Seniormatch.com kommer til storskjerm med omtale i pappas hjem 2

24 februar 2019

Kortversjonen: SeniorMatch.com er en pålitelig nettsamfunn beregnet for enslige i en viss alder. Datingside og app gir single menn og kvinner verktøy for å få kontakt med hverandre og utvide sitt sosiale nettverk. Mer enn 2,7 millioner medlemmer har vært aktiv på dette nisje datingside, som har inspirert utallige vennskap og relasjoner siden starten i 2001. SeniorMatch har samlet vitnesbyrd fra par som møttes på plattformen og fått et rykte i bransjen som en av de ledende senior dating nettsteder. I 2017, SeniorMatch fikk en høyprofilert anbefaling fra Hollywood når en figur i “Daddy Home 2” refererte datingside i den siste scenen i filmen. Den SeniorMatch teamet forventer at dette positive omtale til bringe mange senior daters til området i håp om å finne sin egen lykkelig afters.

Hollywood har ikke alltid vært en fan av dating-nettsteder og programmer. Noen filmer, som “Du har m @ il” og “Must Love Dogs”, omfavnet den romantiske muligheten for online dating. Andre behandlet det mer som en punchline. I filmer gjennom de tidlige 2000-tallet, har en dating profil vanligvis dukket opp som forkortelse for en karakters desperasjon eller ensomhet.

load...

I de tidlige dagene av online dating, mange folk så begynte en dating plattform som en siste utvei - og en skammelig en på det - men at oppfatningen har sakte utviklet seg som medium har vokst mer populært. Innenfor de siste årene, har online dating blitt farten til løsning for millioner av single som søker en dato.

Nå blir aktiv på en datingside ikke har et slikt stigma knyttet til den. Flere mennesker har innsett at online dating er kommet for å bli, og måten de snakker om det i samtaler og i media har fundamentalt endret.

Du kan se bevis på dette skiftet i de senere popkultur referanser. For eksempel i “Daddy Home 2,” SeniorMatch.com vises som en måte å helbrede forholdet mellom et barnebarn og hennes bestefar.

load...

2017 komedien “Daddy Home 2” nevner SeniorMatch som en topp datingside for seniorer.

Som de sier farvel etter ferien, viser Adriana sin kjærlighet til henne Pop Pop ved å si at hun signerte ham opp for SeniorMatch. Den frekke pre-teen sier det er “for gamle mennesker som deg”, men hennes Pop Pop, spilt av John Lithgow, er glad. Det betyr at hun bryr seg om ham og vil at han skal være lykkelig. De klem det ut, og alle er alle smiler.

SeniorMatch er stolt over å være en del av denne feel-good øyeblikk på storskjerm. Dette senior datingside har eksistert i lang tid, og teamet føler gleder å ha en slik positiv rope ut i “Daddy Hjem 2.” Det er en stor avtale for deres merkevare og forhåpentligvis kan trekke mye flere øyne for alle det store arbeidet de har gjort for senior dating samfunnet.

Siden 2001 har Platform tiltrukket seg millioner av Baby Boomers

SeniorMatch.com opererer under mottoet “Du trenger ikke å være alene”, og det er lett å bruke verktøy oppmuntre senior daters å sette seg der ute. Det er en god plattform for relativt sjenerte datere, som John Lithgow karakter i “Daddy Hjem 2.”

load...

Dateringen nettverk er utviklet for å hjelpe seniorer møte mennesker sin egen alder, slik at de ikke trenger å bekymre deg for å konkurrere med 20-somethings for oppmerksomhet. Alle online har lignende livserfaringer og dating prioriteringer.

Til dags dato har SeniorMatch koblet mer enn 2,7 millioner medlemmer i et trygt og vennlig nettverk. Enten de håper å finne en ny vandring kompis eller noen å snakke med, disse sing bli SeniorMatch fordi de ønsker å utvide sine sosiale sirkler, og kanskje finne romantikk underveis.

SeniorMatch har en lang historie med å sette sammen alt baby boomers i varige relasjoner.

Et team av høyt utdannede eksperter kjøre SeniorMatch med integritet og entusiasme. De forstår at ikke alle brukere er nøyaktig det samme, og søke å gjøre dating plattform fleksibel for å imøtekomme ulike behov og personlighetstyper.

Ifølge nettstedet, “Hvis du er ute etter et liv ledsager å tilbringe resten av livet med, er dette det beste stedet for deg. Alternativt, hvis du bare leter etter en venn uten strenger festet, kan du finne det også på vår side.”

Strålende kritikker fra Big Movie Stars & gjennomsnittlig Brukere

Adriana referanse i den avsluttende scene av “Daddy Hjem-2” er en stor anerkjennelse for alt SeniorMatch.com kan gjøre for enslige eldre. Men hva ringer selv sannere er de virkelige påtegninger av folk som har brukt området og funnet det de var ute etter, takket være enkel å bruke dating-plattformen.

Du kan lese dusinvis av suksesshistorier lagt ut på SeniorMatch. “Vi møtte på fantastiske stedet,” sa mat2211 i et innlegg “, og det var bokstavelig talt kjærlighet ved første området eller syn, avhengig av hvor pedantisk du ønsker å være om disse tingene. ”

“SeniorMatch.com er en god måte å bli kjent med noen før du møter dem i person. Vi er et perfekt eksempel på at det fungerer “. - Imagine2002, et SeniorMatch medlem

TaosMtGuy sa han aldri trodde han ville finne kjærligheten før han brukte SeniorMatch. “Jeg har aldri elsket noen mer enn hun,” sa han. “Vi er sjelefrender, og en dag jeg har tenkt å gifte seg med henne [og] tilbringe livet mitt med henne.”

Ikke alle vurdering handler om å finne en ekte kjærlighet. Noen brukere er bare glad for å møte en noen-for-høyre nå. “Jeg fikk et kyss, og vi begynte å sende e-post,” sa SummerGrace. "Vi har mye til felles. Jeg er virkelig [takknemlig] for denne nettsiden.”

BengtSolvang sa han og hans kjæreste gikk ut til middag på deres første date, og deretter holdt ut dans til 3 am “Det var en fantastisk tid,” sa han. “Hun er fantastisk! Jeg vil sterkt anbefale SeniorMatch til alle som leter etter selskap. Ikke gi opp - fortsett å sende e-post “.

SeniorMatch tjener en hovedrolle i mange menneskers liv

Opprette en dating profil er fortsatt et relativt nytt konsept for mange singler, spesielt de i den eldre generasjon, men du kan se bevis på det blir normalisert i måten online dating vises i dagens populærkultur. På slutten av “Daddy Hjem-2,” Adriana åpner opp i en rørende måte når hun forteller henne Pop Pop hun har signert ham for SeniorMatch.com. Dette uskyldig gest vises i siste akt av filmen, og det er en måte å vise publikum at John Lithgow er nice-guy karakter kommer til å være OK. Hans barnebarn, for ikke å nevne Mel Gibson, både frivillig være hans høyre hånd og hjelpe ham møte noen.

SeniorMatch er den fremste dating nettside og app for single over 50.

Online dating bringer folk sammen. Det er mer enn en måte å møte noen nye - det er en måte å vise at du bryr deg og ønsker å bringe mer kjærlighet inn i livet ditt (eller livet av Pop Pop).

Siden lanseringen i 2001, SeniorMatch.com har etablert seg som en av de mest pålitelige plattformer for singler enn 50. I 2017, “Daddy Home 2” ga datingside en minneverdig omtale og effektivt anbefaler sine tjenester til millioner av bestefedre og bestemødre søker en sterk forbindelse. Enten du er nylig skilt eller har vært ute av dating spillet for en lang stund, SeniorMatch tilbyr et trygt sted å starte på nytt og finne en brevvenn, venn eller kjæreste.

“Vi bare virkelig ønsker å skape et høyt nivå av komfort med brukere,” sier John Martinuk , SeniorMatch Customer Support Manager. “Vår hjemmeside handler om å gjøre folk føler seg komfortabel.”