Spørsmål om Eharmony - (17 eksempler og tips for svar)

18 april 2019

Nylig annonserte eHarmony at nye medlemmer vil ikke lenger trenger å svare på alle spørsmål på området eksklusive spørreskjema i løpet av registreringsprosessen. I stedet for å fylle ut 155 spørsmål som tar omtrent en time å svare på, singler har nå muligheten til å fylle ut bare et par spørsmål som tar lenger enn 10 minutter å besvare.

EHarmony er kjent som å ha en av de mest dyptgående, unike samsvarende systemer, og mange mennesker vil vite hva slags informasjon de vil bli bedt om å gi. Vel, ser ikke lenger fordi vi har satt sammen en liste med spørsmål du kan forvente å finne når han kom eHarmony - samt noen tips for hvordan du lykkes besvare dem.

load...

EHarmony eksempler på spørsmål (# 1-14)

Det første eHarmony krever av deg er ditt navn, sted, og e-post, og deretter du er tatt til Profile Setup delen. Vi gjorde ikke inkludere denne delen i vår totale liste med spørsmål fordi det er mye av det grunnleggende ting de fleste dating nettsteder ber om, inkludert:

Nå skal vi få inn noen av de spørsmålene som er eksklusive for eHarmony. Ikke bekymre deg om disse er de endelige svarene, skjønt. Du kan alltid klikke “oops!” For å gå tilbake, og du kan redigere profilen din når som helst.

load...

1. Hva er du opptatt av?

Her oppfordrer eHarmony deg å “tenke på noe som gir energi deg.” Hva får ditt hjerte racing, fyller deg med spenning, og gjør at du føler at du gjør en forskjell i livet ditt og i verden? Dette er ting du bør sette i denne delen.

2. Hva To eller tre ting du liker å gjøre med din fritid?

Nettstedet sier: “Tenk på det på denne måten: Hvis du hadde en dag fri fra jobb, hva ville du gjøre?”

Enten det er på reise, plukke opp en ny hobby, kjører ærend, tilbringe tid med familien din, eller bare henge ut hjemme, fortelle folk hva en typisk dag fri fra jobb ser ut og til og med hva din drøm dag fri fra jobb ser ut.

3. Hva er tre ting du er takknemlig for?

“Prøv å utforske de virkelig utrolige ting i livet ditt og fortelle hvorfor de er betydelig”, ifølge eHarmony. Det er alltid flott å høre hva folk er takknemlige for, spesielt når det gjelder dating, så gi potensielle matcher et glimt inn i ditt sinn. Dessuten ville vi si “hvorfor” er den viktigste delen.

load...

4. Er du åpen for å møte noen som allerede har barn?

EHarmony er ment for engasjement orientert singler, slik at området trenger å vite om å få barn, eller å ha flere barn hvis du allerede har noen, er en del av dating plan. Hvis det er en deal-breaker uansett, vil dette spørsmålet virkelig hjelpe smale ting ned for deg.

5. Hvor langt skal vi søke etter treff?

Alternativene er innen 30 miles, innen 60 miles, innen 120 miles, innen 300 miles, innenfor bestemte tilstander, i ditt land, hvor som helst i verden, og innenfor bestemte land. EHarmony anbefaler at du minst gå med 60 miles - du ønsker ikke å begrense deg for mye.

6. Hvor godt [Blank] Vanligvis beskrive deg?

For dette spørsmålet, får du syv sirkler som varierer i farger fra lys blå til mørk blå. Du må velge “ikke i det hele tatt”, “litt” eller “svært godt”, til ord som “smart” eller utsagn som “jeg gjør ting etter planen.”

7. Hvor fornøyd er du med din fysiske utseende?

Prosessen for å svare på dette spørsmålet fungerer på nøyaktig samme måte som spørsmålet ovenfor. Husk, det er OK å svare “ikke i det hele tatt” eller “svært godt” hvis det er det du egentlig mener. Det vil ikke gå av som selvbevisst eller cocky, henholdsvis. Sannheten er alltid bedre når du er dating på nettet.

8. Hvis dine beste venner måtte velge fire ord for å beskrive deg, hvor fire ville de velge?

Ordene du får til å velge fra en liste over 30 steder i god lytter, spontan, romantisk, ambisiøs, ekte, lidenskapelig, morsom og observant.

Vennene dine vet sikkert du bedre enn noen, så tenk på de gangene du har brukt dem, og hvordan de har beskrevet deg i det siste.

Ja, 30 er mange ord å velge fra, men ikke bli overveldet. Du kjenner sikkert vennene dine ganske bra, så prøv å komme inn i deres sinn. Eller du kan rett opp spør dem hvilke ord de tenker på når de tenker på deg.

9. Hvor ofte i den siste måneden har du følt...?

Du vil enten velge “sjelden”, “av og til” eller “nesten alltid” på dette spørsmålet. Mer enn sannsynlig, noen av eksemplene du vil se er ord som “lykkelig”, “fornøyd” og “misforstått”.

10. Hvordan Dyktige Er du på følgende ting...?

I likhet med de andre spørsmålene, har du tre valg: ikke dyktige, noe dyktige, eller svært dyktige. Instruksjonene kan inkludere “skape romantikk i et forhold”, “holde fysisk form,” og “å finne og ta på utfordrende aktiviteter.”

11. Hva er din interesse i...?

Du vil begynne å legge merke til et mønster med eHarmony spørsmål, men det er ikke en dårlig ting. Det gjør det enkelt for deg å ta på. Denne gangen får du “ingen”, “en viss interesse,” og “meget sterk interesse”, og du vil si dette til ting som “se filmer”, “spise ute” og “trossamfunn”.

12. Hvor godt hver av følgende beskrive deg?

I denne delen alternativene er “ikke i det hele tatt”, “noe” og “veldig bra”, og du vil fokusere mer på hvordan du behandler folk du dater eller er i et forhold med. Du kan komme over setninger som “Jeg prøver å imøtekomme den andre personens posisjon”, “Jeg prøver å forstå den andre personen,” og “Jeg prøver å vise respekt for alle meninger forskjellig fra min egen.”

13. Hvor sterkt er du enig eller uenig med...?

Finne noen kompatibel betyr å være åpen om dine meninger og din slutten målet.

Her vil eHarmony presentere deg med “Jeg leter etter et langsiktig forhold som til slutt vil føre til ekteskap”, “Når jeg blir kjærester, jeg fortelle min partner nesten alt”, “Det er vanskelig for meg å la folk få følelsesmessig nær meg “, og ting som det.

Det neste trinnet er for deg å fortelle nettstedet hvis du absolutt uenig, verken enig eller uenig eller helt enig.

14. Hvor viktig i et forhold er...?

Hvor viktig partneren din pålitelighet, sex appeal, intelligens, etc. Er til deg er alle ting eHarmony ønsker å vite, så du må klikke “ikke i det hele tatt viktig”, “noe viktig” eller “svært viktig” når nettstedet presenterer deg med en hypotetisk karakteristiske, kvalitet, eller situasjon.

Tips for Svare på Questionnaire (# 15-17)

Vi forstår at dette er mye informasjon å ta i, men eHarmony bare ønsker å sørge for at det dekker sine baser. Fylle ut dette spørreskjemaet skal være gøy, og det bør ikke føles som lekser. Nå som du vet hva du kan forvente, her er noen råd for å svare på hvert spørsmål på en måte som vil gjøre at du føler deg fornøyd og bidra til å bringe deg suksess på området.

15. Take Your Time

Det er ingen tidsbegrensning her, så ikke rush gjennom det. Vi sa tidligere at det kan ta omtrent en time for å komme gjennom alle spørsmål, så bare lene deg tilbake, slappe av og nyte opplevelsen. Du ønsker å sikre at du er fornøyd med svarene dine, og at du portretterer deg riktig. Tross alt, er dette for ditt kjærlighetsliv.

16. Være helt ærlig

Ifølge psykologi i dag, mer enn halvparten av single amerikanere ligge på deres dating profil - du trenger ikke være en av dem. Selv om du tror det er noe lite, ikke gjør det. Studien viste også kvinner har en tendens til å liten løgn om sitt utseende, mens menn har en tendens til liten løgn om sin jobb og økonomi.

Liggende på din dating profil er aldri verdt det, og du sannsynligvis ikke vil finne den rette på den måten. Vennligst styre klar av det!

Det ville føles ganske forferdelig å dukke opp til en dato og personens utseende er ikke hva du forventet, eller de har en helt motsatt jobb enn hva de fortalte deg, ikke sant? Ha det i tankene hvis du er i ferd med å legge et par inches til høyden din eller laste opp et bilde fra 10 år siden. Det er en tap-tap-situasjon. Plus, ikke du ønsker å finne din beste kamp mulig? Hvis du lyver om eller overdriver detaljer i livet ditt, er du mindre sannsynlig å finne det.

17. Invoke Noen entydighet

Dette er definitivt lettere sagt enn gjort, men det er avgjørende. Høres ut som alle andre online dater er den sikreste måten å gå seg vill i mengden. Den beste måten å være unik er å være konkret. Mens noen av disse nær-endte spørsmål ikke tillater spesifisitet, er det deler hele eHarmony spørreundersøkelse og på din resulterer profil der du kan vise frem hva som gjør deg annerledes. Ikke glem å inkludere “hvorfor”. Hvorfor du liker noe. Hvorfor du leter etter denne type person. Hvorfor du gikk inn i en bestemt karriere. Hvorfor visse oppfatninger rolle for deg.

Nå som du vet de spørsmålene, er det opp til deg å komme opp med svar!

eHarmony er medstifter Dr. Neil Clark Warren , som også er en rådgiver, psykolog, kristen teolog, og Seminar professor, bidro til å skape denne one-of-a-kind personlighet vurdering, og det er en av de mest omfattende de du finner på en datingside. Selv om vi har gitt deg et godt utvalg liste med spørsmål du måtte ha til å svare, er dette spørreskjemaet alltid endres. Som eHarmony nylig bevist, liker det å kontinuerlig gjøre oppdateringer og forbedringer for å bedre betjene brukerne. Det viktigste er å bare være deg selv, så banal som det høres ut. Lykke til!

Bilde kilder: tumblr.com, theodysseyonline.com, giphy.com, washingtontimes.com