Tenement-museet lærer besøkende om USAs innvandrerhistorie mens de skaper langvarige minner i nyc

20 juli 2019

Kortversjonen: Tenement Museum , som ligger på Manhattans Lower East Side, forteller historier om innvandrere som søker etter den amerikanske drømmen mellom det 19. Og 21. Århundre. Lær om folk som bidro til å forme New York mens du og din date spasertur gjennom gjen leiligheter og bedrifter av virkelige familier i museets to historiske leiegårdene. Ta et skritt tilbake i tid som du opplever hva livet innebar for arbeiderklassen innvandrere fra mer enn 20 nasjoner. Med en dedikert og lidenskapelig stab, er det lett å se hvorfor Tenement Museum tar imot mer enn 250.000 besøkende hvert år, og har blitt en av de raskest voksende kulturinstitusjoner i Big Apple.

Som hjemmet til Ellis Island, den travleste amerikanske innvandring inspeksjon stasjon 1892-1954, har New York lenge vært en smeltedigel av nasjonaliteter, kulturer og etnisiteter. For dem som kom til Americafleeing religiøs og politisk forfølgelse eller rett og slett ønsker å bygge et nytt liv, Manhattan gitt landskapet - og leiegårdene gitt fire vegger for å ringe hjem.

load...

Tenement Museum , som ligger på Lower East Side på Manhattan, er på oppdrag for å bevare den levende og vital, historie.

“I 30 år har leiegårdsmuseum bevart og tolket innvandringens historie gjennom personlige erfaringer med nykommere til New Yorks Lower East Side,” sa Jas Chana, Media Relations og kommunikasjonssjef for Tenement Museum. “Vi har gjort dette ved å smi følelsesmessige forbindelser mellom besøkende og innvandrere, fortid og nåtid, og styrke forståelse for rollen innvandrere spille i utformingen av amerikansk identitet.”

load...

Lower East Side leiegårdsmuseum består av to historiske leiegårdene - 97 og 103 Orchard Street - og ble grunnlagt av historiker og sosial aktivist Ruth Abram og medstifter Anita Jacobson, som i årevis søkt etter en leiegård å fungere som den perfekte plass til å bygge et museum til ære for USAs innvandrere. I 1988, akkurat som de var i ferd med å avslutte søket, snublet de over egenskapene på Orchard Street.

Tenement Museum er en pedagogisk sted å starte en dato natt og tar imot mer enn 250.000 besøkende hvert år. Det har blitt en av de raskest voksende kulturinstitusjoner i Big Apple. Det fungerer også som et bevis på grus og bestemmelse av tusenvis av arbeiderklassens innvandrere fra mer enn 20 nasjoner som kalles New York hjem.

Bevare og tolke innvandringens historie gjennom personlige erfaringer

Orchard Street Leilighetene var i ruin etter å ha blitt forskales for mer enn 50 år, og det viste seg litt av en oppgave å transformere bygningene til et museum. Etter flere år med forskning og samle bevis om leietakere og leiegård liv, museets første restaurerte leiligheten åpnet for publikum i 1992. Det var 1878 hjemmet til den tysk-jødiske Gumpertz familie, og raskt sette tonen for leiegårdsmuseum satsing på utdanning.

load...

“Den leiegårdsmuseum er et viktig pedagogisk kraft på Lower East Side,” sa New York bystyremedlem Margaret Chin. “Det er spesielt verdifull for min bestanddeler, hvorav mange er nyankomne innvandrere, for å ha et museum i distriktet som taler til den lange historien av utfordringer nykommere til Amerika har opplevd.”

Det gir et glimt inn i livene til innvandrere som var på jakt etter et bedre liv mens du holder på sine tradisjoner, religion og familiære forbindelser. Blant de som er representert i en ny utstilling på museet er Bella Epstein, som har foreldre overlevde Holocaust, og Jose og Andy Velez, hvis mor forlot Puerto Rico for plagg arbeid i New York City.

“Vårt nyeste permanente utstillingen kalles under ett tak , som er museets første til å utforske etter verdenskrig innvandring,” Jas sa. “Det forteller historiene til tre familier; en jødisk flyktning familie, en puertoricanske migrant familie, og en kinesisk innvandrer familie. Siden hver familie hadde en forelder som jobbet i Lower East Side er klesindustrien. Den 90-minutters tur konkluderer i en gjen plagg butikk.”

Tilbyr både guidede turer og selv guidede turer

Museet er jevnlig oppført blant New Yorks populære attraksjoner på Tripadvisor og ble nylig kåret til en av verdens beste ikke-kunstmuseer i en artikkel publisert av Reuters. Tenement Museum byr på mange måter for besøkende å lære om historien til New York gjennom pedagog-ledede - og Styrt - gåturer.

“Jeg synes det er to typer mennesker i verden,” sier Dr. Ford W. Bell, tidligere president i American Alliance of Museums. “De som ennå ikke har vært på leiegårdsmuseum, og de som har vært der og ser det som en av de beste museum opplevelsene i livet.”

Leiegårdsmuseum gåturer hjelpe par å lære mer om New Yorks innvandrer historie.

Museet er tilknyttet National Park Service og National Trust for Historic Preservation og gir innsikt i mange aspekter av innvandrer liv. Kom i kontakt med den spesielle personen mens du tar del i under ett tak tur. Eller slukke tørsten for historisk kunnskap med Shop Liv , som lyser opp historien med innvandrer entreprenørskap med historiene til butikkene på 97 Orchard Street - inkludert John Schneiders 1870 tysk sedan og Israel Lustgarten er 1890 kosher slakter butikk.

Andre kjente turene inkluderer sweat Workers , der gjestene besøke Levine familiens plagg verksted og Rogarshevskys' Sabbath bord på begynnelsen av det 20. Århundre, da Lower East Side var det tettest befolkede stedet i verden. Det irske Outsiders og Lower East Side gåturer tilbyr alternativer for å utforske nabolaget arkitekter, kunstnere og andre som har gjort bidrag til sin vitalitet.

En av de raskest voksende kulturinstitusjoner i Empire State

De fleste som besøker Tenement Museum årlig erfarings innovative programmer, kontakt med hverandre, og lære om vår felles historie som en nasjon av innvandrere. Visitorship har vokst 40% i løpet av de siste fem årene, og turer jevnlig selge seg ut. Det er lett å se hvorfor museet har blitt en av de raskest voksende kulturinstitusjoner i Empire State.

“Alle på Museum Krydder jobbe for en institusjon med en så fremragende omdømme og en slik kvalitet programmering,” Jas sa museets ansatte. “Museet er et samarbeids arbeidsmiljø. Fra markedsføring fagfolk til historikere, institusjonen er avhengig av alles ferdigheter til å gjøre det til en førsteklasses kulturell og pedagogisk New York institusjon.”

Tenement Museum tilbyr trofaste gjengivelser av hjemme livene til innvandrere.

Bortsett fra å være en topp attraksjon, museet gir også utdanningsprogrammer for tusenvis av mennesker hvert år, inkludert faglig utvikling workshops som hjelper hundrevis av lærere integrere gjenstander, arkitektur og fortellinger i sine klasserom historie leksjoner. Et annet gratis program, delte Journeys , hjelper nyankomne innvandrere forbedre sine engelskkunnskaper.

“I løpet av de neste fem årene, ønsker leiegårdsmuseum å bruke hver medium til rådighet for å utdanne om verdien av innvandring og omskape fortelling om saken,” Jas sa. “Vi ønsker å firedoble antall personer direkte påvirket av vår programmering fra 250.000 til 1 million, og nå over 10 millioner mennesker med vår kjerne melding om at innvandring bidro til å forme amerikansk identitet.”

Unikt og minneverdig dato ideer for historie-Søker Par

Det er blitt sagt at det å lære samtidig ha det gøy har en mye større innvirkning på oppbevaring og langtidshukommelse. Enten du er på en weekend getaway til Big Apple eller planlegger en unik første date, gir Tenement Museum en underholdende og morsom opplevelse.

Jas Chana, Media Relations og kommunikasjonssjef for Tenement Museum

“Vår museet gjør for en minneverdig dato for par med felles interesser i historie, innvandring, eller bare historiefortelling,” sier Jas. “Våre gåturer, i særdeleshet, gjør for stor datoer - spesielt Foods i Lower East Side - Hvis du og din betydelige andre er interessert i kulinariske opplevelser.”

Smaksprøver på leiegårds har mat fra nabolaget mens du utforsker påvirkning av innvandrerkultur på hva amerikanere spiser. Det er en gruppe tur som starter med et besøk på 97 Orchard Street og fortsetter med en sit-down smaker måltid i museets egen spisesal med utsikt Delancey Street. Det er en flott dato idé å lage varige minner samtidig lære litt, også.

“Vi tar sikte på å omforme den nasjonale fortellingen om innvandring fra en av frykt og avsky til en av respekt og takknemlighet,” sier Jas. “Museet mener sitt varemerke historiefortelling tilnærming vil bygge broer av forståelse på tvers av kløfter i dag å dele vår nasjon.”