Seniorstilbibel - en trendy blogg for å forynge stilen og datalivet for kvinner over 60 år

1 februar 2019

Kortversjonen: Dorrie Jacobson er et bevis på at livet ikke ender på 50. Da hun turned80 år gammel, begynte hun en blogg som heter Senior stil Bibelen for å gi styling, dating, og generelle tips til modne kvinner. I hennes øyne, en kvinnes gylne år er en tid til å skinne, og sheleads ved eksempel, ofte oppsikt med sine moderne mote valg. Med en down-to-earth tone (og bare et snev av SPUNK), hun skriver ukentlige artikler om skjønnhet, mote, livsstil og sex fra en senior kvinneperspektiv. Hennes er en unik stemme på nettet taler på vegne av kvinner som er sometimesoverlookedby ungdom drevet kultur. På bloggen hennes, utfordrer Dorrie ageist stereotypier og misoppfatninger aboutsenior kvinner. Fra makeovers til sikker sex, Senior stil Bibelen inspireswomen å leve åpent, modig og vakkert.

I en alder av 80, Dorrie Jacobson funnet seg å starte et nytt kapittel i livet hennes. Hun hadde mistet sin partner til Alzheimers i 2014, og hun visste at hun måtte gjøre en endring, men hun visste ikke whatto gjøre next.The Svaret kom fra hennes datter, Jodi, som påpekte at folk var alltid stoppe Dorrie å kompliment hennes antrekk og sans for stil, så hvorfor ikke dele disse tipsene med senior kvinner i en blogg?

load...

Dorrie Jacobson startet Senior stil Bibelen å spre mote råd til kvinner over 60.

“På det tidspunktet jeg ikke engang vet hva en blogg var,” Dorrie saidin vår prat med her.But hun tok datterens suggestionand løp med den. Dorrie levert innhold, Jodi leverte sosiale medier kunnskapsrike, og nå har de nesten 30.000 følgere på Senior stil Bibelen , en blogg som tilbyr en moden woman'sperspective på moderne mote.

Dorrie, en pensjonert Playboy Bunny, modell og makeup artist, hasbecome et moteikon for kvinnene leser bloggen hennes. Hun er vant til å snu hodet i hennes hverdag og elsker å vise andre hvordan å bli trendy, selv når de blir eldre. For Dorrie, stil betyr mer enn bare klær du bruker - det er den holdningen du bringe til liv.

load...

Senior stil Bibelen feirer kvinner over 60, oppmuntre dem til å gjenvinne mote og dating verden. “Med bloggen, det som startet som en morsom ting har ganske mye tatt over livet mitt,” sier Dorrie. “Når du ikke lenger, folk forventer du å sette på joggesko og forsvinne fra livet, men selvfølgelig, det er ikke sant.”

82 & Fabulous: Dorrie Jacobsons Confidence inspirerer Pensjonister

Dorrie takler et bredt spekter av problemstillinger som er viktige for dagens eldre kvinner, inkludert naturlig seksuell desires.With provoserende tittelen artikler som “ Senior Sex: Når skal si ja ” og “ Pensjonister og seksualitet ”, Dorrie utforsker et tema ofte ignorert av populærkulturen. Ja, eldre har sex, også. Hennes oppriktighet lar seniorer vet at de ikke er alene, og det er greit å ha et aktivt dating liv.

“Det er ingen aldersgrense for å intimitet og ønsker å bli elsket.” - Dorrie Jacobson, grunnlegger av Senior stil Bibelen

load...

“En veldig dristig stykke,” skriver i Grettje , en vanlig bemerket på Senior stil Bibelen. “Du er en så liberal fighter som våger å snakke hennes sinn. Jeg beundrer deg."

Enten du er interessert i å spille feltet eller i å finne en følgesvenn for livet, har Senior stil Bibelen et fantastisk bibliotek av dating råd catering til behovene til modne kvinner. For å gi sine lesere et lite dytt i riktig retning, understreker Dorrie online dating som en enkel måte å møte nye mennesker og danner forbindelser.

“Det er ingen aldersgrense for å intimitet og ønsker å bli elsket,” sa hun. “Alle ønsker å bli elsket og har seksuelle behov, enten de innrømmer det eller ikke. Så, dating artiklene er svært populære og får mange tilbakemeldinger fra lesere.”

30,000+ følgere Les henne ta på mote, Online Dating & sex

Hennes opprinnelige hensikt var å være en inspirerende tale for senior kvinner, men Dorrie fortalte oss at hun endte opp med å fange oppmerksomheten til et mangfoldig publikum både unge og gamle. Budskapet i Senior stil Bibelen synes å finne en akkord med kvinner i alle aldre.

“Vi har mange unge mennesker på våre sosiale medier,” sier hun. “Unge mennesker ofte frykter å bli gammel, og de synes det er inspirerende å se at det ikke er så forferdelig. Jeg der ute å gjøre ting og dating, så livet ikke kommer til en slutt når du når 50 eller 70 eller hva!”

En tidligere makeup artist, Dorrie sans for stil aldri falters, og hun vekker oppsikt hvor enn hun går.

Senior stil Bibelens Instagram, Twitter og Facebook kanaler er fulle av beundrere whoenjoy ser Dorrieglamming det opp i Las Vegas. Kvinner ofte kommentere ber om råd eller takke herfor den positive stemmen hennes artikler.

“Det er viktig å føle seg godt om deg selv og ditt utseende fordi da prosjektet tillit,” fortalte hun.

Dorrie er 3 tips for en moderne & Eldre kvinne Closet

Dorrie er en stolt fashionista. “Jeg har alltid vært involvert i mote på noen måte for det meste av livet mitt,” forklarte hun. Senior stil Bibelen gir henne en stikkontakt for å dele hva hun har lært av sine erfaringer.

Vi spurte herto gi oss noen raske tips for å helpwomen, i alle aldre, satt sammen imponerende utseende. Hun tilbrakte sitt liv å mestre kunsten av mote og tilbudt tre grunnleggende anbefalinger for å bedre noens skap.

1. Invester i grunnleggende delene som din garderobe Foundation

Først av alt, Dorrie foreslått å starte med grunnleggende brikker i en solid farge og bygge en garderobe derfra. Hun favoriserer svarte klær: “Det er lett å finne stykker som er av god kvalitet i svart,” sa hun.

Dorrietells sine lesere til investin noen allsidige klær elementer for å bygge sine skap.

En god par bukser, støvler og pumper, samt tank topper og jakker, danner grunnlaget i anyfashionable garderobe, så Dorrie oppfordrer kvinner til å sørge for at de har de grunnleggende dekket før du legger mer farge og stil.

I hennes mote artikler, påpeker hun ofte ute designere og klesstiler som passer behovene til kvinner over 50.

“Fashion utgjør et stort problem for eldre,” sier Dorrie. “Bransjen rett og slett ikke ser på oss som et marked, og de ikke gjør en masse klær som er flatterende, strøm og moderne for senior kvinner, så det er noe jeg ta i bloggen min.”

2. Vit hva klær stiler flatere kroppen din

Kvinner i en viss alder har spesielle behov når det gjelder klær. De trenger et antrekk som viser sine beste egenskaper, som en slank figur, samtidig som det gir tilstrekkelig dekning for mindre flatterende områder. Noen kvinner rett og slett ikke er komfortabel blinkende sine armer, og Dorrie sa det er helt greit.

“For senior kvinner med organer har endret seg, kanskje de foretrekker en langermet eller litt mer fylde til sine klær,” sa hun. “Mange av oss er ikke lenger en størrelse to, så du må kjenne din egen kropp og vet hva smigrer deg.”

3. Trekke oppmerksomhet til deg selv med en “Wow Item”

Dette er Dorrie sin egen stil. Hun nyter å legge litt av en farge eller en iøynefallende tilbehør for å gjøre henne antrekket mer minneverdig. Hun kaller denne siste blomstre en “wow element”, fordi det er reaksjonen den trekker fra tilskuerne.

“Jeg liker å se hoder slår,” sa hun. “Om jeg iført casual klær eller jeg er alle kledd opp, jeg alltid legge en uttalelse brikke for å tiltrekke seg oppmerksomhet.”

Senior stil Bibelen Omfatter en tidløs Attitude & trosser Stereotype

Dorrie er en stolt talsmann for stilige seniorer rundt om i verden. På Senior stil Bibelen, snakker hun åpent og knowledgeably om henne ta på moteindustrien, dating landskapet og livsstil problemer som påvirker kvinner over 60. Tusenvis av lesere trekke innsikt og inspirasjon fra hennes sans for stil.

“Style virkelig reflekterer mye om deg. Det viser hvem du er,”sa hun. “Den måten du ser og hvordan du bærer deg selv handler om hva du har på deg.”

For senior kvinner, kan dette være en utfordring, men Dorrie fagkunnskap viser måte å sette sammen trend utseende, uansett alder. Senior stil Bibelens skjønnhet tips og dating råd styrke kvinner til å føle seg mer attraktive i hverdagen.

“Skjønnhet er tidløs når slitt med en luft av tillit,” skriver hun i bloggen sin. “Jeg er glad for å bli gammel, så lenge jeg kan gjøre det ser flott ut.”