Slik poser du en cougar: trinn 1

7 april 2019

OK gutter, jeg snakker til deg nå. Du vet hvem du er: ung i kroppen eller, enda viktigere, på hjertet, seksuelt eventyrlystne, ivrig etter å utforske verden og interessert i å gjøre det i selskap med en kvinne som har mer erfaring i livet enn deg.

Til de av oss mer erfarne-i-livet enn dere kvinner som befinner oss lykkelig singel og tilsvar åpen for eventyr, representerer du en virkelig verdig møte, enten det varer bare noen timer eller strekker seg inn i år.

Hver gang en ung mann og en kvinne kommer sammen for å oppdage mysterier hverandre, tror jeg verden blir et litt bedre sted.

load...

Så av hensyn til tilrettelegging for flere av disse herlige fagforeninger, tilbyr jeg min ydmyke råd i tre trinn.

1. Vet dyret du sporer.

Nærmer en cougar i naturen kan faktisk være en skremmende proposisjoner. Å forsøke å møte en offentlig krever avanserte ferdigheter og litt erfaring, så la oss anta at du vil bli å møte henne på nettet.

Dette er en utmerket måte å få kontakt med kvinner av alle slag, fordi den opprinnelige anonymitet forlater oss fri til å ta noen risikoer som kan være for pinlig eller tidkrevende i person.

For å begynne, må du forsøke å forstå denne kraftige skapning du er på jakt.

load...

Hva er hennes natur? Hva gjør hun verdsetter? Hvordan kan hun være forskjellig fra de andre erobringene?

Et par ting du trenger å vite om alle erfarne kvinner:

Så du må begynne med å verdsette den rustet, vakker og klok skapning du tar sikte på å temme hvis du ønsker å vinne hennes følelser. Så må du forstå hva det er du tilbyr henne.

Her er noen ting som gjør unge menn flotte frierne for mer erfarne kvinner. (Legger du merke til hvordan jeg fortsette å bruke ordet “erfarne” i stedet for “eldre”? Ta notat, gutter.)

Som du gå ut i naturen for jakten:

Du leter etter noen som vil sette pris på din glede for livet og bli berikes av ungdommelig begeistring og mischievousness. Dette har implikasjoner for hvordan du kan spore denne skapningen.

load...

Hva er tegnene du bør se etter når du skanner felt av mulige erobringer på nettet?

Det siste ordet om sporing den mektige cougar:

Det finnes ikke noe slikt som en cougar. Alle er et individ og hver enkelt forbindelse er unik.

Fra min egen erfaring, jeg har aldri søkt en forbindelse med en mann over et tiår yngre enn meg til en bestemt slik mann forfulgt og vant meg over.

Selv om du kanskje liker tanken på å være leketøy til en kvinne av verden, vil hun ikke bomull til å bli behandlet som en type.

Fortsett først og fremst å utforske og forstå en spesiell og sjelden kvinne før deg, og du er mer enn halvveis.

Det neste trinn i å fange en Cougar: legging fellen. Jeg skal gi deg konkrete tips for å gjøre første kontakt neste uke.

Foto kilde: graphics8.nytimes.com