Senteret: hundrevis av kunst- og kulturarrangementer forener likesinnede i nycs lgbt-samfunn

30 juni 2019

Kortversjonen: The Lesbian, Gay, Bisexual & Transgender Community Center har fungert som et fyrtårn for New Yorks LHBT samfunnet siden 1983, noe som gir enestående sosiale, kulturelle, og helse- og velvære-basert programmering og for tiden innbydende 300.000 besøk i året. Filmvisninger, teaterproduksjoner, visuell kunst show og lignende Attracta mangfoldig sett av deltakere og sosiale komponenter er bygget inn i alle hendelsene, noe som gir store muligheter til å møte likesinnede mennesker i et innbydende og trygt sted. Hvis du ønsker å oppleve kultur, lære noe nytt, og bli kjent med ulike typer mennesker, er Senterpartiet stedet å gjøre det.

New York City har en langvarig rykte som et knutepunkt for kunst og kultur i USA. Ved det 19. Århundre, Broadway var sentrum for landets scenekunst industrien. I 1920, byens afroamerikanske samfunnet brakte oss Harlem renessansen. Andy Warhol traff scenen i 1950, innledet den visuelle pop kunst bevegelse.

load...

I dag, New York forblir i hjertet av amerikansk kultur. Byens pulserende samfunn pumper livsnerven som drivstoff sine mer enn 1.200 kulturelle arenaer. Hjem til over 700 kunstgallerier, 300 nonprofit teater og dansekompanier, og hundrevis av museer, er det ingen mangel på aktiviteter for dem som er interessert i kunst.

Av de LHBT institusjoner som tilbyr kunst og kulturprogrammer i hele byen, står en ut som en modell av samfunnet og relasjonsbygging. Den lesbiske, homofile, biseksuelle og trans Community Center har vært å bringe folk sammen for å nyte kunst i flere tiår. Siden 1983 har Senterpartiet imot mer enn 300.000 besøkende og fortsetter å gi fremragende sosiale, kulturelle, velvære og helse-basert programmering til LHBT samfunnet.

load...

Senter for kunst og kultur programmering knytter mennesker som ønsker å lære og ha det gøy sammen.

Senteret med sosiale komponenter er bygget inn alle sine aktiviteter, og tilbyr deltakere muligheter til å få kontakt med folk med felles interesser, inkludert film, teater, billedkunst og litteratur.

“Uansett tilfelle, enten det er et spill, en forfatter snakk, en musikk, film screening, eller en komedie show, folk er ute etter en mulighet til å gjøre ting de liker,” sa Robb Leigh Davis, Senterets direktør Kulturhistorisk engasjement.

Og for de som er i LHBT samfunnet ønsker å dele erfaringer med andre som er interessert i kunst, Senter gir en ideell, trygg plass.

“Det føles godt og behagelig å være i et rom hvor du føler deg trygg og 100% identifiserer som deg selv og møte folk som er i den samme tankegangen som deg,” sa Robb. “Det er hva folk liker om sine opplevelser i sentrum.”

load...

Feirer humaniora: Senterets Topp 4 Arenaer for å koble

Senteret tilbyr en rekke aktiviteter der deltakerne kan lære, ha det gøy, og koble til. Noen av de mest populære arrangementer inkluderer filmvisninger, teaterforestillinger, litterære opplesninger, og visuell kunst show, men deltakerne ofte gange med mye mer enn bare glede av hendelsen.

“Du kan også lære om andre ting mens du er der,” sa Robb. “Det er folk som har bodd i byen hele livet, men de enten aldri hatt en grunn til å komme inn eller de følte bygningen var bare for sosiale tjenester. Men de kan ha begynt på det kulturelle programmet, satte pris på det, og som et resultat, deltok et annet program. Resultatet er at folk lærer om alle de andre tingene som tilbys i denne bygningen.”

Robb Leigh Davis, direktør for Kultur Engagement, poserer med Nneka Onuorah (andre fra høyre), regissøren av “The Same Difference”, og gjester, på en av de mange filmene som presenteres på senteret.

Med sosiale komponenter bygget inn i alle Senterets hendelser, kan deltakerne komme sammen og dele deres forståelse av kunst. Her er de fire øverste arenaer der folk kan koble til:

1. Filmvisninger

Filmvisninger er trolig Senterets mest populære arrangementer. Senteret har inngått samarbeid med NewFest , en organisasjon som presenterer året rundt filmvisninger og hendelser som inkluderer New Yorks årlige LGBT Film Festival. Dette samarbeidet har vist seg vellykket, som sentrum presenterer en ny film hver måned. Senteret fungerer også som co-screening plassering for NewFest årlige filmfestival.

2. Teaterforestillinger

Robb bakgrunn gjør ham til en ideell passform som senterets direktør for Kultur engasjement. Et teater større ved Syracuse University, har Robb erfaring å skrive, regissere, og opptrer i mange teaterproduksjoner. Sammen med bak-kulissene skapende arbeid han utførte for TV og arbeide for Department of Education å bringe kunst til barn i samfunn der de ble mangler - det er ikke rart Senterpartiet vervet ham til hodet deres kunst og kultur divisjon.

Senteret regelmessig samarbeider med New York City-institusjoner, som for eksempel New York City Public Theatre, for å bringe publikum topp lyd produksjoner. Disse forestillingene er perfekte steder for å møte nye mennesker og bygge nettverk i scenekunst samfunnet.

3. Litterære opplesninger

Senteret holder litterære opplesninger og samtaler med forfattere på en nesten ukentlig basis. Disse gir fantastiske utdanningsmuligheter for deltakere og arbeide for å fremme engasjerende diskusjoner under sosiale timer etter hendelsene.

4. Visual Arts Show

Senteret har et galleri med kunst på veggene som roterer bi-månedlig. Saksforholdet er alltid spennende og ofte løser noen av de større sosial rettferdighet problemer at USA står overfor. Walking galleriet under åpninger er en fin måte å møte andre og snakke om temaer som betyr noe for oss mest.

Innlede samtaler og bygge varige Obligasjoner til sosial timer

Kunst og kulturarrangementer ved senteret er eksepsjonell og produsert av noen av de fineste kunstnere og artister i byen. Hva gjør dem enda bedre, skjønt, er deres sosiale aspektet.

“Om vi ​​viser de NewFest filmer, en teaterforestilling, eller kunstgalleri åpninger, alt vi gjør har en sosial aspekt til det,” sa Robb. “Sosialisering er en integrert del til våre arrangementer. Møte og kontakt med nye mennesker er en viktig del av alt vi presenterer. Jeg gjør det et poeng at etter hver hendelse er det en sosial time.”

Det er sosiale komponenter til alle Senterets hendelser, noe som gjør dem gode steder å møte mennesker.

Deltakere er i stand til å koble til og snakke om hendelsene de delta. De er designet for å oppmuntre til kommunikasjon, som uunngåelig fører til nye vennskap og andre forbindelser. Faktisk hendelsene skaper en slags dominoeffekt i å koble mennesker.

“Jeg har begynt å møte mennesker som har møtt gjennom disse hendelsene i løpet av de siste par månedene, og de har etablert et vennskap og laget koblinger,” Robb forklart. “De ser frem til å se den personen på neste arrangement, og de introdusere dem til en ny person. Og så, jeg prøver å bygge denne oppfatningen av samfunnet bygningen i alt vi presenterer.”

Mens alle hendelsene er gode steder å koble til, bemerker Robb at NewFest filmserien har vært usedvanlig vellykket i å fremme samtale og engasjement i sosiale timer. Filmene i serien har sterke sosial rettferdighet temaer og trekke inn folk fra svært ulike miljøer. Og med 100 150 personer deltar på noen av disse screenings, deltakerne er sikker på å finne en felles plattform og innlede interessante samtaler med andre.

Forholdet og samfunnet bygningen krysser generasjoner ved Senter hendelser. Nylig, Senter holdt en prat med feiret forfatter Edmund Hvit. Hvit, 80, tiltrakk et publikum i hovedsak består av eldre mennesker. Det var unge mennesker til stede, også, imidlertid, og det som skjedde var veldig spennende.

“Du så denne typen generasjons forbindelse utvikler som ikke alltid slå rot,” sa Robb. “Men jeg var takknemlig for å faktisk se at det skjer og å se folk fra forskjellige generasjoner å dele med hverandre og forsøker å bygge samfunnet og broer som ofte ikke eksisterer mellom generasjoner.”

Gir trygge områder å lære, ha det gøy og vokse sammen

I 1983 Senteret åpnet sine dører for LHBT samfunnet å tilby programmer som fokuserer på helse, velvære, og samfunnet tilkobling. Ikke lenge etter ble deres første kulturprogram, Second tirsdager, lansert av styremedlem Diana Leo å bringe noen av New Yorks offentlige personer innen kunst å snakke med lokalsamfunnet. Siden da har senteret vokst og tilbyr en rekke kulturelle programmering som gir samfunnet muligheten til å komme sammen på en sikker plass for å nyte hendelser og kameratskap.

Senteret benytter en svært mangfoldig stab på over 100 personer som arbeider i områder av sosiale tjenester, kulturelle saker, kommunikasjon, økonomi, fundraising, og mer. Folket Senteret benytter reflekterer dem de tjener, noe som skaper en svært imøtekommende opplevelse for samfunnet.

Senterets kulturarrangementer gi LHBT samfunnet en trygg plass å samles.

“Folk har vokst opp med Senterpartiet,” Robb sa. “Det er folk som startet i ungdomsprogrammet som har vært med Senterpartiet nesten fra starten. De finner en familie, et hjem, og en veldig sterk samfunn inne i bygningen.”

Fordi Senterets oppgave dreier seg om styrke og bygge en sterk LHBT samfunnet, er det en ideell plass for folk å samles og lage forbindelser.

“Gay mellomrom eksisterer ikke i måten de en gang gjorde, og jeg tror at folk er ute etter en mulighet til å få kontakt med likesinnede mennesker på et sted som ikke nødvendigvis er en bar,” sa Robb. “Dette er ingenting mot bar scene overhodet; det gir bare folk et alternativ. Enten de kommer til en forfatter å lese eller en utøvende musikk, det er bare en mulighet til å være i en trygg plass med folk som deler samme interesser.”

På Horizon: Senteret mål å ekspandere med nye partnerskap

Fremover er Senterpartiet ønsker å utvide sitt arbeid i samfunnet. De håper å fortsette å vokse partnerskap med Public Theatre Mobile Shakespeare Unit og NewFest og lage en sesong programmering tidsplan.

Senteret har også til hensikt å utvide samarbeid med skoler og annen sosial rettferdighet og teater organisasjoner og har som mål å dyrke relasjoner med LHBT grupper ikke ligger på Manhattan.

“Vi er overalt, så hvis det er en LHBT sentrum i Queens, kan det være fornuftig for oss å gå,” sa Robb. “Jeg ville elske for oss å gå har 'A Night med Senterpartiet i Jackson Heights,' eller 'A Night med Senterpartiet i Bronx', og ikke låse inn i forestillingen om at alt skal skje her. Vi kan gå møte samfunnet der de er.”

Senterets programmer legemliggjøre årsakene til at New York er fortsatt i hjertet av kunst og kultur i USA. Uansett hva deres vei fremover, er det sikkert at Senterpartiet vil fortsette å bygge relasjoner og samfunnet i byen og utover.