Skjæringspunkter match - hvordan Jasbina Ahluwalia leverer førsteklasses matchmaking for dyktige indiske singler

19 april 2019

Kortversjonen: indiske fagfolk ofte tror de har nok tid til å finne kjærligheten. Men mange finner seg i midten av 20-årene med givende karriere, men ingen romantiske utsikter i sikte. Det er håp, skjønt. For mer enn 10 år, Jasbina Ahluwalia og hennes team på Veikryss Match har vært å hjelpe travle, vellykkede indiske singler i USA, Storbritannia og Canada koble withtheir sjel mates.By bruke en tilpasset, full-service matchmaking prosessen, får Jasbina ned til hva kundene virkelig er ute etter i en livspartner, og da hun parene dem med potensielle kampene basert på felles verdier og mål i livet. Hvis you'reseeking en effektiv måte å møte den rette, kan Veikryss Match sette deg på rett vei.

De fleste mennesker ikke huske hvor de lærte å date. Egentlig - tenker på det. Noen sier de har lært av sine foreldre, og andre fra sine venner og søsken. Men, når det virkelig kommer ned til det, de fleste av oss vanligvis bare vinge det. Vi deretter rote gjennom vanskelige introduksjoner og tilsynelatende endeløse første datoer og lurer på hva vi har gjort galt når ting ikke fungerer.

load...

Online dating har utvilsomt blitt en av de mest populære måter å møte mennesker, og single er ikke bare surfing og chatting. En Pew Research Center studie viste at mer enn 65% av datere skal på datoer med folk de møter på nettet. Men den samme undersøkelsen fant mest coupleshadn't funnet hverandre på en web-basert plattform.

Mens dating apps og nettsteder kan være attraktive, tidsbesparende verktøy, de ofte ikke hjelpe single forstå hvordan å nærme dating eller levere personlig preg av en profesjonell matchmaker. For det siste tiåret, Jasbina Ahluwalia og hennes team på Veikryss Match har blitt myndig singler, spesielt de av indisk avstamning, i USA, Canada, og UKto utvikle idiotsikker strategier for dating og møte sine sjelefrender.

load...

Jasbina Ahluwalia stiftet Veikryss Match for å hjelpe indiske singler finne kjærligheten i den moderne verden.

Med en rekke pedagogisk og hands-on tjenester, Jasbina og hennes mannskap på dating guruer grave dypt for å finne hva kundene mest ønsker i en partner og lære dem hvordan de skal tiltrekke seg og holde på den personen. På Veikryss Match, det handler om å snu første datoer i fjerde datoer og til slutt inn i varige, sunne relasjoner.

“Vi jobber med både indiske menn og kvinner, og hjelpe dem å navigere seg gjennom dating læringskurve,” sa Jasbina. “Det er mye av veksten i dating prosessen, og vi hjelper dem gjennom det.”

Hjelpe Selektive Professionals Finn Deres spesielle personen

Jasbina lykkes i å hjelpe andre å finne kjærligheten, fordi hun selv gikk gjennom en prosess hun beskriver som “Ikke date, ikke dato, ikke datoen... OK, gifte seg!” Kommer fra en indisk bakgrunn, der dating er ikke vanlig, det gjorde hun ikke nødvendigvis har de ferdigheter hun trengte å finne en partner, og hun var ikke interessert i å ha et arrangert ekteskap.

load...

Etter myndiggjøre seg selv for å finne henne spesielle personen mens han jobbet som advokat, Jasbina trodde hun kunne hjelpe andre single indianere i krevende yrker gjøre det samme. Hun startet en matchmaking selskapet og er oppkalt etter hennes filosofi om hvordan livet og relasjoner arbeid.

“Livet er en rekke valg jeg kaller kryss,” sa hun. “Kryss i utdanning, karriere, sport og vennskap - de er magisk. De endrer livet ditt.”

Siden 2007 har Jasbina vært fremme slike kryss for profesjonelle indiske singler i 20-årene gjennom 60-årene og utover. Hun arbeider med det meste høyt utdannede, vellykkede menn og kvinner som søker seriøse, langsiktige relasjoner.

Mens mange ønsker relasjoner som kulminerer i ekteskapet, er Jasbina forsiktig med å si at en rase ned midtgangen bare for å sjekke ut et gjøremål er ikke hva hennes typiske kunden er ute etter. Med hennes personlige preg og service, får hun ned til kjedelige av hva en klient er ute etter og hva de har å tilby potensielle partnere.

Personlige evalueringer og tilpassede planer sikre best treff

På Veikryss Match, klienter starte prosessen ved å ta en interaktiv og introspektiv 90-minutters vurdering. De er i stand til å dele i dybden innsikt i deres bakgrunn, verdier, liv og forholdet mål. Jasbina tar denne informasjonen og utvikler en finne kjærligheten Plan tilpasset kundens spesifikasjoner.

Denne planen vil omfatte minst en, men potensielt en kombinasjon, av Jasbina effektive tjenester. De fleste klientene spesielt oppsøke Veikryss Match lagets profesjonell matchmaking. Denne svært personlig service velger kandidater som passer best personlige smak, verdier, mål i livet, og preferanser en klient. Jasbina og hennes team gjør alle legwork for å lete, screening, og planlegging personlig, en-til-en introduksjoner.

Alternativt andre kunder dra nytte av Jasbina og hennes team online dating støtte og strategier. Her Veikryss Matchguides singler for å effektivt navigere vannet i online dating samt gir gjort-for-deg-tjenester, hånd-holding, og coaching - slik at de bruker mindre tid på tidkrevende problemer av online dating og mer tid med verdig potensielle partnere. Jasbina vet av fallgruvene som ofte forbindes med online dating andworks med kundene for å bygge broer for å unngå disse barriersand tiltrekke folk riktig for dem. Teamet hjelper datere med sine alle viktige bilder, profiler og kommunikasjon slik at de kan kommunisere ønsker samtidig fremheve whatthey bringe til bordet.

Veikryss Match dating og forhold coaching er en integrert del av prosessen som alle kan bruke hjelp til å identifisere blind spotsthat kan stoppe dem fra å finne en god partner. For Jasbina, er det viktigste aspektet ofher tilnærming levere tjenester som snakker direkte til behovene til den enkelte.

Klient Suksesshistorier inspirere tenåringer til å sette seg der ute

Det finnes ingen bedre ord for å beskrive de ressursene Veikryss Match gir enn de som kommer fra kunder. Disse personene har vært gjennom prosessen og kommunisere hvordan integrert Jasbina har vært i ikke bare å hjelpe dem med å finne partnere, men også å lære mer om seg selv.

En investor ut av Los Angeles skrev en attest som viser kvinner og menn som, med rett partner, har de ikke trenger å gi opp sine andre drømmer, enten det er en karriere eller noe annet.

“Nøyaktig to år fra å ansette Jasbina, Jeg er en glødende nygifte! Det har vært en virvelvind av lykkelig endring siden Jasbina, og nå min mann har kommet inn i livet mitt. Evig takknemlig, [og dette] den beste katalysator for endring jeg kunne ha bedt om!”

En lege fra Florida fablet om at: “Det jeg liker mest om å jobbe med Jasbina er hennes personlige engasjement, individuell touch, og personlig oppmerksomhet til små detaljer. “Hennes evne til å trekke ut min frykt og hjelpe meg til å møte dem har virkelig hjulpet meg.”

Med Jasbina hjelp, følgende kundens syn på dating og livet endret seg til det bedre.

“Veikryss har forandret livet mitt. Det var en kvinne jeg ønsket å møte som jeg trodde var ute av min rekkevidde (f.eks, intelligent, vakker og søt),”sa han. “Jasbina var i stand til å finne henne, arrangere en introduksjon, og gi meg råd om hvordan du kan bli kjent med henne. Resten er historie som de sier!”

“Det jeg liker mest om å jobbe med Jasbina er hennes personlige engasjement, individuell touch, og personlig oppmerksomhet til små detaljer.” - En lykkelig Veikryss Match klient

En annen lege, denne gangen fra Houston, var sikker på å peke ut alle waysIntersections Match hjalp henne være mer vellykket i dating spillet.

“Jeg var nervøs for å sette meg der ute, på grunn av mine konservative verdier, men Jasbina var bemerkelsesverdig innsiktsfull og hjalp meg å forstå meg selv som en person som ville navigere et forhold med en annen person for en meningsfull og varig forbindelse,” sa hun. “Hennes utrolige coaching lærte meg om standarder jeg bør huske og kompromisser jeg bør gjøre for å finne og opprettholde et forhold som gjør at jeg føler virkelig fantastisk.”

Og den beste nyheten fra denne klienten? Hun er nå gift!

Jasbina Trenere Moderne Singles til sunn relasjoner

Selv om mange av forbindelsene Jasbina hjelper fostre resultat i ekteskap, sa hun at hun ikke bare trener folk til å forhaste seg ethvert ekteskap. Snarere er hennes mål å styrke hennes klienter å danne sunne, varige relasjoner som legger glede til livet.

Ved å lese gjennom de mange klienten attester, kan du fortelle Jasbina og hennes team har hjulpet folk styrke deres selvfølelse, ta et mer positivt syn på verden, og bedre sosialt, personlig og romantisk.

“Vi trener våre kunder om de beste måtene å kommunisere og tilnærming dating”, sier Jasbina. “Det er utrolig hvordan forbedre disse enkle ferdigheter kan endre noens liv.”