Tro høyt: støtte reproduktiv rettferdighet for alle

1 mars 2019

411: Faith Aloud arbeider for å skape et samfunn der folk i alle religiøse tro, trosretninger og praksis kan gjøre reproduktive og foreldre valg uten frykt for dom.

Abort kan være en difficultsubject å snakke om, spesielt blant trossamfunn, og noen ganger folk igjen følelsen alene i en tid da de trenger støtte fra sin tro mest.

Tro Aloud er der for dem.

Rev. Rebecca Turner, direktør for Faith Aloud

load...

Tilbyr åndelige ressurser til kvinner i 50 stater og flere than14 land er organization'smission å eliminere religiøse stigma rundt abort og andre reproduktive beslutninger.

Å se at thisstigma er oftenan forsøk på å kontrollere andre i utsatte posisjoner, Faith Aloud fungerer witheconomic, rasemessige og LGBT rettferdighet institusjoner å ha et bredere innvirkning på å forbedre forholdene for kvinner.

Tro Aloud gir også trykt og digitalt materiale til abort klinikker rundt om i verden for å hjelpe dem i deres rådgivning for kvinner.

“Vi stiftet Faith Aloud i 2008 fordi vi ønsket å være religiøs autoritet som klinikker kan slå til og at kvinner selv kunne slå til for rådgivning, for åndelig veiledning, for ressurser om religion og abort,” saidRev. RebeccaTurner, administrerende direktør i Faith Aloud.

load...

Usingfaith å få tillit i dine avgjørelser

Kanskje den mest kraftfulle ressursen Faith gir Aloud er en serie av videosfrom geistlige rådgivere med ulik tro som snakker direkte til kvinner som vurderer abort og er på jakt etter veiledning om hvordan deres tro spiller en rolle i deres beslutning.

Tro Aloud har også 36 trent på telefon Hets rådgivere som kvinner kan ringe fra hvor som helst i USA og under enhver situasjon, enten det er når de først lære at de er gravide, rett etter å ha en abort eller år etter det faktum.

Tro Aloud er en gruppe mennesker med forskjellig religiøs tro, trosretninger og praksiser som streber etter å eliminere den religiøse stigma av abort.

Turner sa det gjør en verden av forskjell for åndelige kvinner å ha et presteskap rådgiveren gi dem trøstende ord basert rundt Skriftene theyknow, og noen ganger er alt som trengs er noen lytter til disse kvinnene til å hjelpe dem å gå fra følelsen forvirret til følelsen støttes i å gjøre thechoice som er best for dem.

“Tilbakemeldingene vi har fått gjennom årene har vært fenomenal,” shesaid. “Grunnen til en kort video er så kraftig er thatit er den religiøse autoriteten til en ekte geistlige person å være medfølende og ikke fordømmende. En kvinne kan lytte til noen som snakker det språket hennes egen tro, noen som hjelper henne å bruke som tro til å få styrke og trygghet i sine egne avgjørelser i stedet for å bruke religion for å dømme eller skade henne i anwy måte.”

load...

Tro Aloud er det i tider med nød

Hovedmålet med Faith Aloud har alltid vært for kvinner som står overfor abort å vite at det er et sted de kan henvende seg til for å få støtte, så vel som for klinikken ansatte til å være forberedt med ressurser til å ha samtaler med kvinner som har religiøse og åndelige bekymringer.

“Altfor ofte, alle kvinner noen gang har hørt er veldig fordømmende religiøse stemmene, slik at de er redd for å komme ut for å snakke med noen om sin åndelighet,” sier Turner. “Jeg skulle ønske at hver eneste abortklinikk i USA var ikke bare klar over våre tjenester, men ble ved hjelp av våre videoer på en vanlig måte, og henvise kvinner til våre geistlige rådgivere.”

“Vi ønsker kvinner å vite deres tro er tilgjengelig for dem i sin tid av nød.”

I fremtiden håper Faith Aloud å ha en hotline at kvinner kan få tilgang til når som helst og til growthe treningsprogram slik at flere prester rådgivere vet hvordan de skal svare på kvinner med tro.

“Mer enn noe vi ønsker den religiøse stigma som omgir abort i vårt land skal reduseres,” sa hun. “Det er så mye fiendtlighet om abort som spesifikt kommer fra religiøse kilder og pålegger stigma på kvinner. Alt vi gjør er tryingto redusere det stigma. Vi wantwomen å kjenne sin tro er tilgjengelig for dem i sin tid av nød og at Gud sitter ikke som dommer over dem.”

Hvis du vil vite mer om Faith Aloud og den positive virkningen de gjør rundt om i verden, visitwww.faithaloud.org. Kvinner som ser etter rådgivning kan også call888-717-5010.