Tillit til kjærlighet begynner med tillit til livet sier dating coach nick notas

12 mars 2019

Kortversjonen: Den tillit som er nødvendig for å gå bort til en ukjent å innlede en samtale kommer innenfra. I sine år som dating coach, Nick Notas har lært at det første skrittet i å hjelpe sine kunder være bedre daters er å hjelpe dem å få mer tillit i seg selv, slik at de kan vise sin verdi for andre. Hans metode legger vekt på ærlighet, sårbarhet, og omfavner sosiale situasjoner som muligheter til å møte nye mennesker og potensielle partnere. I de siste 10 årene, har hans fokus shiftedmore towardlife coaching og motiverende taler - samt incorporatingmore kvinnelige synspunkter til sitt innhold, fremme rekkevidden av hans overordnede budskapet.

Å være sympatisk eller karismatisk eller engasjerende krever ikke at du å endre hvem du virkelig er, men det krever et skifte i tenkemåte. Afterall, endre tankene dine ikke faktisk endre din personlighet.

Hvis jeg velger mint chocolate chip iskrem som min nye favoritt stedet for cookie dough, betyr det fundamentalt endre meg som person? Selvsagt ikke. Må jeg fortsatt liker iskrem og dens forskjellige deilige smaker? Mest sannsynlig. Det samme gjelder for å bli den slags person andre mennesker ønsker å være rundt, enten det er i dating eller i andre aspekter av våre sosiale liv. Etter å ha vært vellykket i skiftende sin egen tenkemåte, er datoen coach Nick Notas på et personlig oppdrag for å hjelpe menn lære å snu bryteren som bygger magnetisme.

load...

Liv og dato coach Nick Notas hjelper datere i Boston og utover gevinst tillit til seg selv.

Når vi snakket med Nick nylig, forklarte han at han alltid har vært interessert i forhold, spesielt romantiske relasjoner med det motsatte kjønn. “Jeg har aldri hatt en cooties fase,” Nick lo. “Jeg husker jeg prøvde å passere kjærlighet notater til jenter i første klasse.”

På 19, men en rekke uheldige hendelser utfoldet: Han måtte forlate college for å flytte hjem og hjelpe til hans familie, hans tidligere vennekrets var ikke-eksisterende fordi de var fremdeles alle på college, og kjæresten hans hadde bare dumpet ham.

load...

Nick nødvendig å justere - raskt. Han begynte å studere ins og outs av å tiltrekke andre, slik at han kunne finne en ny jobb, nye venner, og en ny kjæreste. Hans suksess trakk someattention, og det er da han innså at han kunne hjelpe andre til å lære det som trengs for å sjarmere folk.

Mer enn et tiår senere, ikke bare har Nick akkurat giftet seg med en kvinne han beskriver som “amazing”, men, throughhis blogg og foredrag har han også hjulpet tusenvis av kunder, og påvirket tusen mer i å nå sitt karismatiske potensial.

Fra positive av PickUp Artistry, Nick utformet Hans Coaching stil

Nick beskrev sin første steg inn i dating verden som arbeider for et par organisasjoner som spesialiserte seg mer i pickup artisteri. Han brukte omtrent fire år spretter mellom disse selskapene før du starter sin egen coaching tjeneste basert på hva han mener datere bør fokusere på.

“Jeg skjønte veldig tidlig at pickup artister skulle tenke på ting i form av motsatt vei,” Nick sa, forklarer at det var mer som råder folk til å gjøre en liste over ting å være en bestemt type person som folk vil like. “I stedet for å prøve å bokse folk inn i dette en idé, jeg ønsket å ta prinsippene på jobb og vise folk hvordan de skal omfavne det i sine egne liv for å uttrykke sin personlighet best mulig.”

load...

Han fortsatte med å detalj hvordan han vokste raskt lei av rutiner og triks og linjer, som gjorde ham føler at han blir falske. Ærlighet er en av Nick kjerne filosofier, og det er et tilbakevendende budskap gjennom bloggen hans og vår samtale med ham.

Men han gjør kreditere sine røtter med en positiv egenskap: “For mange gutter, hvis det ikke var for ideen om pickup, det sannsynligvis ikke ville ha inspirert en større selvtillit forbedring reise i at de blir fortalt at de kan lære hvordan å være sosial, for å være mer selvsikker.”

Livet Coaching - Bunnen av siden Coaching suksess

Gjennom årene har Nick lært at datoen coaching begynner med litt liv coaching og psykologi, en favoritt tema for hans. Du må først bygge tillit og være ærlig med deg selv før du kan nærme andre mennesker. Mens ærlighet er en av de idealer Nick fleste verdier, sårbarhet, Nick sa, er nøkkelen til individuell lykke.

“Å lære å date, det handler om å lære å bli mer selvforsynt, hvordan å bli mer trygg og kommunikativ,” sa han. “Og disse tingene gjelder uavhengig av dating - de er livsferdigheter og de gjelder for å være en bedre venn, partner, arbeideren.”

Som hans fokus flyttet til helpingclients arbeid på seg selv før de vant othersover, Nick rebranded sitt nettsted. Tidligere kjent som The Dating Specialist, Nick nå bare fungerer under hans navn som en dato og liv coach samt motivasjonstrener.

“Bare i vår første samtale, kan jeg fortelle at Nick var i en klasse for seg selv. Nick er ikke i dette spillet bare for å hjelpe gutta får jenter. I stedet er han hjelpe folk forbedre seg selv “. - Chris, en klient av Nick fra Massachusetts

Tillit er ikke noe som kan læres, forklarte Nick. Det er noe som kan bli kjøpt byrepeatedly sette deg der ute og møte nye mennesker. Flytte forbi din komfortsone for å trygt gå opp til noen og innlede en conversationplacesyou i en sårbar situasjon som er spesielt nyttig for å hjelpe andre se din verdi.

“Du må forstå hvem du er og sette det ut i verden,” sa han for å praktisere sårbarhet.

Den andre overordnede aspekter av Nick filosofi er å være en gentleman, fordi, som hans området sier, “som tiltrekker seg ut.” Det er i utgangspunktet en omarbeidelse av den gyldne regel, reframed for dating: Hvis du ønsker å møte noen som er hyggelig, bør du være hyggelig.

Fra et fokus på menn til ProvidingBroaderGuidance

Fordi ofhis tidlige arbeid med pickup artisteri, og det faktum at han kunne forholde seg bedre til hans eget kjønn, og Nick fokusert mest på sin blogg og coaching på å hjelpe menn å bygge tillit. Han mener menn kan ha stor nytte av i-person coaching, så han er vert for en fem-dagers coaching retrett kalt Conquer Confidence i slutten av juli. Tilbaketrekningen omfatter gruppen og en-til-en coaching for opp til 12 menn på den spanske øya ofMajorca. Fra hands-on erfaring på de lokale barene til øvelser som hjelper vokse tillit, Nick er enkelte deltakerne vil stikke av med en ny ferdighet sett.

Nick Notas er vert for en retrett på slutten av juli.

Mens hans kommende retrett fokuserer på menn, har han forsøkt å snakke til et bredere publikum gjennom sin blogg, og planlegger å fortsette denne trenden atfuturemeet-ups.

Hans lesere isabout 80% menn og 20% ​​kvinner, hovedsakelig fra Nord-Amerika, selv om han har gjort noen coaching for europeere. Uansett hvor hans kunder eller lesere bor, foreslår han alle prøve toget ut av sitt eget sinn og i den virkelige verden for å prøve å bare snakke med folk.

“Jeg liker å oppmuntre folk til å møte mennesker i den virkelige verden, fordi jo mer du møte mennesker, jo lettere blir det,” sa Nick. “Du har så mye mer til disposisjon i person -. Kroppsspråk, tonalitet, humor, bøyning”

Nick fortalte oss sin blogg temaer kommer fra hundrevis av kunder han trenere hvert år, noe han opplevde personlig, eller fra 10-20 spørsmålene han mottar via e-post hver dag. Hans snart å være kone leser over det meste av sitt forfatterskap, og han tar imot hennes kritikk og kvinnelig perspektiv. Før penning en ny oppføring, sa Nick heasks seg selv: “Hvordan kan jeg gi reell verdi?”

Suksess for Nick = Realisere ditt sanne selv og Making Connections

Prosessen med å transformere fra veggpryd til de mest interessante mannen i verden er enklere enn du kanskje tror. Tillit, beskrevet av Nick, er et tankesett - du må velge å føle seg verdig den oppmerksomheten du ønsker.

Nick Notas tilbyr flere ressurser på sitt nettsted, inkludert en e-guide for tekstil og nærmer kvinner.

Flipping overgangen fra negative til positive gjør hele forskjellen i verden, og faktisk ikke nødvendig å endre hvem du egentlig er, whichNick vet å være sant fordi han har gjort det. I sin coaching, foreslår Nick være ærlig, omfavner ditt sanne selv, og det å være sårbar som begynnelsen til en gladere og mer selvsikker liv.

Gjennom årene har Nick lært at alle tilkoblinger, selv tilfeldige seg, er fortsatt relasjoner, og relasjoner er alle bygget på de samme tingene - ærlighet, sårbarhet og respekt.

“Grunnen til at jeg gjør dette, og jeg er så lidenskapelig er fordi jeg har sett det skje tusen ganger,” Nick forklart. “Det begynner med 'hei, la meg lære å date og møte kvinner', og det ender opp med å bli," Jeg er så mye lykkeligere som et individ.”