Slik blir du kjent med en jente du liker

5 april 2019

Hvis du har satt din severdigheter på en varm Mamacita har du møtt mens ute rundt i byen, eller du bare ble klar du faller for ditt studium kompis, eller du merker en chick i gymsalen der hardt arbeid begynner å lønne seg , bli kjent med en jente du liker er like enkelt som å puste. Det er uanstrengt.

Den mest utfordrende delen om å møte kvinner du finner attraktive er å møte kvinner du finner attraktive. I tillegg til å møte kvinner på nettet gjennom matchmaking nettsteder, du virkelig trenger å sette deg der ute og skape situasjoner der du kan faktisk få kontakt med en kvinne du liker.

load...

Hvis du har møtt en spesiell person, bra for deg. Som den store amerikanske helten GI Joe fortalte deg så mange år siden - da du var bare en ung gutt som bare vare i verden var Skeletor - å vite er halve kampen . Hvis du tilfeldigvis kjenner en jente du liker, er du halvveis der. Bli kjent med henne, snakke med henne, imponere henne med vidd og intellekt, og sikre en dato er den andre halvparten, og det er den virkelig morsomme delen.

Kvinner ønsker å bli lagt merke til.

Jeg vet at dette vil komme som et fullstendig sjokk, men de fleste kvinner er døende for å bli lagt merke til, erkjent eller snakket til på en eller annen måte. Vi elsker det når menn innlede samtaler med oss. Det gjør oss føler spesiell og viktig. Selv om vi allerede er dating noen eller finne deg helt heslig å se på, ønsker vi din oppmerksomhet.

load...

Altfor ofte menn er skyldig i overanalyzing hva kvinner vil ha , og bruker altfor mye tid på å tenke på hva du kan si i stedet for bare å si noe. Det er virkelig ikke mye å imponere oss når det kommer til å bli-kjent-hver-andre fase av dating.

Jeg vet det kan være vanskelig for noen gutter å bryte gjennom skyhet barriere, og jeg ønsker å være den type jente som oppfordrer alle til å være modig for å snakke med kvinnene i verden.

Sure, vil det være ganger når du blir avvist, men jeg ville være villig til å satse på at flere ganger enn ikke, vil kvinner reagerer på deg i utenkelige måter når du går ut og ta en sjanse. Slutt å bekymre deg om å se tåpelig og ta en risiko ved å se tåpelig. De fleste kvinner vil være høflig og mottakelig, selv om de ikke er interessert.

“Ask for tiden, spørre om veien, kommentere noen

delt erfaring, eller stille spørsmål om noe.

Snart vil du se at det å snakke med jenter vil ikke drepe deg.”

load...

Begynner å snakke.

Lyst til å bli kjent med en jente du liker? Gå rett over og begynne å snakke. Det er så enkelt. Selvfølgelig, du ønsker å spille det kult, og med det mener jeg ikke gå kjører opp til henne alle glade, blurting ut, “Hei, mitt navn er Roy og jeg liker erter!” (Ja, det skjedde med meg. )

Nærme seg henne rolig, selvsikkert og med en viss sprade. Se henne rett i øynene, presentere deg selv og innlede en samtale. Banal pickup linjer er ikke utenfor grensene og ofte fungere som den perfekte isbryter. “Jeg skulle komme opp og spør deg hva klokka er bare fordi jeg visste at det var på tide å møte deg. Hei, jeg er Roy, men vennene mine kaller meg Roy.”

Introduksjoner er så mye enklere enn du tror, og når du har fastslått at innledende kommunikasjon, resten er nedoverbakke. Nå er alt du trenger å gjøre er å få et telefonnummer , et navn for å finne henne på Facebook, en e-postadresse - noen måte å fortsette samtalen i en mer privat setting. Kontakte henne senere og invitere henne for en natt ute.

Når du er alene sammen, og situasjonen blir bedre til rette for intime diskusjon, vil du bli bedre rustet til å få vite mer om henne ved å stille spørsmål og utveksle livshistorier. Her er en annen ting jeg vedder på at du ikke visste om kvinner - vi elsker å snakke. Hvis du spør oss halvveis anstendig spørsmålene, vil vi skravle hele natten.

Hvis tanken på å snakke med jenta du liker gjør at du ønsker å trekke seg tilbake og gjemme seg under dyna, ta små steg. Øv snakke med kvinner på offentlige steder ved å starte meningsløse, tilfeldig, raske interaksjoner. Be for tiden, spørre om veien, kommentere noen felles opplevelse, eller stille spørsmål om noe. Snart vil du se at det å snakke med jenter vil ikke drepe deg. Det vil bare gjøre deg sterkere og bedre rustet til å nærme objektet av hengivenhet. Når du føler deg klar, gå for det.

Og det, min venn, er hvordan du bli kjent med en jente du liker.