Silversneakers fitness tilbyr klasser for å oppmuntre til fysisk aktivitet og sosial forbindelse for boomers

8 juni 2019

Kortversjonen: SilverSneakers er en dynamisk øvelse hvor senior voksne kommer sammen og skape sosiale forbindelser. Mange baby boomers bli med disse treningstimer for å få plass i selskap med mennesker withcommon livserfaringer. Over 13 millioner mennesker er kvalifisert for en SilverSneakers medlemskap uten ekstra kostnad, som includesaccess til mer enn 13.000 som deltar trenings- og velværefasiliteter. Fra yoga til muskeltrening, sine spesialiserte trening regimensvary i intensitet og er åpne topeople av alle fitness nivåer. Ved å bli, daters hovedsak slå to fluer i ett smekk: å forbedre deres helse og deres sosiale liv på ett sted. Med regelmessige treningsfasiliteter og eksklusive programmer, SilverSneakerssupports et aktivt fellesskap av eldre voksne over hele landet.

Nelson Walter, en fremragende 87-år gamle herrer som bor i Pennsylvania, hadde vært et aktivt medlem av SilverSneakers i nesten et tiår da Maria Swenkwalked inn i hans trenings klasse og fanget oppmerksomheten hans. De kom til å chatte under økten, og begynte å se hverandre sosialt. Begge hadde mistet sine ektefeller og fant trøst i thecompany av noen som forsto tapet. To måneder senere, kunngjorde de deres engasjement til resten av theclass.

load...

“Etter at vi innså at vi var skjev mot hverandre og liksom forelskelse,” Mary tilbakekalt , “det var som om vi var barn igjen.”

Noen baby boomers kan finne det vanskelig å møte nye mennesker som de blir eldre, men Nelson oppdaget kjærlighet venter alle, uansett alder - det er bare et spørsmål om å sette deg der ute.

Establishedin 1992, bringer SilverSneakers Fitness sammen et fellesskap av modne voksne som ønsker å holde seg frisk og aktiv. Menn og kvinner i alderen 65+ kommet for Latin dans, yoga, styrke og aerobic klasser modifisert til sine needs.As folk blir eldre, blir det stadig viktigere å holde seg i form, sterk og aktiv dag-til-dag. Trening i grupper kan hjelpe deg å få ditt sosiale liv i form av smiing meningsfulle relasjoner med jevnaldrende.

load...

Gjennom årene har SilverSneakers bygget et fellesskap av tusenvis av eldre voksne på landsbasis.

Enten det er en dato eller på egen hånd, disse instruktør-ledede økter hjelpe engasjere medlemmer i alle fitness nivåer. Ved jevnlig å arbeide ut via SilverSneakersprogram, kan du forbedre din helse og bygge obligasjoner basert på felles interesser. Vennskap ofte danner blant SilverSneakers medlemmer, ifølge Caroline Khalil, visepresident for strategi og Program Management på SilverSneakers.

“Sosial tilkobling er en av de mest fantastiske biprodukter av SilverSneakers,” sier hun. “Really hva som driver programmet er dyptfølt tilkoblinger som følge av det.”

Helseprogrammer bygge et støtteapparat på over 13.000 Treningssentre

Med SilverSneakers, medlemmer nyte ubegrenset tilgang til treningsstudio og eksklusive klasser undervises av credentialed instruktører i mer enn 13 000 deltakende locations.Whether du ønsker en aerobic trening for å pumpe deg opp eller en avslappende yoga klasse å chill deg ut, kan du finne et program som engasjerer interesser og bygger din fysiske i en rekke måter.

load...

“Folk blir involvert i ting som latinsk dans og muskelstyrke,” sier Caroline. “Vår mest populære programmet heter BOOM: tre halv-timers kurs med fokus på ulike områder av kroppen. Det er høyt tempo og styrke.”

Pensjonister kan komme sammen for å vise støtte og bli frisk gjennom i-person samfunn på treningsøktene og nettsamfunn på den Silversneakers bloggen. Organisasjonen engasjerer folk på mange nivåer.

Den SilverSneakers blogg gir tips og oppmuntring til å bli sunnere i hverdagen.

Bli med i en treningstime med en betydelig andre kan være en romantisk wayto krydre forholdet. Eller du kan overraske din kjærlighet interestby å komme i form på egen hånd. Det er så mange morsomme activitiesto støtte dine helse mål. Du trenger ikke å være en svømmer å nyte SilverSneakers Splash, en classinvolving vekter og en skvett bord i den grunne enden av en pool.

Pensjonister kan arbeide på sin fleksibilitet, balanse, styrke, utholdenhet og generelle egnethet slik at kroppen deres er i førsteklasses stand, som jeg er sikker på at alle potensielle dato vil sette pris på.

Mer enn 13 millioner mennesker kvalifisere for SilverSneakers medlemskap

Den typiske SilverSneakers medlem er en baby boomer som har en aktiv livsstil og ønsker en modifisert treningsprogram. “Vi har utviklet programmering spesielt for boomers,” Caroline bemerket. “De var den generasjonen som skapte gruppetrening, faktisk.”

Over 13 millioner mennesker i USA er kvalifisert til å få alle våre topp tjenester på SilverSneakers uten kostnader gjennom Medicare Advantage helseplaner, Medicare Supplement bærere, og gruppen pensjonist planer.

Eldre menn og kvinner bli aktive og støtter hverandre i SilverSneakers fysiske treningstimer.

Under oppsyn av omsorgsfulle instruktører, modne menn og kvinner (alder 65+) griper inn i hverandre i en vennlig atmosfære. De treningsøkter gir rikelig med samtale startere.

Takket være den behagelige releaseof endorfiner etter trening, klasse deltakerne har en tendens til å være i en upbeat stemning under treningsøktene.

Mange medlemmer ende opp med å danne varige vennskap og delta på flere klasser sammen. SilverSneakers legger sosial verdi til treningen med godt besøkt sessionsthat fosterbarn nære forbindelser.

Survey Says: 38% av medlemmer Bli med å møte nye venner

Den sosiale atmosfæren er en sterk uavgjort for mange SilverSneakers medlemmer. Ifølge deres interne undersøkelsen, 38% av medlemmene sier at grunnen til at de sluttet seg til programwas å møte mennesker og få nye venner. Samlingene er et åpent og innbydende sted å slå fremmede til gamle venner. “Denne gruppen virkelig støtter hverandre så godt,” Caroline kommentert.

Ifølge SilverSneakers, er vennskap en sentral del av deres egnethet programmering.

Medlemmene av SilverSneakers ofte finne glede og verdi utover det fysiske. Selvfølgelig, vedlikeholde god helse bør være en prioritet når du blir eldre - men det som virkelig gir mening til livet er en-mot-én-obligasjoner og relasjonene du dyrke gjennom årene.

SilverSneakers utmerker seg ved å legge til rette for de som bonds.A fleste av sine medlemmer, ca 74% , sier de har venner i programmet eller gjort venner på grunn av programmet.

Du kan ta med din partner å dele moroa. Ektemenn og hustruer bli med å gå ned i vekt sammen, venner gå å motivere hverandre, og folk fra alle bakgrunner kommer sammen gjennom trening.

“Dette programmet berører så mange liv,” sier Caroline. “Det virkelig forandrer folks liv fysisk og sosialt.”

Du kan få ditt hjerte racing ved å bli SilverSneakers

SilverSneakers tilbyr et lavtrykk miljø for baby boomers å engasjere seg med folk i deres aldersgruppe. Deltar på en klasse givesyou muligheten til å komme i form og møte nye venner på samme tid. Som Nelson og Mary, du bare kan finne en kjærlighet tilkobling, også.

Grunnlagt i 1992, SilverSneakers spesiallaget klasser for å tjene en eldre demografisk.

Med praktisert oppmerksomhet, dedikerer SilverSneakers deres programsto inspirere livene til eldre voksne. Klassene varierer som passer anycomfort nivå, fra tung cardio til avslappende yoga.

Målet med fitness-programmer isto gjøre sunnere livsstil mer rimelig, tilgjengelig og sosial for folk i en viss alder. Hvis du ønsker å møte nye mennesker i ditt område, kan du registrere deg for en sessionin noen av tusenvis av steder over hele USA.

“Vi er så opptatt av å hjelpe folk å leve et bedre og sunnere liv,” sier Caroline. “Hvis du ønsker å møte mennesker, bare ta det første skrittet og få der ute.”