Todd v dating hjelper gutta med å lukke avtalen og få jenta

4 mars 2019

Kortversjonen: Enten du er en fyr på jakt etter en tilfeldig dato eller langvarig forhold, må du vite hvordan du spiller kortene dine riktig. Men mange smarte, vellykkede menn ikke vet hvordan de skal snakke med kvinner, mye mindre prosjekt tillit og fremheve alle sine attraktive kvaliteter. Todd V Dating lærer menneskene hvordan de skal snakke med kvinner mer direkte og få bedre resultater i dating verden. I mer enn ti år har Todd delt påvist conversational taktikk som kan hjelpe deg å finne det du ønsker.

De fleste gutta har enten spillet eller de ikke. Som en enkelt kvinne, jeg ofte vet hva du kan forvente fra det øyeblikket jeg legger øynene på en mann: Er han smart kledd, eller ser han ut som han nettopp rullet ut av sengen? Har han kommer over trøtt og kjedelig, eller har han en interessant gnist i øyet?

load...

Men spillet går mye dypere enn utseende, og kvinner vurdere menn i mange andre områder. Det er godt når en mann nærmer meg fordi det viser tillit. Hvis han får meg til å smile eller tenke med sin åpningslinje, kan jeg være opp til en samtale.

Todd viser gutta hvordan man bygger tillit innenfra.

Det er alltid stor når en fyr viser interesse for hva jeg har å si og gjør meg føler spesiell, men selv om vi snakker dypt inn i kveld, er hjernen min fortsatt skanne ham etter ledetråder. På dette punktet, jeg vet han prøver å plukke meg opp, og hvis spillet hans er bra, og jeg føler det samme, kan det fungere. Eller jeg kan takke ham for samtalen og skli tilbake til mine venner - og kanskje gi ham nummeret mitt.

load...

Men, som en fyr, hvordan du spiller det? Todd V og hans kamerat trenere på Todd V Dating har svarene. De har jobbet med hundrevis av gutter i individuelle og gruppetimer det siste tiåret til å avgrense sine tilnærminger.

Jeg har vendt bort så mange gutter som jeg er sikker på var fantastiske mennesker, men de har ikke kompetanse til å få meg i taxi med dem. Todd lærer gutta de ferdighetene de trenger for å sette sine beste selv fremover, og i prosessen, få jenta.

“Det er gutta som tilbyr så mye, men de var kjedelig før, og var ikke attraktive. Nå jenter får det beste fra begge verdener: De får en intelligent, stabil, vellykket fyr, men en som også ikke bar dem og vekker dem både følelsesmessig og seksuelt,”sa han. “Det er flott for alle.”

Års studier teknikker og kommunikasjon Betalt Off

Mens han er på toppen av sitt spill i coaching samfunnet nå, Todd startet ute i felten ved et uhell.

“I high school og college, var jeg fortapt og forvirret i forhold til hva jenter ønsket og hva som gjorde en fyr attraktivt. Jeg hadde en idé i hodet mitt fra filmer og foreldrene mine, men det var ikke helt nøyaktig,”sa han. “Det var ikke serverer meg, så jeg satt ut for å finne ut hva som foregikk. I prosessen, møtte jeg folk som underviste, så jeg begynte å undervise som et middel til å lære av erfaring. Det var noe jeg likte.”

load...

Snart samlet han et stort klientell av menn som var vellykket, men slet med å snakke med kvinner på en måte som skildret dem attraktive og potensielle datoer. Todd lært dem teknikker og ferdigheter som han lærte å bedre sin egen dating liv.

“Mange av høy kvalitet gutta har så mye å tilby, men vet ikke hvordan de skal kommunisere deres verdi for kvinner,” sa han. “Det var en fin synergi for å gi meg en forståelse i dette området og gi råd de folka som trengs. Det bare jobbet ut.”

Klienter unge og gamle nytte av Todd kompetanse

I dag Todds kunder varierer i alder fra slutten av tenårene til midten av 40-årene. Han arbeider med gutta som ikke har positiv erfaring med dating, så vel som de som er skilt. Mange av hans klienter har tilbrakt mye av sitt liv som skaper vellykkede karrierer bare å innse at de aldri fant høykvalitets kvinne de ønsket.

“De tror at hvis de får den rette jobben og bli vellykket i livet, vil den rette jenta bare finne dem,” sa han. “De har en jobb å gjøre gode penger og elsker det, men de sitter foran en datamaskin hele dagen og aldri snakke med en jente. Hvordan de er ment å møte noen?”

Todd tilbyr en-mot-én coaching og virtuelle sesjoner.

Todd hjelper menn lære mellommenneskelige ferdigheter de trenger for å snakke med kvinner. Han trenere dem til å bygge tillit til å nærme seg en jente og tjene hennes interesse.

“Du vet filmen '40-Year-Old Virgin'? Jeg hadde en mann bare sånn kommer mitt program, og han hadde suksess. Han gikk fra å være en 40 år gammel jomfru for å få datoer - som er betydelig fremgang,”sa han. “Nå kommuniserer han med verden som en mann og har hatt en rekke dating suksess.”

Ulike Coaching stiler og programmer designet for å produsere resultater

Sammen med en populær YouTube-kanal som Todd svarer på spørsmål som dere har om dating, tilbyr han mange forskjellige personlig coaching alternativer. Den mest populære - og effektiv - er en-til-en coaching med Todd eller en av hans team medlemmer. Noen ganger treneren vil ta en klient ut til en bar, slik at de kan observere hverandre. Noen ganger tilnærminger er selv teipet til å analysere i dybden senere.

“Vanligvis jeg motivere menn ved å få dem til å se sin verdi. Jeg vet ikke hyle og skrike på noen og tvinge dem til å gjøre noe de ikke ønsker å gjøre.”- Todd V, grunnlegger av Todd V Dating

Todd tilbyr også ukentlige trening samtaler som en del av en seks-måneders program som inkluderer lekser og positiv motivasjon.

“Vanligvis jeg motivere menn ved å få dem til å se sin verdi. Jeg vet ikke hyle og skrike på noen og tvinge dem til å gjøre noe de ikke ønsker å gjøre,”sa han. “Men jeg tror det er viktig at de får til det punktet at de ønsker å engasjere seg i aktiviteter som er bra for dem.”

En mer intensiv, kondensert coaching alternativet er Todd syv-dagers Immersion Session, som inkluderer et klasserom pensum og personlig oppmerksomhet. Akkurat som ledelsen med damer, er coaching aldri one-size-fits-all, sa han.

“The System” er en steg-for-steg tilnærming til Få Jente

Todd lansert et nytt program kalt The System, en steg-for-steg guide til alt fra å si den første Hei”til å danne et varig, kjærlig forhold med noen.

“Det er en vei å lære alt om livet og det å bli mer selvsikker. Mange gutter begynner å bli bra med jenter, men så skjønner de trenger for å få mer plass. De ser at de er i samspill med høyere kvalitet jenter, og det motiverer dem til å være en høyere kvalitet fyr. Noen kan også gå tilbake til skolen eller starte egen virksomhet,”sier han.

Todd hjelper kundene å forstå at å bli bedre på en ting er en prosess som kan kreve forbedring i andre områder. Mange av gutta han jobber med å utvide sin forståelse og tillit i mange områder og Todd sier han liker å hjelpe dem å forbedre sine liv helhetlig.

Todd er også å legge til laget sitt. Snart vil han bringe på enda flere trenere på å hjelpe enda flere gutter finne - og få - jenta i sine drømmer.

“Mine trenere er venner med svært ulike personligheter og ulike livsstiler. De er fantastiske, inspirerende og gode på hva de gjør,”sa han. “Og forhåpentligvis kan vi utvide til å berøre og hjelpe enda flere mennesker.”