Senior planet gir singler over 60 år muligheten til å forstå og bruke teknologi for å forbedre livet

2 juni 2019

Kortversjonen: SeniorPlanet.org er en informativ nettside som omfavner aldring med holdning. Nettstedet er hostet av eldre voksne Technology Services (havre), en nonprofit lansert i 2004 av en gruppe Brooklyn sosiale entreprenører for å lære seniorer det grunnleggende om hvordan å bruke teknologien til å forbedre sine liv. I dag, Senior Planet publiserer enkle artikler om dating, mote, sex, helse og andre viktige temaer. Den ideelle organisasjonen arrangerer også gratis utdanningsprogrammer undervist på ulike steder over hele landet. Siden sine tidlige dager, har nettsiden redaksjon jobbet hardt for å gi en realistisk titt på hvilke utfordringer dagens singler. Ved å gjøre det, har de flyttet folks perspektiv på hva eldre er i stand til. Pensjonister kommer ofte bort fra Senior Planet artikkel verktøykasse og i-person workshops følelse fullmakt til å navigere den elektroniske verden for å møte nye mennesker, finne datoer, og opprettholde aktive sosiale nettverk.

Når min grandonkel døde i fjor, kunngjorde min grandtante til familien at hun skulle flytte inn i en leilighet. Dette var den første avgjørelsen, etter 60 års ekteskap, som hun laget utelukkende for herself.she hadde flyttet inn i en assistert levende sentrum for mannens skyld når hans helse begynte å avta, men hun savnet å ha et kjøkken av hennes egne. Hun hadde gyldig førerkort og ingen alvorlige helsemessige plager, slik at ingenting kunne stoppe henne fra å hevde sin uavhengighet.

load...

Sønnens første prioritet var å sørge for at hun visste hvordan å sende ham en tekst, Facebook-melding, eller e-post. Han ville ikke at hun skal føle seg alene bare fordi hun ville være å leve alene. I dag, hun tekster ofte hennes venner og familiemedlemmer med oppdateringer på hvordan hun gjør, og jeg har å si, er hennes Emoji spillet på punktet.

Å vite hvordan man skal arbeide teknologi har bidratt til min grandtante holde kontakten med folk som elsker henne, og som har vært en enorm velsignelse for henne som hun går inn i et nytt kapittel i sitt liv på den modne alder av 91.

Senior Planet erkjenner at livet ikke stopper ved 60 og eldre kan fortsatt ha rike sosiale opplevelser både på nettet og i person.

load...

SeniorPlanet.org er på et oppdrag for å gi menn og kvinner over 60 (som min grandtante) med de ressursene de trenger for å bli med den digitale tidsalder og bruke teknologien til å forbedre sine liv. Redaksjonen feirer aldring og øker bevisstheten om viktige saker som påvirker dagens seniors.Since lanseringen har nettsiden utdannet seniorer om teknologi, helse, reise, dating og sex, og dermed forberede tusenvis av lesere til å få mest mulig ut av sine gyldne år.

Senior single kan slå til denne online ressurs og dens arrangementskalender for et rammeverk om hvordan du navigerer online dating, holde tritt med lokalsamfunnet, og alder med holdning.

“Vi er en sosial endring organisasjon”, sier Tom Soverom, direktør for havre. “Vi håper å bygge en internasjonal bevegelse som er drevet av mennesker og deres ambisjoner som de blir eldre.”

En realistisk titt på senior dating Utfordringer og muligheter

Senior Planet utstyrer senior enkeltpersoner, inkludert de i LHBT samfunnet, med nyttig informasjon om hvordan å møte nye mennesker og finne datoer ved hjelp av teknologi. “Informasjon utdanner eldre å være vellykket,” sier Tom. “Vi sørger for at de har en sjanse til å sette sitt beste foten frem.”

load...

Nettstedet verktøykasse har en hel seksjon viet til senior dating og sex hvor forfattere dele nyttige strategier, verktøy og tips med singler i en viss alder. Et flertall av forfattere på Senior Planet er eldre som har vært gjennom lignende problemer og kan forholde seg til de utfordringer senior daters. Tom sa forfattere ofte kaste ideer til nye artikler basert på egen erfaring og kompetanse. Disse down-to-earth artikler gå utover stereotypi og motvirke vanlige misoppfatninger om aldring og senior dating.

“Dette er en vidunderlig informativ og oppløftende kolonne for oss eldre, noe som gjør det klart at det er mange måter å fortsette å nyte våre seksuelle selv.” - Mac Marshall, en Senior Planet leser

Senior Planet går leserne gjennom alt fra hva som gjør en god profil bilde til hvordan å snakke med en partner om sex. Artiklene takle disse sensitive individer med medfølelse og oppriktighet. Du kan lære alt om online dating fra en senior perspektiv ved perusing dette biblioteket artikler.

“Eldre mennesker går online er pionerer,” sier Tom. “De er de som tar risikoen for deg og meg, så i fremtiden vil det være mye lettere for eldre å date på nettet på grunn av folk setter seg der ute i dag.”

NYC-baserte teamet Gir I person & Online Resources

Senior Planet handler ikke bare om online innhold; teamet skilte med en robust person programmering også. Programmet ble lansert i New York City, men har utvidet til en rekke steder over hele USA.

“Det vi har å gå på i New York City er ren magi,” sier Tom. “Vi har det beste programmet sentrert rundt aldring og teknologi i verden.”

Siden 2013, har Senior Planet undervist klasser på Meetup, Twitter og andre populære online medier som en måte å introdusere honnør til teknologiske verktøy som kan forbedre deres liv. Klassene finner sted på lokale bibliotek, eldresentre og andre samfunns huber både i store byer og landdistrikter med blomstrende senior populasjoner. Organisasjonen har arrangert over 30.000 informasjons økter, som alle ble tilbudt gratis til eldre voksne.

Tom fortalte oss at mange eldre er nysgjerrig på nettsteder, og alt de trenger er en ikke-skremmende setting der de kan stille spørsmål og lære å gjøre mest mulig ut av online plass.

Senior Planet Exploration Center i Manhattan er et innbydende sted å lære om internett.

Nettsamfunn er spesielt viktig for eldre fordi, som folk blir eldre, de ofte blir isolert, noe som kan være skadelig for deres generelle helse og lykke. Ved å lære enkle ferdigheter som legger ut en status eller sende en privat melding, gjør Senior Planet folk å holde kontakten og engasjert uansett hvilken alder de er.

“Når vi treffer en alder av 60, trenger vi å doble ned på sosiale nettverk,” sier Tom. “Når du blir eldre, vil nettverkene naturlig avta, så det er helt nødvendig at vi rekonstruere og gjenoppbygge disse nettverkene.”

Ledende en global bevegelse for å berike folks erfaringer

Så mange av dagens seniorer viker unna teknologi fordi de ikke vet hvordan det fungerer, men litt kunnskap kan styrke dem til å bli mer selvhjulpne, kunnskapsrike og fornøyde mennesker. “Eldre amerikanere er som deg og meg,” sier Tom. “De er fulle av lidenskap. De er mangfoldig. De har de samme bekymringer og frykt.”

Senior Planet er en del av en global bevegelse for å utdanne verdens eldre befolkning og forberede dem til alder med holdning. Gjennom årene har dette nonprofit hjulpet den eldre generasjonen dra nytte av muligheter til å koble til, vokse og lære.

“Senior Planet er en sosial endring organisasjon som bruker teknologi for å skape muligheter for eldre voksne å bedre sine liv.” - Tom Soverom

Tom sa Senior Planet misjon er altomfattende - sin redaksjon takler mange viktige temaer, blant annet økonomisk sikkerhet, helse og velvære, og sosialt engasjement, i et forsøk på å informere og embolden seniorer fra alle samfunnslag. Folk i dag lever lenger enn noen gang før, og det har påvirket den sosiale scenen i grunnleggende måter.

“Vi sitter nå ved begynnelsen av levetiden revolusjon, og det har store konsekvenser for våre sosiale relasjoner,” sier Tom. “Vi er gjenoppfinne hva det betyr å ha relasjoner i dine 60, 70 og 80-tallet. Teknologi gir oss muligheten til å forme vår erfaring i sunne måter.”

I de kommende årene vil Senior Planet fortsette å utvide sin rekkevidde og øke sin fellesskap av engasjerte og empowered seniorer. Tom sier laget planer om å lansere nye programmer i asiatiske land. “Vi har en sterk nasjonal og internasjonal betydning,” sa han. “Vi ser på oss selv som innovatører i en raskt lærende organisasjon med en hyper-fokusert oppgave å hjelpe eldre voksne.”

Senior Planet arbeider for en lysere framtid for alle

Min familie var bekymret for hvordan min grandtante ville håndtere å være på egen hånd for i hovedsak første gang i sitt liv. Men, det viser seg, hun fant glede i sin uavhengighet. Hennes evne til tekst hennes sønn, e hennes venner, og kommentere familiebilder har hjulpet henne til å føle koblet til folk hun bryr seg om - selv om de bor miles away.

Å ha et sosialt nettverk på plass kan gjøre en stor forskjell i livene til pensjonister, og Senior Planet har tatt skritt for å etablere dette nettverket ved å engasjere seniorer på en ærlig diskusjon om teknologi, helse, kjønn og aldring. Denne ideelle organisasjonen har utstyrt seniorer over hele landet til å ta kontroll over sin framtid og leve sunnere, lykkeligere liv.

“Teknologi er aldri endepunktet for oss,” sier Tom. “Vi har en ikke-så-hemmelige plan om å ta over verden. Vårt nettsted og programmer oppmuntre til diskusjon om de fysiske og følelsesmessige realiteter på aldring - og vi er veldig stolte av det “.