Ta deg tid tilbake - virtuelle datingassistenter tilbyr tjenester som gjør online-dating for deg

13 mars 2019

Kortversjonen: Å være vellykket i online dating kommer til en pris - din tid. Fra å skape perfekte profiler for å engasjere kampene for å sikre en første date, ekspertene på virtuelle dating assistenter ta vare på alt, og gir deg trygghet og mer fritid. På mindre enn fire måneder, nesten to tredjedeler av kundene ender opp i seriøse forhold gjennom tjenesten.

Scott Valdez ble misfornøyd med dating sites når, etter å ha tilbrakt mesteparten av sin fritid sende meldinger som deretter gikk ubesvart, han skjønte det måtte være en bedre måte.

Etter noen undersøkelser, han re-laget profilen sin og begynte å se resultater, men det var fortsatt ett stort problem - online dating var å spise i for mye av sitt liv.

load...

Han bladde Craigslist for en personlig assistent og fant en i en fersk kreativ skriving utdannet. Å ha en slik en assistent for profil redigeringer og meldingstjenester frigjort Scott tid, og han ble til slutt mottar svar - lyspære som skulle bli virtuelle dating assistenter noen år senere.

Mer enn 3000 mennesker har slått til virtuelle dating assistenter, eller Vida for kort, for å få hjelp med online dating.

Virtuelle Dating assistenter, eller Vida, arbeider for å gjøre online dating mindre tidkrevende og stressende.

Som navnet antyder, Vida perfeksjonerer profilen din og sender meldinger på dine vegne før en date er sikret. Alt du trenger å gjøre er å møte opp og nyte selskapet av den nye, pre-godkjent kamp.

load...

Mens om lag 65% av Vida kunder er menn, er Scott snart endre det med tilføyelser til nettstedet hans og hans team som vil imøtekomme mer for kvinner.

Vida enkle og effektive prosess betyr flere datoer

Scott startet Vida med en vitenskapelig tilnærming fordi han ønsket å vite, med absolutt sikkerhet, hva gjorde og fungerte ikke i online dating.

Vida analyserer responsrater med 40 andre søkeord for å justere profiler og meldinger til dyktighet. Består av svært intelligente forfattere, Vida bidrar til å gjøre hver klient levende gjennom hans eller hennes profil.

Selv om du alltid har tilgang til profilene Vida skaper eller endringer for deg, er målet å gi en stress-fri og mer effektiv online dating opplevelse ved å gjøre alt for deg. For ikke å nevne, er fremgangsmåten Vida tar å markedsføre deg vist seg å være effektive i å tiltrekke responser etter sju år i bransjen.

load...

Den upfront prosessen at du har klare forventninger og vet hva din personlige dating assistent jobber på for deg til enhver tid.

Trinn 1 - Bli kjent med Du

En account manager vil være kundens kontaktpunkt gjennom hele VIDA erfaring, som starter med en konfidensiell samtale for å lære mer om klienten.

Samtalen er planlagt på et tidspunkt mest praktisk for kunden og inkluderer å få vite mer om klienten generelt så vel som hans eller hergoals i online dating.

Fra informasjon innhentet under samtalen, velger account manager de beste online dating sites å få klienten satt opp på.

Trinn 2 - Opprette Killer profiler

Vanligvis vil en account manager velge om tre områder som passer til dine mål. Du vil alltid ha tilgang til, og den endelige si på, hva som er inkludert i hver profil.

Scott sier Vida prøver å inkludere noen av de syv “attraksjon triggere”, som humor og spontanitet, som oversettes til flere kamper og bedre sjansene for svar.

En perfekt profilbilde Garners også flere svar, så et Vida team av eksperter vil rangere bildene i rekkefølge av de mest attraktive å velge det beste profilbildet. Hvis ingen enighet er nådd, kan Vida planlegge deg profesjonell fotografering.

Trinn 3 - granskes mulige treff

Neste, basert på den informasjonen som gis i den innledende intervju med Vida, vil din kontofører begynne å grave gjennom hver side for å finne din neste date.

Vida kutter ut den tiden det vanligvis tar deg til å lese profilene til kampene og i stedet sorterer gjennom potensielle partnere personlig for best mulig passform. Da Vida sender kuraterte profiler til deg for godkjenning.

Trinn 4 - Starte Conversation

Når en profil kamp er godkjent, Vida fortsetter å sende ekstremt engasjerende isbrytere til å vekke en samtale.

Mesteparten av tiden, Scott sier Vida holder seg til en anerkjent meldingsformat: vekke oppmerksomhet, personlig kontakt, og spør et enkelt spørsmål. Mens kundene kan velge å ha en inngang, mer enn 95% av kunder er enige om at Vida representerer dem nøyaktig.

Husk at målet med Vida er å håndtere hele denne prosessen for deg til en første date er sikret.

Trinn 5 - Planlegge første date

Etter noen meldinger frem og tilbake, vil en dato bli foreslått, og for en jevnere opplevelse, Vida tilbyr selv å velge plasseringen av datoen.

Avhengig av dine mål, kan Vida bestille flere datoer hver uke.

Historien om Vida - Det begynte med poker

Ideen om Vida var stivnet i et spill av poker mellom Scott, hans bror, og noen venner. I 2007 Scott slo opp med sin college kjæresten, som han faktisk møtte på nettet. Dessverre var han mindre vellykket i å finne kjærligheten på nettet andre gang rundt.

Scotts meldinger og profil på Plenty of Fish gikk i stor grad ignorert. Han bestemte seg for å gjøre noen undersøkelser for å bedre forstå hva han gjorde galt. Han gjorde noen tilpasninger og gikk på noen datoer, men han skjønte at det var mye arbeid!

Scott Valdez grunnlagt Virtuelle Dating assistenter (Vida) tilbake i 2009 og har hatt mer enn 3000 mennesker bruker sin tjeneste.

Siden han ikke kunne overdra sine online dating plikter til sitt arbeid sekretær uten en HR hendelsen, bestemte han seg for å se utenfor arbeidet for en personlig assistent på Craigslist. Scott valgte en nyutdannet som tok hovedfag i kreativ skriving. Etter noen tips, kan hans assistent i utgangspunktet klarer Scotts hele online dating liv.

To år og mange datoer senere, Scott møtte sin bror og venner for et pokerspill. Sin vellykkede sosiale liv var en hit, og han innså sin personlige assistent tilnærming til online dating kan være nyttig for andre.

Med Vida, kan travle forretningsfolk har like travle sosiale liv uten å sette i timene for å opprettholde deres online dating profiler. I tillegg betyr Vida kompetanse færre strikeouts.

Siste tanker

Scott ønsker Vida for å hjelpe kundene å finne det de leter etter, og med en ekstremt hands-on tilnærming, gjør Vida sine kunder å lene seg tilbake og i utgangspunktet la datoene rulle i.

Etter gratis konsultasjon og den innledende bli-kjent-du ringer, som totalt tar bare 90 minutter, assisterende går til arbeid for å rampen opp din online dating tilstedeværelse. På mindre enn fire måneder, vil nesten to tredjedeler av Vida kunder være vellykket matchet i seriøse forhold.