Senior-dating.org: en medfølende blogg som råder modne single om nettdating

19 april 2019

Kortversjonen: Senior-Dating.orgis et omfattende dating ressurs og blogg for singler i sine gyldne år. Whenreturning til dating scene etter å ha blitt skilt eller enke, kan modne daters finne online dating å være en utfordring, og det er derfor Kathy Damer startet en blogg for å hjelpe peoplein etter kameratskap eller kjærlighet. På Senior-Dating.org, skriver hun gjennomtenkte svar på spørsmål via e-post til henne aboutsenior romantikk og dating websites.Kathy er empatiske og kyndig veiledning helpsreaders bedre understandonline dating i det 21. Århundre.

I herlate 50-tallet, gift Jane en mann hun elsket dypt, tenker de ville tilbringe resten av sitt liv ved siden av hverandre, Contentin hverandres selskap. Men i løpet av bare to år, hadde han den første av en serie av slag som sakte ville ta bort alt som gjorde ham til den mannen hun elsket.

load...

Jane stod der i syv år og sett, hjelpeløs, som hans helse forverret seg. Etter thefifth slag, da han ikke lenger anerkjent sin egen hustru, ble han plassert på et sykehjem anlegget fordi hun ikke lenger kunne ta vare på seg selv.

Nå alene i deres hjem, Jane funnet trøst witha enkemann hun møtte på nettet. De snakket hver kveld om smerten ved å miste noen kjære dem, og mens theirconversation trøstet henne, hun følte konflikt om et personlig forhold - tross alt, var hun fortsatt en gift kvinne.

Hun var ved et veiskille med ingen anelse om hva den riktige tingen å gjøre ville være, så hun skrev i å Senior-Dating.org for å få hjelp.

Mens han jobbet i en pensjonisttilværelse samfunnet, Kathy Damersaw problemene vender senior daters.

load...

“Du har fortsatt behov som er viktige for deg,” Kathy Damer, nettstedets grunnlegger, skrev tilbake. “Du er fortsatt full av liv, og du har rett til lykke.” Hun oppfordret Jane til å følge sitt hjerte og tenke på hva mannen hennes ønsker for henne.

På bloggen hennes, forteller Kathy mange eldre, som Jane, som skriver på med unike bekymringer og utfordringer - særlig i forhold til online dating.

Senior-Dating.orgoffersemotional støtte og ekspertråd toanyone søker kameratskap eller romanceonline.Kathy, som skriver for og driver nettstedet selv, ikke fokusere på bare ett aspekt av senior dating, men dekker alt fra hvordan du kan oppdage svindlere til hvordan å fortelle ditt voksne childrenyou're klar for å date igjen.

“Jeg foretrekker å opprettholde en mer avrundet tilnærming til innholdet mitt,” forklarte hun til oss. “Jeg prøver å være så positiv som mulig.”

Kathy Damer Story: A “People Person” ble aDatingAuthority

Kathy er en unabashed “people person” - hun elsker å snakke med andre og skape sterke bånd med dem. Hun fikk sin grad i sosiologi fordi hun er interessert i mennesker og hvordan de samhandler.

load...

I 2002 ble hun en markedsføringssjef i theretirement og senior omsorg industrien, jobber fem til seks dager i uken for å bli kjent med folk bedre. “Mye til min glede, jeg utviklet disse utrolige obligasjoner med mange av beboerne wholived i samfunnet,” sier hun.

Kathy gjort raskt venner og snart hadde besøkende som kommer til henne hver dag for å få råd om sine forhold eller familie problemer. Til sin overraskelse fant hun en masse romantikk og drama kan gå videre i avgang fellesskap, og hun følte seg eldre trengte litt hjelp med dating, særlig med framveksten av online dating.

Senior-Dating.org er en pålitelig dating ressurs for eldre med spørsmål om online dating.

Basert onher førstehånds erfaring med seniorer, bestemte hun seg for å buildher egen hjemmeside, Senior-Dating.org, for å være et knutepunkt for innsikts gjøre og ikke gjøre for eldre mennesker dating i den moderne tid.

“For meg var det mest givende opplevelse. De var min andre familie,”Kathy sa medfølende. “Vi er alle aldrende enten vi liker det eller ikke -. Så jeg har en helt ny respekt og forståelse for vår aldring”

Hver Senior-Dating.org Artikkelen er basert på en virkelig person spørretime

Folk fra hele verden besøker Senior-Dating.org på jakt etter veiledning. Et flertall av publikum har en tendens til å variere fra theirlate 50s toearly 80-tallet, men Kathy sa at det er noen voksne barn som ønsker å hjelpe sine senior forelder (e) dato.

Kathy lar henne readershipinfluence og directthe topicsof hennes innlegg. Hun skriver artikler som svar på de spørsmål og bekymringer hun finner i innboksen hennes. Hun oppfordrer sine lesere til å skyte henne en e-post ved å bruke Senior-Dating.org kontaktskjema, som helst.

“Kjære Kathy, takk for dine råd.... Du er virkelig gi en sårt tiltrengt tjeneste ved å gi råd.” - Fred W., en leser av Senior-Dating.org

“Noen ganger får jeg noen virkelig interessante bokstaver - og noen virkelige hjerteskjærende de, også,” sa hun. “My stedets innhold kommer fra leserne selv. E-postene jeg får diktere artiklene jeg skriver.”

Den positive responsesKathy mottar hver dag inspirerer henne til å holde skrive artikler og utvide området.

“Senior dating har virkelig tatt av, som dokumentert av mengden av tilbakemeldingene jeg får på min side,” forklarte hun, “så ting har bare vokst naturlig med årene.”

Eldre lesere Finn Common-SenseTipson Hvordan date på nettet

Kathy meetsa etterspørsel blant eldre generasjoner til gode, jordet råd om online dating. Senior-Dating.org gir sikkerhetstips for å arrangere en første møte samt senior dating conversational no-nos å gjøre online dating mindre intimidating.For år har hun vært den eneste bidragsyter kjører området på ren lidenskap og kunnskap (med sporadisk teknisk støtte fra sin mann).

Nøkkelen er empati, sa hun. “Du prøver å forestille deg selv overfor problemet og hvordan du vil reagere - å være empatisk,” forklarte hun. “Jeg tror de beste svarene kommer fra å sette meg selv i deres sko og nærmer seg hver situasjon fra hjertet.”

“Jeg hører fra en rekke mennesker som deler deres online dating suksesshistorier, som er svært tilfredsstillende og viser at online dating faktisk kan fungere.” - Kathy Damer, grunnlegger av Senior-Dating.org

I godt begrunnede artikler, hun snakker direkte toher lesere som om hun skulle gi råd til en venn. Hun tar en interesse i velvære og lykke for hennes lesere, og at hensynet skinner gjennom i sin diktning.

“Jeg vil ofte be dem om å holde kontakten fordi jeg virkelig ønsker at deres situasjon å forbedre,” sier Kathy. Hun publiserer ikke alle hennes korrespondanse med seniorer, opprettholde en viss grad av skjønn, men hun svarer alltid noen som comesto henne om hjelp.

Kathy baner vei til å elske (i alle aldre) for hennes lesere

For modne singler, kan dating være komplisert. Noen ganger er det voksne childreninvolved eller personvernhensyn - orsometimes et helsemessig problem kan holde noen tilbake fra å ha en virkelig tilfredsstillende forhold. Kathy satt ut for å forenkle det store ukjente med Senior-Dating.org, og tilbakemeldingene har vært i stor grad positive.

“Jeg hører fra en rekke mennesker som deler deres online dating suksesshistorier,” Kathy fortalte oss “som er svært tilfredsstillende, og beviser at online dating faktisk kan fungere.”

Takk til Kathy blogg, kan senior daters lære mer om online dating slik at de er klar til å logge inn og begynne å flørte. På nettstedet singler finne standhaftig oppmuntring til å veilede dem gjennom hvert steg på romantikk. Enten du er nølende til å stupe tilbake i kjærlighet på grunn av en vanskelig situasjon (som Jane), eller du er bekymret encounteringscammers online, Senior-Dating.org kan hjelpe.

“Jeg elsker å kjøre området og er veldig opptatt av det,” sa hun. “Tilbakemeldingene jeg får gjør det hele verdt.”