Shanny in the city - torontos boutique matchmaker motiverer single til å finne kjærlighet gjennom private konsultasjoner og sosiale arrangementer

14 april 2019

Kortversjonen: Hvis du ønsker å eliminere dårlige dater fra sosiale kalenderen, kan du leie en professionalmatchmaking fast til hånd velge kompatible datesand sparer tid i jakten på et forhold. Matchmaker Shannon Tebbfounded Shanny i byen for å hjelpe Toronto singler gjøre en kjærlighet tilkobling i en strømlinjeformet dating prosessen. Hun betaler nær oppmerksomhet til hver klient dating preferanser, verdier og stil så hun kan gjøre en smart kamp med en høy sjanse for å lykkes. I tillegg rygger Shannon singler som en dating coach og arrangør, myndig singler todate på sin egen tid. Hun vil selv komme sammen som en wingwoman å øke selvtilliten i en sosial setting. Shannon Tebb med slike tilrettelagte tjenester, gir emosjonell støtte og faglig bistand som spurs singler inn oppfylle relasjoner.

Å vokse opp med en alenemor ment Shannon Tebb ble kjent med hvordan dating fungerer fra ung alder. Når hun så moren navigere i dating scene, følte hun fascinert av hele mystiske prosessen. Mens klassekameratene har brukt sin tid på å tenke filmer og Barbie-dukker, hun fant seg selv lurer på om tiltrekning og relasjoner.

load...

Matchmaker Shannon Tebb stiftet Shanny i byen for å hjelpe single blir 100% klar for å date.

Hun følte seg tiltrukket av temaet relasjoner i hele sitt liv. Hun gikk på Carlton University hvor hun studerte sosiologi og du Skills Coaching ved George Brown College for å lære mer om hvordan mennesker samhandler og ble farten til person for dating råd for alle vennene hennes. Deretter, når Shannon så filmen “Hitch” i 2005, hun visste at hun hadde funnet sitt kall i livet.

“Jeg ønsket å gjøre det, hva Will Smith gjorde, men i det virkelige liv,” sa hun. “Jeg føler virkelig lidenskapelig om å hjelpe menn og kvinner være bedre daters.”

load...

Hun startet sin egen dating konsulentvirksomheten i 2010, og i dag Shanny i byen er rangert blant toronto topp matchmaking bedrifter med en rekke hands-on tjenester for å støtte singler lookingfor kjærlighet.

Fra å skrive dating profiler å arrangere datoer tar Shannon proaktive skritt for å sikre sine kunder med å maksimere sitt dating potensial og se resultater i løpet av kort time.Commitment-orienterte menn og kvinner kan registrere seg på nettet for å lære mer om matchmaking prosessen og se om Shannon coaching stil, singler hendelser, og muligheter for nettverksbygging er en god passform.

“Jeg ønsker å jobbe med mennesker som er seriøse om å finne et forhold,” Shannon fortalte oss. “Jeg er neste skritt etter at online dating. Jeg får mine klienter føler spent og avslappet når de viser seg for en dato.”

Shannon Tebb har over et tiår med erfaring matchende klienter

Shanny i Citys matchmaking pakke innleder singler gjennom en personlig og uanstrengt dating opplevelse.For en første konsultasjon, diskuterer Shannon det nye medlemmets forventninger og mål før du godtar å ta den personen på som en klient. Hun skjermer alle dato potensielle kunder, slik at du ikke trenger å kaste bort tid sveipe nettet eller skanne en bar for en god første date.

load...

“Jeg er kjent som hodejeger forthe hjerte,” sa Shannon. “Mine klienter trenger ikke å gjøre mye arbeid - bare si ja eller nei til en dating profil og deretter lene seg tilbake mens jeg ordne dato. Det tar virkelig presset ut av dating.”

Arbeide for det meste gjennom henvisninger, har Shannon stadig vokst hennes klient base av singler i alderen fra 25 til 55. Singles komme til henne boutique matchmaking fast fordi de ønsker å investere i langsiktig kjærlighet. I løpet av det siste tiåret, har hun finpusset prosessen med å lage en kamp og få henne clientsfeeling trygg når du går ut på en arrangert dato.

“Shannon Tebb er en veldig bevisst, ekte person som tilbyr en fantastisk dating opplevelse for hennes klienter.” - en anonym klient av Shanny in the City

Shannon nærmer matchmaking med et inkluderende og positive attitude.Herstudies i antropologi informere hennes syn på relasjoner og familiedynamikk, noe som gir henne en bred kulturell bevissthet slik at hun kan få kontakt med kunder fra alle bakgrunner.

“Jeg identifiserer meg med folk, og jeg forstår at alle er forskjellige,” sa hun. “Det hjelper folk stoler på meg og ønsker å jobbe med meg som sin matchmaker.”

Handlingsorientert Coaching på dating & Life Skills

Som en del av hennes dating rådgivning pakke , engasjerer Shannon med singler i 60-minutesessions enn Skype eller i person til å utvikle personlige dating strategier som vil fungere. Skyping med kunder fra hele verden, deler treneren til dating sin kompetanse i å flørte, tolke signaler, rekindling romantikk, noe som gjør det første trekket, og andre dating ferdigheter. Hun kan også hjelpe finjustere en klient online dating profil så det beste representerer den personens gode kvaliteter.

Singler på alle nivåer erfaring motta varm og klar veiledning fra Shanny i byen. Tjenestene endre for å dekke den enkeltes behov. I en-til-en dating konsultasjoner, fokuserer Shannon på å forbedre kroppsspråk, konverserende stil, og tillit nivåer. Duringmore i dybden ferdigheter coaching , jobber hun på målsetting, personlig stil, forholdet ferdigheter, og aktiv lytting og til slutt gir clientsthe verktøy for å bli mer attraktiv og dyktig i alle aspekter av livet.

Shannon tar sikte på å makeher klienter føler deg komfortabel på en dato. Under mock datoer, tilbyr hun kunder en måte å praktisere sin dating etikette og motta konkrete tilbakemeldinger på hva de kan improve.She gir hennes klienter detaljerte notater om sine dating blindsoner slik at de har en ressurs for å studere opp på sin egen tid.

Fra online dating ledelsen garderobe konsultasjoner, Shannon tilbyr verdifulle råd til single menn og kvinner.

Ofte peker Shannon ut detaljer - ønsker å bestille dele plater og sitte i baren i stedet for et bord for å unngå intervjuet opplevelse-mest datersmight ikke tenke på, men bør vurdere når du går ut med noen. Den handlingsorientert dating coachwants hennes klienter å vite hva du skal gjøre på en date, så det reduserer deres nerver på den store dagen, og de liker mer vellykkede datoer som resultat.

“Jeg er ikke din søster, din mor eller din beste venn, så jeg kommer ikke til å sugarcoat noe,” sa hun. “Jeg kommer til å gi tilbakemelding som vil forhåpentligvis påvirke livet ditt og gir deg mulighet til å være den beste enkelt du kan være.”

Hvis du er mer interessert i å gjøre enn å snakke, kan du leie Shanny som din personlige wingwoman å følge deg ut på byen. Gjennom denne tjenesten, singler nyte Torontos dating hotspots med en dating-ekspert ved sin side arbeidet for å koble dem opp med valg oppdaterte utsikter. “Jeg går utover for mine klienter,” sa Shannon. “Jeg gaming rommet for å finne dem dato.”

“Shannon hjulpet meg enormt,” skrev en 47-år gammel mannlig kunde i en vurdering. Han kreditert Shannon sin dating konsultasjoner med å heve sin tillit i dating scene. “Jeg forbedret meg og forandret seg til det bedre, og jeg er nå dating noen som er viktig for meg.”

Sesong Sosiale arrangement Inviter menn og kvinner til å mingle fritt

Kanadiere ivrige oppdatert på egenhånd kan delta Shanny i byens singler hendelser arrangeres gjennom hele året. Disse dynamiske samvær invitere single til å nyte en happy hour på en lokal arena og blande i en uformell dating atmosfære.

En fersk arrangement i regi av Shanny i byen inkludert gratis spanske tapas, sommer sangria og en lokal DJ.

Du trenger ikke å være singel å ha en god tid på disse sosiale sammenkomster. Det handler om nettverk med folk og finne dato muligheter i hver ny tilkobling. Kanskje den personen du møter er gift, men han eller hun har en eneste venn som er perfekt for deg. Shannon sa det er viktig å gå inn med et åpent sinn og en vennlig holdning til å gjøre mest mulig ut av arrangementet.

“Folk har alltid en god tid,” sa hun til oss “og mye av singlesmeet og ender opp dating, noe som er fantastisk fordi det er derfor jeg gjør det.”

I årene som kommer, håper Shannon å være vert for flere pedagogiske hendelser, for eksempel dating seminarer for Millennials, og vokser sin erfaring som en motiverende høyttaler. “Jeg liker ideen om å hjelpe mange mennesker på en gang,” sa hun, “og utvide min splitter over Canada.”

Shanny in the City: Personlig Wingwoman & Headhunter for hjertet

Etter tiår med erfaring og utdanning, har Shannon barndom nysgjerrighet om dating utviklet seg til en fullverdig karriere. Basert i Toronto, driver hun en professionalmatchmaking firmaet å hjelpe hundrevis av single menn og kvinner finner kjærligheten. Den kunnskapsrike dating ekspert utmerker seg ved å forklare hennes klienter hvordan man skal opptre for å tiltrekke seg sin drømme datoer.

Mange klienten attester snakke med henne suksess i dating verden. “Jeg brukte Shanny i byen for å finne kjærligheten i mitt liv,” skrev en 42 år gammel klient. “Jeg var svært alvorlig om å ville finne kjærligheten, og Shanny forsto hva jeg var ute etter i min partner, og hun leverte.”

Som en matchmaker, dating coach, og wingwoman, Shannon tilbyr Toronto singler en rekke måter å få kjærlighetslivet deres i form. Enten du leter etter en livslang følgesvenn eller bare noen råd om hva du skal si på en dato, kan Shanny i City peke deg i riktig retning.

“Jeg er et støttesystem for single,” sa hun. “Som en dating og liv coach, jeg berører folks liv, og som en matchmaker, hjelper jeg dem med å finne et forhold. Det er veldig givende arbeid.”