Slik lykkes du på vår tid - 7 eksperttips

9 april 2019

Vår side er et gratis online ressurs som tilbyr verdifullt innhold og sammenligning tjenester til brukerne. For å holde denne ressursen 100% gratis, får vi kompensasjon fra mange av de som er oppført på stedet tilbyr. Sammen med viktige gjennomgang faktorer, kan denne kompensasjonen påvirke hvordan og hvor produktene vises på tvers av området (inkludert, for eksempel i hvilken rekkefølge de vises). Vår side omfatter ikke hele universet av tilgjengelige tilbud. Redaksjonelle meninger uttrykt på nettstedet er strengt vår egen og er ikke gitt, støttet eller godkjent av annonsører.

Annonsør Disclosure

Hvordan lykkes på OurTime - 7 eksperttips

Hvis du skriver det første som kommer til hjernen din, vil du sannsynligvis angre på det når du går for å se på profilen din senere. Da vil du ende opp med å kaste bort tid fordi du må skrive alt. Når du registrerer deg, bruke noen minutter, minst, å tenke på hvem du er og hva du vil, og de beste svarene vil komme ut naturlig.

load...

2. Vær ærlig, Specific & Fyndig i beskrivelsene

Studier viser at nesten halvparten av nettdatere drive eller flat-out ligge på profilen deres - ikke være en av dem. Det hjelper ikke deg på noen måte. Du vil ende opp med å skade noen, og du kan ikke holde opp løgnen alltid. Tenk deg hvordan du ville føle hvis du ble interessert i en kamp bare for å finne ut at de løy om sitt yrke, familielivet, eller interesser.

I tillegg til å være sannferdig, vil du være konkret, noe som vil hjelpe deg å skille seg ut fra mengden. Ikke bare si hva du liker å gjøre - si hvorfor du liker å gjøre disse tingene. For eksempel: “Jeg har alltid elsket fiske fordi meg og min bestefar ville gjøre det hver søndag.” Vær forsiktig med å gå tur, men fordi du risikere å miste folks oppmerksomhet.

load...

3. Last opp et utvalg av bilder

Variasjon er livets krydder, som de sier, så de mer unike bildene kan du inkludere i profilen din, jo bedre. I det minste har en headshot, en full-body shot, og en handling skudd (f.eks du deltar i en hobby eller kos med et kjæledyr). På den måten kan folk se ditt ansikt, silhuetten, og hva dine lidenskaper er.

Standarden forslag til profilen din er en av ansiktet ditt, en av figuren din, og en av dere gjør noe aktivt.

Legge til en hovedprofil bilde får du eksponentielt mer oppmerksomhet - bare tenk på hvor mye oppmerksomhet du får ved å legge en håndfull forskjellige bilder. Du kan også laste opp bilder fra Facebook, så det er lett å oppdatere profilen din med din favoritt bilder.

4. Søk etter kamper på din egen

OurTime plukker ut potensielle datoer for deg, men du kan øke sjansene for å finne den rette ved å gjøre litt surfing på egen hånd. Jeg mener, hvorfor ikke, ikke sant? Det er morsomt, det er enkelt, og det er helt passelig. Du kan søke etter kjønn, aldersgruppe, postnummer, aktivitet, nye medlemmer, medlemmer som er online, brukernavn, søkeord, samt av hvem har sett profilen din, favorittmerket du, likte et bilde, flørtet med deg, eller sendt deg en gave.

Online dating er så praktisk at du kan slags gjøre det på autopilot, men ikke glem å ta hjulet hver nå og da. Det fører oss til neste tips:

load...

5. Starte Kontakt

Ta en sjanse nå og da, og sende den første meldingen til en kamp i stedet for å vente for dem å gjøre det. De vil elske initiativ, og du vil føle deg så stolt av deg selv. Selv om du er sjenert, som jeg er, så må du være sårbar og sette deg der ute i dating og forhold noen ganger. Det er den eneste måten du virkelig få kontakt med noen.

Ta saken i egne hender, slik som å sende noen den første meldingen, vil øke sjansene for å finne en god match.

Initiere kontakt kan også komme i form av å se profiler, favoriting medlemmer, like bilder og sende flørter og virtuelle gaver. Knuse din vil se at du har gjort det, og kanskje det vil oppmuntre ham eller henne til å sende deg en melding.

6. Skriv Unike Meldinger, Ikke copycat Ones

Snakker initiere kontakt, hvis du kommer til å sende den første meldingen til en kamp, bør du sørge for at det er helt annerledes enn noe annet første meldingen du har sendt. Det er den riktige tingen å gjøre, og du er mer sannsynlig å få et svar hvis du ikke høres ut som en knust rekord.

Referere noe fra deres profil som fanger din interesse og er unik for dem (for eksempel frivillig de på en hjemløs ly i helgene). De vil sette pris på deg for faktisk å lese deres profil og bringe opp en detalj fra det i meldingen. Det kan være noe så enkelt som “Hei, la jeg merke til deg som frivillig i tillegg. Hva er din favoritt veldedighet å hjelpe?”

7. Last ned appen for enda mer komfort

OurTime gratis app gjør dating prosessen enda enklere.

OurTime er tilgjengelig gratis via iTunes og Google Play, så du virkelig bør vurdere å laste ned programmet.

Med det kan du finne datoer uansett hvor du er eller hva du gjør.

Riding bussen til å fungere? Du kan fortsatt bla gjennom singler. I kø på Starbucks? Du kan fortsatt redigere profilen din. Går tur med hunden? Du kan fortsatt flørte på nettet.

Å ha en drink i en bar? Du kan fortsatt svare på meldinger. Du får bildet, men poenget er å utnytte den mobile og stasjonære versjonen vil gjøre underverker for deg.

Med disse tipsene, vil du møte alle dine mål på OurTime

Online dating har forbedret våre liv på så mange måter, og det blir bare bedre og bedre. Men det betyr ikke at du ikke bør gjøre alt du kan for å tiltrekke seg oppmerksomhet og møte dine forhold mål. Det er allerede jevn seiling på OurTime, og du vil få deg ett skritt nærmere den ideelle match ved å få mer involvert, også.