Trekk 4x mer oppmerksomhet til din dataprofil med lookbetteronline

12 juli 2019

Kortversjonen: Profilen bilde er det første folk legger merke til i online dating, og ingen forstår at mer enn LookBetterOnline.com. Bringe sammen hundrevis av fotografer fra hele landet, er dette selskapet i stand til å koble singler med fagfolk som kan levere fantastiske bilder til en rimelig pris. LookBetterOnline vet hva som fungerer og hva som ikke virker - så mye slik at deres kunder får 4x mer oppmerksomhet på sine dating profiler etter å ha brukt sine tjenester.

Tilbake i de tidlige 2000-tallet, Dave Coy var singel og ønsker å prøve online dating, en økende trend på den tiden. Han var ikke bare kommer til å kaste noen ol'bilde på hans profil, så han ringte rundt for å se om han kunne få en profesjonell fotograf til å hjelpe ham ut.

Dave Coy ble inspirert til å starte LookBetterOnline grunn av hans egen online dating erfaringer.

load...

Dave ble raskt frustrert, men som han ikke kunne finne noen som ville gjøre jobben for en rimelig pris, ikke $ 500 + en time. Som fotograf selv, visste han hvor viktig det var å ha en stor hoved bilde.

“Det handler om den første inntrykk av at du gjør, men jeg kunne ikke få noen til å gjøre det på en kostnadseffektiv måte,” sa han.

Han fortsatte sin søken før han fant noen som kunne få ham de resultatene han ønsket uten at det koster en formue. Det var disse bildene, Dave sa at utløste interessen for hans fremtidige kone Merav på Matchmaker.com. Ironisk nok, Dave lagt hennes bilder var ikke den beste, og han selv kort vurdert ignorerer hennes budskap til han trodde noe annet. Bra han ikke, fordi de var gift bare noen måneder senere.

load...

“Det ville ha vært min tap, som det viser seg,” Dave spøkte.

Dave historie er en kjent en - ser noen på nettet som du kan være kompatibel, bare for å være ustabil om sine foto valg (Et bad selfie Really?). I online dating, virkelig er et bilde verdt tusen ord, så Dave opprettet LookBetterOnline.com med Merav, nå sin tidligere kone slått beste venn, for å sikre at singler var å si de riktige tingene med sine bilder.

Merav Knafo medgrunnlegger av selskapet og fungerer også som CTO.

LookBetterOnline tar trykket av singler for å velge den perfekte profilbildet ved å bringe hundrevis av erfarne, dyktige fotografer fra hele landet rett til sin egen dørstokk. De skryter av at deres kunder får 4x mer oppmerksomhet i online dating på grunn av det fantastiske arbeidet av sine fotografer.

“De fleste mennesker ikke har en anelse om hvordan å portrettere seg selv på nettet. Det er derfor så mange mennesker ikke får noen grep, selv om de er verdig,”sa Dave. “Vi vet bedre enn noen andre i verden hva som går inn å gjøre noen ser best de kan i sine fotografier. Vi føler at vi gir en veldig viktig tjeneste for de som date på nettet.”

load...

Slik fungerer det: 5 trinn til Online Dating suksess

LookBetterOnline gir hver klient med en start-til-overflate tjeneste som er enkel og morsom - fra å velge den beste fotograf for dine behov for å arrangere fotoseanse for å la deg velge din favoritt bilder og sende deg nedlastingene. Prosessen er enkel:

    1. Velg en fotograf
    2. Fyll ut bestillingsskjemaet
    3. Fotograf vil ringe deg
    4. Smile til kameraet!
    5. Last ned dine bilder

“Den store fordelen med tjenesten vår er at vi klarer jobben fra start til slutt. Vi har ikke bare kaste den jobben over gjerdet til fotografen og si "Hei, har på det,” sa Dave.

Profesjonelle fotografer gir deg bedre bilder

Skrive inn ditt postnummer er der det hele starter. Deretter kan du bla gjennom en liste over fotografer i ditt område. Listen inkluderer en fotograf spesialitet og stjerner, beliggenhet, hvor langt han eller hun er villig til å kjøre, og mer info som foto prøver. LookBetterOnline har fotografer plassert over hele USA, og mens et flertall er i større byer som Los Angeles, New York og Miami, er selskapet stadig inn nye byer.

“Vi går langt for å finne fotografer i områder der folk trenger dem, slik vi hele tiden å rekruttere å sikre at vi har god dekning,” sier Dave.

Når du finner en fotograf du liker, vil du velge mellom tre pakker. Sølv koster $ 247 og inkluderer en 45-minutters økt, to antrekk endringer, og 12 bilder (med valgfrie tjenester som retusjering og profil skriftlig). Gold koster $ 297 og inkluderer en 60-minutters økt, tre antrekk endringer, og 18 bilder (i farger, svart og hvitt, og en Sepia tone). Platinum koster $ 347 og inkluderer en 60-minutters økt, tre antrekk endringer, og 24 bilder med retusjering.

Din fotograf vil svare innen 48 timer for å sette opp en økt på hans eller hennes studio eller på et sted nær deg (for en ekstra $ 15) og selv anbefale antrekk som vil tiltrekke seg oppmerksomhet (f.eks polos i stedet for T-skjorter til menn, solid -Color V-hals i stedet for topper med travle mønstre for kvinner). Klienter bør vurdere antrekk for sin sesjon som om de skulle på en date - casual for en aktivitet / middag / film eller dressier hvis nødvendig, som i knapp-downs / blazere / kjole slacks / kjoler.

Alt du trenger å gjøre er å skrive inn ditt postnummer, finne en fotograf i nærheten av deg, og bestille fotoseanse.

Under økten, det handler om å gjøre du føler deg komfortabel. Fotografene vil bruke litt tid på å bli kjent med deg, gå deg gjennom prosessen, og spør hva du ønsker å få ut av din tid sammen. Den omgjengelige, relatable holdning av fotografer er noe vi virkelig elsker om LookBetterOnline, og det er trolig den viktigste komponenten som har bidratt til sin 99% kundetilfredshet hastighet.

“Folk som går gjennom prosessen og tilbringer tid å få gode bilder er like overrasket over hvor mye mer oppmerksomhet de får online, uavhengig av hvordan de ser ut. Det handler ikke om å være pen; det handler ikke om å være kjekk. Det handler om å sette frem et bilde som gjør at du ser best du kan,”sier Dave.

Det eneste som gjenstår er å få bildene dine gjennom selskapets portal, og deretter laste dem opp til din dating profil.

Erfarne forfattere skape en bedre profil

Noen flotte bilder ikke en dating profil merke, så skriv Dean Shanson, en New York Times bestselgende ghostwriter som spesialiserer seg på profilen skriving og har vært i selskapet i 7 år.

Enten han gjennomgå og revamping din nåværende profil ($ 49.99) eller starte fra scratch med en ny ($ 99,95), er Dean en naturlig på å fortelle alle online dater sin personlige historie og sikre at innholdet er fri for grammatikk, rettskrivning og tegnsetting feil - som studier har vist kan være en dødsdom i online dating.

Dave sa mange mennesker sliter med sin profiltekst fordi det er vanskelig for dem å skrive en fortelling om seg selv som er nøyaktig, underholdende, og avsløre alt på samme tid.

“Kombiner det med det faktum at de fleste nettdatere fotografier er det verste. Ta en person som ikke nødvendigvis har de beste fysiske attributter, kombinere det med et crappy bilde, og oddsen er stablet mot dem,”sa han.

Dating Trenere hjelpe deg å ha bedre Datoer

LookBetterOnline tjenester gå utover profil i tillegg med sin dating coach locator. Disse vetted eksperter hjelpe med andre vanskeligste aspektene ved dating, som tiltrekker seg de rette menneskene og planlegger en vellykket første date.

Som med jakten på en fotograf, er alt du trenger å gjøre skriv inn postnummer. En liste med resultater vil da vise deg en liste over dating trenere i nærheten - pluss sine år med erfaring, fokusområder, og klient tilbakemeldinger.

Alle trenere er også vurdert før å bli inkludert i katalogen for å bekrefte at de er som de sier de er og har den nødvendige erfaring.

“Vi ønsker å sørge for at de er profesjonelle, at de er pliktoppfyllende, at de gir god service,” sier Dave.

En Vetting prosessen sikrer fotografer oppfyller standardene

En ekte velsignelse for LookBetterOnline er direktør for operasjoner Ann Maas, som bringer henne unikt perspektiv som fotograf i over 35 år og en online dater selv. Ann kom om bord for tre år siden som fotograf, lære førstehånds hvordan du setter opp en fotoseanse som produserer bilder både klienten og fotografen vil elske.

Nå dag-til-dag liv for Ann består av å være i Washington, DC fotograf, styring av andre fotografer, svare på kundespørsmål, og hjelpende hånd plukke nye folk til å legge til deres arsenal.

De LookBetterOnline teamet anmeldelser og godkjenner hver fotograf de anbefaler.

Den mest kritiske delen av denne vetting prosessen er den første fotoseanse, hvor fotografer spores basert på ni forhold, som gjør at de reagerer på en potensiell kunde innen 48 timer, de er ikke ny planlegging for mange økter, og leverer bilder på en riktig måte. Hvis de ikke kan møte hver eneste av disse kravene, blir de ikke spurt tilbake. Ann er den siste personen til å se bildene før de går til klienten, slik de er ordentlig beskjæres, kommer i en rekke positurer, og er av høy kvalitet generelt.

“Daters som kontakter oss er singel, skilt eller enke. Det er viktig at våre fotografer er følsomme for alle typer kunder. Det er der vetting prosessen er avgjørende i valg av riktig type mennesker for våre arbeidsplasser. De som kommer tilbake i dating verden etter mange års ekteskap er ganske nervøs for å starte denne prosessen med bilder og en dating profil,”sier Ann. “Våre fotografer er ofte det første skrittet. Derfor er vi på jakt etter de som ikke bare har de ferdigheter, men entusiasmen og høyre sengen måte for jobben.”

Hun la til at tid brukt på å rekruttere kun de beste fotografer er spesielt nyttig for folk som hater å ha sitt bilde tatt.

Som fotograf “Forvandlingen fra første del av timen til slutten er fantastisk,” sier Ann. “For første gang de hadde noen som tok seg tid til å tillate dem å skinne, og til slutt, de aldri trodde de kunne se så bra.”

Fremtidige mål: å stresse Kvalitet Bilder i selfie Generation

LookBetterOnline har fotografert titusenvis av mennesker, hovedsakelig i alderen 30-60. Dave sa noen klienter er i 20-årene, og han tilskriver dette til selfie generasjonen, som ofte ikke ønsker å gå gjennom den omstendelige - men verdt - prosessen med å få profesjonelle bilder tatt.

“Jeg kan ikke nekte for at noen mennesker kan trekke selfies av, men de fleste kan ikke. Når de holder telefonen opp på at 45-graders vinkel, har de allerede gjort vedtak om at dette vil være bra nok, og de forstår ikke at de hadde investert litt penger for gode bilder, de ville 've fått flere ganger mer interesse i profilen sin,”sa han.

LookBetterOnline bestreber seg på å tilby en kvalitet, rimelig tjeneste for nettdatere i alle aldre.

Mens Dave håper å nå et yngre publikum i fremtiden, for nå sier han at selskapet vil fortsette å rekruttere flere fotografer, utvide til flere byer, og gir flere kvalitetsbilder som kan gjøre en reell forskjell i folks kjærlighetsliv.

“Vi ønsker å gi best mulig bilder som du kan få til lavest mulig kostnad,” sier Dave.