Tegn på at en fyr er i deg

30 mai 2019

Dette spørsmålet er en av de mest populære vi får fra våre kvinnelige lesere.

Det er morsomt hvordan svarene har utviklet seg over tid, spesielt med kraften av teknologi.

Nedenfor er våre fem beste tegn en fyr er i deg.

1. Tekstmeldinger.

Vi er store tilhengere av gammeldags kommunikasjon, som å plukke opp darn telefonen og ringer en dame når en fyr er interessert i å ta henne ut, men vi forstår også makt og popularitet av tekstmeldinger.

load...

Dessverre, for mange gutter gjemme seg bak tekstmeldinger, men det gjenstår fortsatt en av de beste tegnene en fyr er i en jente.

Flørting, insinuasjon og hurtighet til å svare via tekst er kraftige hint han er interessert.

Vi anbefaler kvinner spiller teksten flørting spill med gutta tidlig, da det ofte er mer behagelig for en mann å slappe av og åpne opp om ting han kan være ellers ubehagelig å snakke om personlig eller over telefon.

2. Komplimenter.

Når en fyr komplimenter en dame om hennes hår, øyne, sko / kjole eller kroppen, disse er kjennetegn han er mer enn interessert.

For eksempel, sier han noe sånt som “Wow, du ser fantastisk kveld! Jeg elsker den kjolen på deg,”eller“Har du gjøre noe annerledes med håret? Det ser kjempebra.”

load...

Stol på oss når vi sier at gutta vil absolutt ikke kompliment en kvinne de ikke tiltrukket av. Gutter vil bare holde for seg selv og ikke si noe når tiltrekningen er ikke der.

“Hvis en fyr bringer jenta rundt

hans venner, det er et stort skilt.”

3. Kroppsspråk.

Det sies i oppførsel som 93 prosent av kommunikasjon er ikke-verbal og 7 prosent er selve ordene selv. Som sådan, er det viktig å anelse inn sitt kroppsspråk.

Enkle ting som casually berører armen eller hendene når han snakker til deg er sterke tegn.

I tillegg ta hensyn til hvordan han hilser deg.

Har han foretrekker et håndtrykk, en casual “Bro klem” (som han gjør med sine gutter) eller en fast ennå uttrykks klem? Hver sender en annen melding, og den sistnevnte er mer av et uttrykk for tiltrekning.

Det samme gjelder for en post-date farvel. Hvis en fyr legger et håndtrykk på en jente etter en dato, det er et sikkert tegn på at han ikke inn i henne.

load...

Vi trener alltid gutta på sine første datoene for å gi den milde kyss på kinnet og en fin varm klem å avslutte kvelden.

Ladies, er det viktig å merke seg at gutta elsker jakten, så jo lenger du kan holde ut på den store kyss eller invitasjonen inn i huset på slutten av kvelden, jo bedre du er.

4. Utseende.

Nesten alle menn har en lurer øyet, selv de gifte gutta i verden. La oss innse det, menn er visuelle skapninger, og vi liker å se, men da bare ser svinger inn i “utseendet,” det sender en helt ny melding.

Utseendet er border beslektet til en fyr flate ut stjernegalleri på jenta før det punktet hun fanger ham, og han gir en mild, skyldig glis.

Når dette skjer, blir jente skal automatisk anta fyren tiltrukket av henne.

5. Hans venner.

Tidlig i dating dans, vil de fleste gutta holde seg bringe deres nye datoen rundt sine fyr venner før de er klare.

Gutter vil vite jenta kan holde sitt eget, dukker opp som en “dame” og også være en stor utvidelse av ham. Inntil disse tre boksene er sjekket, vil en jente ikke bli introdusert til hans nære fyr venner.

Som sådan, hvis en fyr bringer jenta rundt hans fyr venner ganske raskt i frierføtter fase, er det et stort skilt.

Så damer, hvis du har datet ham i flere måneder og har ennå til å møte sine venner , er sjansen stor for at han ser deg som en “rundt måten girl” (ie. En oppkobling).

Hvilke tegn ser du etter som forteller deg en fyr er i dere? Hvilke av disse skiltene har du sett før?

Foto kilde: etsystatic.com.