Soulsingles: utviklende teknologiske forbedringer er med på å gi et samfunn som tilfredsstiller behovene til svarte datere

19 april 2019

Den korte versjonen: SoulSingles , en del av de større verden Singles Networks , fungerer det svarte samfunnet over hele USA og i utlandet ved å tilby en plattform fordaters å møte og kamp. Som teknologi og måten folk kobler har endret seg, har SoulSingles utviklet seg til å holde seg på toppen av de digitale trender - å skape en helt ny dating app for iOS og Android , og jevnlig oppdatere sitt nettsted for å være mer lydhør og brukervennlig for sine stadig voksende publikum.

I en by med 8million mennesker, Teresawasn't finne noen i New York som klikket med henne. Hun bestemte seg for å gi online dating en prøve og opprettet en profil på SoulSingles.com, noe som gir svært spesifikke detaljer for å bli inkludert, slik som etniske røtter og musikalske preferanser. Da hun begynte å prate med en mann i Los Angeles, hadde hun tviler på at lang avstand, eller kjærlighet, ville stokk.

load...

Despitea nasjon mellom dem, Teresa og hennes kjæreste var i stand til å koble på et dypere nivå. To år senere, han foreslo, andTeresa kunne ikke vært mer fornøyd med sin beslutning om å melde seg på nettstedet.

SoulSingles har meislet ut en placefor svart daters å finne og få kontakt med de som søker en meaningfulrelationship.Site brukere kreditere den som en trygg spaceto møte kompatible enkle svarte mennesker for dating eller vennskap. I 15 år har verdens Singles Networks jobbet for å skape fellesskap av inkludering for single mennesker i ulike minoritetsgrupper, og SoulSingles har vært en av theirmost populære og varierte dating nettsteder.

load...

Nylig snakket vi med konsernsjef Darren Romeo, som snakket om skiftet han har sett på SoulSingles og hans andre nettsteder som daters gå utover sine tradisjonelle ideell match requirementsin dating. Singles tester grenser med plasseringen, språk, alder og inntektsforskjeller potensielle kamper og understreker viktigheten av felles verdier og erfaringer mer enn overfladiske demografi.

Med dette skiftet, har Darren utfordret hans team på verdens Singles Networks, og mer spesifikt innen SoulSingles, for å utvikle bedre verktøy for single å finne kjærligheten, utover de vanlige stereotypier og forutsetning som ikke gjør noe, men begrenser våre muligheter. Arbeider mot dette målet, SoulSingles oppdateringer theirwebsite å reflektere de funksjonene mest trengs i utvikling verden av online dating, som inkluderer creatingan app foriOS og Android.

En Emerging Trend: Større fleksibilitet blant Dating Preferences

Enten fra den dype sør, Detroit, Karibien, eller ulike steder i utlandet, medlemmer på SoulSingles representerer en broadrange av ethnicitiesand et rikt kulturelt mangfold. Men i de senere årene har Darren merke til en ny trend i fleksibilitet blant brukerne på verdens Singles Networks' nettsider.

load...

“Verden blir mindre på en positiv måte,” sier Darren. “Våre data tyder på at folk er åpne for en bredere erfaring, blant annet som folk ville vurdere en mulig kamp.”

På tvers av området, SoulSinglesmakes det enkelt å vise personlig aktivitet samt de av andre brukere.

De fleste av hans nettsteder, inkludert SoulSingles, nå tilby brukerne muligheten til å melde seg til en større pool av prospekter med verden +, noe som gjør at singler for å se søke og kampresultater fra hele verden Singles Networks database, som inneholder singler i den greske, Ghanian, iranske, armenske og arabiske diaspora.

“Det vi i utgangspunktet så var at SoulSingles brukere som var typisk fra Sør var på utkikk etter folk som kan forholde seg til en Southern erfaring, for eksempel, og det er divergerende,” Darren sa, forklarer områdets historiske data. “Det er optimistisk.”

Han tror flere mennesker er forgreninger ut til å slippe unna det han beskriver som en echo chamber dagens digitale landskapet med segmentert markedsføring og sosiale nettverk. Mens sorte daters slå til SoulSingles å finne noen som bedre forstår deres kulturelle perspektiv, viljen chatte med en svart Brit, for eksempel, er et tegn på en bredere undersøkelse av Diaspora som finner sted i dette fellesskapet.

Fra ansatte til medlemmer, slik inkludering og Representasjon

SoulSingles har alltid vært en av de mest varierte datingside i World Singles Networks, som inkluderer de populære merkene iranske Kontakt og arabiske Lounge. Darren fortalte oss at kollektivt 500.000 SoulSingles medlemmene har røtter nådde inn i alle deler av verden.

At laget fortsetter å analysere markedene verden Singles Networks serverer setter Darren mål for selskapet å gi trygge og inkluderende mellomrom for theirsingles.

Verdens Singles Networks opprettet SoulSingles å tjene svart dating samfunnet.

For eksempel er 10-15 forskjellige språk som snakkes i hele selskapet, og theethnic og kulturell bakgrunn ofteam medlemmer i staben reflektere samfunn representert ved de ulike verdens Singles nettverk nettsteder. Selskapet har også slått sin ingeniørrollen i en ekstern posisjon til openopportunities for søkere som kanskje tidligere har vært begrenset av geografi.

Darren påpekte at design og engineering har mest å tjene på en infusjon av ulike perspektiver. Diverse representasjon for større bilde markedsføring og functionalitycan noen ganger bli oversett i disse avdelingene.

“Når det ikke er et bilde på en profil, standard vanligvis kan foreslå en kaukasisk person,” sier Darren. “Det er mange nyanser i teknologi med ikoner, så vi har satt et mål om å virkelig spørsmålet forutsetningene og hva som menes med" standard.”

Tech Fremskritt Hjelp SoulSingles holde tritt med bruker Demand

Ettersom flere folk vende seg til mobile enheter i stedet for stasjonære datamaskiner til å utføre sine sosiale og nettsøk, har SoulSingles jobbet med trenden for å sikre at brukere kan få tilgang til dating-plattformen på en måte som føles mest naturlig.

IOS og Android Apps for On-the-Go matchende

De SoulSingles mobile applikasjons, tilgjengelig på iOS og Android, spunnet av “Slideshow” delen av siteto offera Tinder-stil spill for å matche med andre single svarte mennesker.

Innenfor app, userscan koble ved å sveipe godkjenning på bilder av singler basert på de valgte aldersgruppe og plasseringsinnstillinger. Når medlemmer aremutually matchet, theycan begynne meldinger.

Imidlertid er hele funksjonssettet alsoavailable gjennom theSoulSingles nettside.

Analytiske data peikt måter å forbedre brukeropplevelsen

Basert på medlem tilbakemeldinger og språk bruk analytics har SoulSingles blitt oppdatert theirwebsite å forbedre opplevelsen. Viktigst, vil området være mer lydhør, tilpasning til ulike enheter fra tabletter til PCer til mobiltelefoner.

Darren forklarte at de responsive nettsted oppdateringer er målrettet mot geteverything riktig for brukerne. Nettstedet vil være å fremheve de mest brukte funksjonene bedre med ren navigasjon for å vise meldinger og profiler. Nettstedet vil også gjennomføre en historie funksjon for å hjelpe brukere å holde oversikt over sine interaksjoner og aktivitet på området.

Kontinuerlig oppdatering Sikkerhets å beskytte mot svindel

SoulSingles har alltid prided seg på et høyt nivå av sikkerhet fortheirusers. Når en profil er opprettet, er flere datakontrollposter, blant annet verifisering av en e-postadresse, og til et profilbilde, utløst før noen canuse nettstedet. Additionalred flagg er reist bymore sofistikert tekstgjenkjenning og forbedret misbruk rapportering.

Meldinger er laget tryggere med dataalgoritmer som analyserer tekst og varsling til svindelforsøk.

“Noen av maskin algoritmer begynner å få bedre resultater enn mennesker,” sier Darren. “Så vi flytter disse rollene for å finne måter for folk å fungere bedre med algoritmer.”

Fra begynnelsen, har SoulSingles hånd screenet sine profiler, og mens datamaskiner har bidratt til å fremskynde prosessen, er det fortsatt et personlig preg som brukerne er anmeldt ved tiltredelse nettstedet.

Brukere finne kjærligheten throughthe fellesskap onSoulSingles

Teresa funnet lovethanks til SoulSingles, og skal man dømme etter tilbakemeldingene på nettstedets suksesshistorier siden , har mange andre også funnet sin match.

SoulSingles håper å forbli et trygt og morsomt sted for svarte brukere å koble seg til gjennom sin mangfoldig samfunn fra hele USA og i utlandet.

Som theirusers har utviklet seg til å datebeyond lokale nabolag, har SoulSingles tilpasset ved å slippe anapp og oppdatere siteto bedre betjene acommunity søker å finne kjærligheten.