemmer som har en egen evne til skriving kan bidra med sine råd og historier. Dette kommer både de medvirkende brukere ved å slå sine erfaringer i ord og også medlemskap for øvrig ved å dele historier de kan forholde seg til og lære av.

The Gold Member Leverer enda flere oppgraderinger og fordeler

Mens SeniorMatch.com tilbyr et gratis medlemskap inkluderer Gold-medlemskap mange flere fordeler. Gold medlemskap kan vare fra tre til seks måneder og bære perks som avanserte søkefunksjoner, ubegrenset direktemeldinger og e-post, tilgang til hurtiglister og daglig dating nyheter og utvidet personvernalternativer.

Sikker og enkel: Nettstedet Beskytter integriteten til deres medlemskap

Noen eldre synes det er ubehagelig å dele online dating områder med folk i 20-årene. SeniorMatch løser dette problemet ved å sperre noen under 30 fra medlemskap. Dette reduserer effektivt theamount for ulovlige accountsand holder området peer-orientert.

SeniorMatch er også svært brukervennlig, selv for de som ikke nødvendigvis er teknisk dyktige. “Vi prøver å holde nettstedet så strømlinjeformet som mulig,” sier John. “Det er intuitivt og lett å bruke.”

Men hvis medlemmer happento får problemer eller kan ikke finne noe ut, er SeniorMatch kundeservice alltid der.

“Våre ansatte er også tilgjengelig for å svare på eventuelle spørsmål brukerne har,” sa John. “Vi er alltid tilgjengelig via telefon, slik at brukerne kan få kontakt med en aktuell person for å løse eventuelle spørsmål.”

Får bedre med alderen: SeniorMatch Tilbyr kameratskap

Når nylig single mennesker som Beverly begynte sin reise inn i online dating, kan de ofte bli fylt med nerver. De vet at de ønsker å møte nye mennesker, enten det er for romantikk eller vennskap, men de vet ikke hva du kan forvente.

Heldigvis har de et område som SeniorMatch som gir kvalitet til dating og utover. Folk bare ønsker ledsagere kan gjøre tilkoblinger på SeniorMatch og begynne å skape en ny fremtid.

I likhet med sine medlemmer, SeniorMatch har også en lys fremtid. Områdets utviklere jobber for å utvide sitt tilbud med en dating app som gir brukerne enda mer måter å møte kamper. Eldre menn og kvinner vil sikkert være å koble og dele erfaringer godt inn i overskuelig fremtid takket være SeniorMatch.