Slik lager du den perfekte profilen

13 februar 2019

Er det også mulig å skille seg ut på en online dating nettstedet lenger? Det er bokstavelig talt millioner av profiler der ute, men med en liten tanke, omsorg og sunn fornuft, kan du likevel presentere deg selv på en måte som vil fange en manns oppmerksomhet uten at du ser desperat eller billig.

1. Markedsføring 101.

Du kan ikke liker tanken på “markedsføring” selv, men det er akkurat det som trengs for å lykkes i dagens svært konkurransedyktig online dating scene. Med flere profiler enn en mann kan se på i en mannsalder, har du bare noen få sekunder å gjøre et inntrykk og få ham til å se dypere inn i din profil og, til slutt, ta kontakt.

load...

2. Vit hva du vil.

Selvfølgelig trenger du ikke vil at datingside postkassen for å bli overfylte med svar fra gutta du har noen interesse i. Det første du må gjøre er å definere din målgruppe. Ønsker du en eldre, konservative forretningsmann? Hva med en ung, aktiv, utandørs type? Eller kanskje du er villig til å ta noe med en puls. Skriv ned noen av dine “must-haves” samt deal-breakers som vil telle ham ut.

Du må også vite om du er ute etter en fyr for lang tid , eller for noen ikke-så-alvorlige romantiske møter. Sett alle disse faktorene sammen for å trylle frem et bilde av din ideelle dato, og fylle ut den delen av profilen som beskriver fyren du leter etter først.

load...

“Sett en mye tanke og en liten

teft og humor i å skrive.”

3. Vet hva han vil.

Nå som du har en ganske god idé om mannen du håper å tiltrekke seg, bør det være mye lettere å komme opp med noen gode agn i “om deg selv” -delen. Bli en kameleon. Dette er ikke å si at du bør være akkurat som den mannen du vil, men heller, bør du supplere sin livsstil og kunne tilpasses hans verden samtidig være deg selv.

4. Vær imøtekommende.

Bildet er det første en mann vil se når han blar gjennom sider med mulige datoer. Husk at du må appellere til tre aspekter av hans mannlige ego: hans sinn, hans hjerte og hans fysiske begjær.

Antar han er en oppriktig mann og sluttet seg til datingside for de rette grunnene, vil han være på utkikk etter en kvinne som også virker oppriktig og hvem han kan tenke seg å dele et måltid og en latter med. La en venn, eller din mor, hjelpe deg å velge en profil pic. De er mer sannsynlig å bli trukket til bildet av den inntagende “du” med gnisten i øyet og den lille smirk de elsker, mens du kan være besatt av hvert hår er på plass og ser ut som en skulpturert gudinne.

load...

Ekstrem skjønnhet og perfeksjon er svært skremmende for en mann. Han ønsker en kvinne som, først av alt, vil ikke avvise ham og knuse hans skjøre ego. Ikke glem at han også tar en sjanse når han kommer ut til deg. Kontakte du gjør ham svært sårbar, så sørg for at du ser veldig approachable.

Approachability handler ikke bare om utseende. Hvis du skryter deg opp for mye, kan du slå av Mr. Right. Hvis han mener du vil ønske å dra ham ut for en lang tur på stranden hver kveld og turer opp et fjell hver helg, kan han gå videre til neste pent ansikt. Selvfølgelig, hvis det er nisje du er komfortabel i, og ønsker å appellere til, gå for det. Bare husk at du kan bli alvorlig begrense pool av frierne.

5. Ikke vær clichГ © d.

Ridehester i måneskinn kan høres bra ut romaner, men det kan ikke ha en bred appell innenfor målet demografiske. En humoristisk referanse til noen av disse overblown profiler kan bli bedre.

Bare sørg for å minimere Birka glimt inn i fantasiverden og inkluderer noen av down-to-earth vaner og tallsklassikere. Hvis du liker onsdag lykkelige timer og dart med dine medarbeidere , kan du virke som en premie laget i himmelen for mange dagligdagse gutta. Hvis du liker å se “Fringe” i jammies på fredag kveld mens du spiser artisjokk pizza, kan du klage til dusinvis av store gutta - så lenge du er villig til å sette pepperoni på halvparten av pizza.

Så, rulle terningen og se hva som skjer. Du kan ikke vinne hvis du ikke spiller spillet. Du kan alltid endre profilen din, eller sjekke ut en annen datingside hvis ting ikke går slik du ønsker. Lagt mye tanke og litt teft og humor i å skrive, og du vil være miles forkant av millioner av jenter som bare gjøre minimum for å sette opp en profil.