Suksessrike singler har fremmet sunne forhold i New England gjennom kvinner-første paringer i 35+ år

19 februar 2019

Kortversjonen: New England singler har slått til suksessfulle singler for hjelp til å finne partnere siden 1984. Ron Cater grunnla matchmaking selskapet å koble likesinnede menn og kvinner i nordøst som kanskje ikke har ellers krysset stier. I mer enn tre tiår med drift, har suksessfulle singler tilrettelagt tusenvis av relasjoner og ekteskap, og selv om dating apps har blitt allestedsnærværende, Ron sa selskapets tjenester er like nødvendig som før.

Selv om dating apps har blitt mye brukt i mer enn et tiår, noen singler fortsatt lengter etter å finne en partner offline. Mens mobile dating er praktisk, kan det føles mindre personlig, og kan være litt overveldende, spesielt for modne singler.

load...

I New England, mange av disse singler søke hjelp av suksessfulle singler , en prøvd-og-sann matchmaking fast. Siden 1984 har den Massachusetts-basert tjeneste utviklet meningsfulle motstandere gjennom sine steder i Boston, Newton, Beverly, Burlington, Braintree, og Andover.

Selskapets slagord er “For at enkelt varig forhold,” og sitt team er forpliktet til personlig finne at for hver klient. Selvfølgelig har dating scene endret seg betydelig siden Ron Cater grunnla suksessfulle singler First Boston plassering tiår siden.

Grunnlegger Ron Cater har hjulpet New England singler koble siden 1984.

load...

“Da vi startet, gjorde datamaskinen ikke eksisterer - enn si dating sites,” sa han.

I tillegg til online dating, en annen betydelig endring siden 1984 er tempoet i livet internett har skapt. Den største bivirkningen er at flere fagfolk nå har raske karrierer og ikke har tid til å tilbringe lete etter kjærligheten på nettet, mye mindre i virkeligheten.

Derfor er målet med suksessfulle singler er å gjøre jobben for dem, koble kompatible singler i New England som kanskje ikke har ellers møtt.

“Våre kunder er interessert i å møte folk enkelt og diskret, og vi tar to mennesker som aldri ville ha krysset stier og fungere som en kanal for å matche og introdusere dem,” Ron fortalte oss.

Et effektivt alternativ til Dating Apps

Når kundene begynne å jobbe med suksessfulle singler, de la selskapet vet hvem de er, hva de leter etter, og hvor de ønsker å møte sine partnere. Og det eneste kravet for å bli en vellykket Singles medlem er en interesse i et langvarig forhold, som tjenesten ikke samsvarer med folk som bare er interessert i casual dating.

load...

Når en klient registrerer seg, de har et personlig konsultasjon med Ron eller firmaets Medlemskap direktør, Roberta Diamond. Roberta har jobbet for suksessfulle singler i over 17 år og har matchet over 100 medlemmer med hell.

Denne første konsultasjon tar ca en time. Både Ron og Roberta gjerne personlig møte nye medlemmer, slik at de har en bedre følelse av hva hver person er ute etter og som de kan være kompatible.

Den suksessfulle singler teamet utvikler en bedre følelse av kunder ved å gi dem en rekke vurderinger - inkludert psykologiske tester og kompatibilitet profilering.

Medlemskap direktør Roberta Diamond møter med kundene for å forstå hva de leter etter i en romantisk partner.

“Vi ser hva deres langsiktige mål er, og vi gå over detaljene i våre medlemmer,” sa Ron. “Vi bruker personlighetsvurderingsverktøy som vi har brukt i tre tiår.”

Vellykket Singles kan tilby det nivået av personlig service fordi de ikke har selgere på fronten. Og de inkluderer datere i beslutningsprosessen.

“Vi bringer klienten i ligningen. De er ikke å møte noen blindt; de har en komplett si i forhold til hvem de møter,”sa Ron.

Når suksessfulle singler matcher klienter, likevel går det gjennom en bekreftelse prosess før en første date er satt. En kvinne har den første muligheten til å bestemme om hun er interessert i å møte mannen som hun er koblet sammen.

“Hvis en eller annen grunn, ikke en kvinne ønsker ikke å møte noen, er hans følelser ikke vondt,” sa Ron. “Hvis vi kontakt med en mann, han vet det allerede finnes en kvinne i medlemskapet som ønsker å møte ham.”

Tiltrekke et klientell som endrer seg med tiden

Når Ron åpnet sin virksomhet i 1984, de fleste av hans klienter var 20- og 30-åringene på jakt etter kjærlighet. Selskapet tiltrekker seg fortsatt den samme gruppen, men nå er de 50- og 60-somethings som ønsker å finne kjærligheten i en stadig mer digital verden.

De fleste klientene som søker hjelp fra suksessfulle singler er college-utdannede baby boomers på jakt etter sammenhenger. Mange av dem har vært gift før, og er opptatt av å finne nye partnere på lang sikt.

“Vi er catering til et annet klientell enn den elektroniske nettsteder,” sa Ron.

Vellykket enslige medlemmer kan starte og stoppe tjenesten når som helst, og Ron tyder på at kundene møtes minst fem eller seks personer.

Vellykket singler medlemmer kan starte og stoppe tjenesten når som helst.

“Hvis vi gjør jobben vår godt, de bare kommer til å møte noen mennesker før de møter noen spesielle,” sa han.

Hvis medlemmene bestemmer de trenger en pause fra dating eller annen grunn, de er fri til å gå inaktiv.

Og suksessfulle singler arrangerer ikke datoer mellom sine matchet medlemmer. Når to personer er enige om å en sammenkobling, de er ansvarlig for å sette opp en dato - men det betyr ikke at de er på egenhånd.

Ron er fortsatt forpliktet til å hjelpe sine kunder arbeide gjennom dating situasjoner, ofte tilby dem råd og veiledning selv utenfor arbeidstid.

“Hver klient har min mobiltelefon nummer, og vi er glade for å snakke med folk, fordi vi er en familie,” sa han. “Det handler om livskvalitet. Vi kan forbedre sine liv hvis vi hjelpe dem å møtes, blir forelsket, og skape en familie.”

Vellykket Singles: å hjelpe klienter skrive sine egne Love Stories

Selv om Ron forstår akkurat hvor mye dating industrien har endret seg siden 1984, de fleste av hans suksessfulle singler kunder på jakt etter det samme som de var tilbake da: romantikk og engasjement.

Vellykket Singles tilbyr rikelig med eksempler på sin hjemmeside av relasjoner det har hjulpet vokse som en erfaren matchmaking service.

“La meg benytte anledningen til å takke deg for din flittig og gjennomtenkt arbeid på mine vegne. Jeg er mer fornøyd med din innsats. Du har introdusert meg til noen kvalitet mennesker i det jeg kan bare anta er en veldig vanskelig jobb. Jeg har virkelig likte selskapet av Kathy; Jeg plasserer mitt medlemskap på vent “, skrev et medlem fra Randolph, Massachusetts, i en online vurdering.

Et par fra Woburn, Massachusetts, delte en lignende følelser: “Jeg ville at du skulle vite at Tom og jeg giftet oss. Jeg kan ikke fortelle deg hvor glad vi har vært. Det har vært litt over et år siden vi først møttes til lunsj, og det har vært en fantastisk år. Vi er en god match for hverandre. Vi vil alltid ha en glad plass i våre hjerter for suksessfulle singler. Du har brakt to mennesker sammen som har vært på jakt etter hverandre hele livet.”

Ron nylig mottatt et takkekort fra et par han matchet i 1980 som nylig feiret sin 30 års bryllupsdag. Selv hehas vært en matchmaker for langt lenger enn dating sites har eksistert, har han fortsatt begeistret av hva han gjør for en levende.

“Vi har tusenvis av skriftlige attester fra folk som møtte noen, hadde barn, og bygget en familie - alt dette,” sa han. “Vi er glad for at vi har gjort så mange folk veldig, veldig glad.”