Setter du opp?

20 juni 2019

Hvordan vet du om fyren du dater er den rette for deg? Hvordan kan du vite om du er virkelig med Mr. Right ?

Vi lever i et samfunn der vi er oppvokst tror vi fortjener og bør ha det beste av alt.

I forholdet verden av rikelig, har jeg ofte hørt menn si at de er på en søken etter det beste utseende fyr, den største penis, den rikeste mann, etc. Så når du til slutt møter noen du føler kompatibel med, er det ikke alle så uvanlig å spørre deg selv: “Men dette er" The One?”

load...

Det er én ting å være sikker på at du gjør kloke avgjørelser i dating, men denne tendensen kan bli problematisk når det blir lastet med angst og skaper en manglende evne til å fullt forplikte seg til noen fordi du alltid lurer på om det finnes noen bedre der ute.

Før lang tid, har et telleapparat av menn kommet og gått fra livet ditt, slik at du føler alene og muligens ha gått glipp av en fyr som virkelig ville ha vært en god match for deg hadde du jordet selv og levd i det øyeblikket dette forholdet.

Du fortjener det beste.

Men ingen kommer til å være perfekt, og vi må være realistiske når du gjør takster om forholdet kompatibilitet og engasjement.

load...

Den viktigste forutsetning for dating er å ta tid for introspeksjon og identifisere hva dine personlige behov er for en partner og et forhold.

Gjennom denne prosessen, vil verdien systemet skinne gjennom, og kan være en stor barometer for å sikre at du gjør smarte valg i dating som er i tråd med dine verdier.

Når vi avvike fra våre verdier, sender vår psyke ut varselsignaler som varsler oss til det faktum at noe er av i form av angst, tvil, forvirring og selv sabotere atferd blant annet.

Hvis kroppen din ikke sender ut noen av disse faresignalene i forhold til fyren du er sammen med akkurat nå, sjansene er det er en god prognose at han er en keeper.

“Unngå visning relasjoner

som er disponibel.”

“Gresset er grønnere på den andre siden.”

Og “Jeg vet at jeg kan gjøre det bedre” tankesett kan holde deg fanget i en utilfredsstillende enkelt livsstil hvis din dating valg er betinget av disse forvridde tankemønstre.

load...

Det er ingen spesiell formel for å hjelpe diktere om fyren du dater er din eneste, men dating med kjennskap til dine personlige behov og verdier kan være en stor guidepost og rådgiver.

En annen indikator kan vurdere om ditt engasjement med fyren passer disse tre kriteriene: sinn, hjerte og kjemi.

Er det fornuftig for dere to å være sammen? Deler du samme verdier og livssyn? Har du en følelsesmessig tilknytning og bånd? Er han din beste venn? Har du seksuell kjemi og tiltrekning?

Selv om forenklede i en kompleks vurdering, bør disse spørsmålene gi deg en generell idé om du er på rett spor.

Hvis du finner deg selv å griner tvil om du er med rett mann eller ikke, er det viktigste å gjøre for å ta et skritt tilbake, puste og slappe av.

Dette er en stor beslutning, men du ønsker ikke følelsen av at det haster å få deg til å lage en impulsiv eller uvøren løpet av handlingen. Ta vektlegging av den andre fyren, og heller fokusere tilbake på dine behov og verdier.

Føler du deg forvirret og usikre på grunn av de forvrengte tankesett som er beskrevet ovenfor, eller du opplever din psyke er visceral reaksjon på det faktum at det er noe som mangler i dette forholdet?

Hvis det er sistnevnte, er det bestemt ugyldig noe du og din partner samarbeide kan samarbeide om å forbedre?

Gay dating er vanskelig.

Den homofile dating pool er mindre fordi vi er bare 10 prosent av den generelle befolkningen.

Vi kan videre bli delt på topp / bunn, helsestatus, rase og etnisitet og eventuelle andre forhold vi legger på menn som klassifiserer deres blir en dating alternativ hvis vi velger å innføre disse begrensningene, og dette gjør at bassenget enda mindre hvis vi gjør det.

Hvis du har en flott fyr i livet ditt, er det viktig å ikke være “trigger happy” og avslutte det forholdet ved den minste hint om at noe ikke fungerer for deg.

Husk den fasen av forholdet du er i kan spille en rolle ( “bryllupsreise periode” ikke er ment å vare evig!) I følelsene dine og at forholdet tar arbeid og har sine naturlige oppturer og nedturer.

Unngå å vise relasjoner som disponibel fordi du kan faktisk ha din Mr. Right i livet ditt allerede.

Så hvordan vet du om fyren du dater er en keeper eller ikke? Hvordan vet du det?

Og hvordan du skille mellom forvrengte tankesett og ekte inkompatibilitet vet når ting i dating liv gå flat? Del visdom!

Foto kilde: canoe.ca