Sargents døtre galleri i nyc inneholder kunstutstillinger som kan inspirere til dype samtaler med din date

1 juni 2019

Kortversjonen: Sargent Daughters er et kunstgalleri med en reflektert og historisk tilnærming til kuratering. Teamet på New York City spillested er interessert i tradisjon, men de er også fokusert på å stimulere fremtidsrettede kunstneriske ideer. Disse begrepene tiltrekke nyskapende kunstnere og gi par timer med glede. Sargent sin Daughters ligger også i Lower Manhattan, en perfekt date innstilling nærheten parker og restauranter som passer for vennlig debatt og intime småerte etter et besøk.

En vanlig bekymring på en første date er å gå tom for samtaleemner - eller verre, å ha en smertefull, kjedelig samtale. Å være i stand til enkelt å snakke med noen kan være et rødt flagg at noe ikke er riktig fordi kommunikasjon er direkte knyttet til en følelse av sammenheng i par.

Faktisk -I henhold til en undersøkelse av 2000 datere - 9 av 10 singler tror god samtale er det beste tegnet på en vellykket første date. Men 65% av de spurte sa conversational ferdigheter er en tapt kunst, med 61% som peker til teknologi som en betydelig barriere for samtale.

load...

En måte å oppmuntre til samtale er å planlegge en aktivitet som oppfordrer daten din til å snakke om personlige synspunkter og gir en naturlig måte å bygge på emner. En av de mest pålitelige destinasjoner for å få fram - og diskutere - følelser er et kunstgalleri.

Sargent sin Daughters ligger på Lower East Side på Manhattan, og er et spennende sted å besøke.

Sargent er Daughters er en framtidsrettet galleriet ligger på Manhattan og besøkes av kunstelskere som smakstilsetning sin tankevekkende stykker og innovative nye stiler. Mens galleriet er forankret i tradisjonalisme, er målet å bryte ned vegger ikke bare å oppmuntre til samtale, men også for å lage kunst mer tilgjengelig.

load...

“Jeg tror kunst kan ofte være skremmende, og spesielt som et galleri i New York, er det noe som kan virke enda mer skremmende om det,” sier Sargent s Daughters Gallery assistent, John Belknap. “Heldigvis, det er ikke det vår vibe er.”

Kunst har en naturlig måte å bringe folk sammen for å utveksle ideer og finne felles obligasjoner. Gallerier også gi singler en mulighet til å snakke om en rekke emner - mer enn en typisk dato natt broaches.

Sammenkobling tradisjonelle teknikker med progressive Execution

Sargent er Døtre ble grunnlagt på en tematisk konsept: Exploring arven etter John Singer Sargent mer abstrakt.

“Vi er interessert inartists arbeider i et tradisjonelt medium med cutting-edge ideer,” sa John. Fordi Sargent er Daughters har en konseptuell kant, er det mer spennende for besøkende. Folk liker å utforske nye ideer i tradisjonelle uttrykksformer. Det er en perfekt bro mellom moderne og samtidskunst.

“Vi får en masse folk som er galleriet hopping. Det er en annen stemning enn et sted som Chelsea hvor du er der for å se en bestemt show. Det er mye mer å utforske, og det skaper en morsom form for date fordi det er så mye å gjøre “. - John Belknap, Sargent Daughters Gallery assistent

load...

Galleriet verter både gruppe- og separatutstillinger for nye artister hver fire til seks uker. “Hvis det er maleri, få deg til å utforske hva en kunstner arbeider mot. Hvis en kunstner arbeider i en abstrakt form, kan du utforske kunst konseptuelt eller diskutere ideen kunstneren prøvde å kommunisere “, sier John.

Galleriet beliggenhet gjør det til et ideelt sted for en dato også. Det er på Lower East Side på Manhattan i nærheten av en metrostasjon. Og Johannes legger til at området er perfekt for å holde samtalen gående.

“Vi er rett ved en park og mange flotte restauranter. Det er også noen gode kafeer,”sa John. “Vi får en masse folk som er galleriet hopping. Det er en annen stemning enn Chelsea. Det er mye mer å utforske, og det skaper en morsom form for date fordi det er så mye å gjøre.”

Utpakking Kultur og komplekse fortellinger Gjennom kunstneriske uttrykk

Med en roterende utstilling tidsplan, er galleriet hjem til mange kunstnere og ulike synspunkter. En felles tråd, men er kulturelle fortellinger. Artister tilbringer mye tid på linkene vi, som mennesker, må spesifikke sosiale institusjoner, ideer og steder. Sin kunst gir besøkende rikelig materiale for refleksjon og reaksjon.

Saira McLaren har vært omtalt på Sargent døtre og hennes arbeider er ofte i det abstrakte blodåre. Hennes nyeste show, “tau, strå og fjær er å sove på,” var inspirert av The Foxfire Book.

Saira McLaren er “tau, strå og fjær er å sove på,” var inspirert av Appalachian senger. (Courtesy fo Sargent Daughters)

“Hun utforsker Appalachian Trail folklore med sitt arbeid,” sier John. “Det er kult å se folk finne ulike former og figurer av dyr og ting i naturen.”

Skuespiller og artist Jemima Kirke, best kjent for sin rolle som Jessa i HBO show “Girls”, satt på et show på Sargent Daughters kalt “The Ceremony”. Det inkluderte portretter av hennes nære venner og familie i malt brudekjoler. Noen av kvinnene hadde vært gift en stund, noen var siste divorcГ © es, og noen aldri har tenkt å gifte seg.

“Det er noe veldig performative om sine uttrykk. Det er et interessant tema å utforske - hvor ofte noen satt tilbake på sin brudekjole”sa John. “Det var interessant å se folks reaksjoner, og det vakte mye samtaler som det var mye å utforske.”

Sammenslåing Old & New til Spark Dato diskusjoner

Sargent er Daughters har også artister som omfavner galleriet tema koble gammelt med nytt. Chris Oh show kalt “Interiors” due i historisk kunst som han malte nordlige renessansen bilder på stedene han funnet eller som ble gitt til ham som gaver. Ett stykke, “Damaskus”, er en honningkrukke med en detalj av Marias hånd holder en liten haug med blomster mot hendene til Jesusbarnet. En annen, “Slå sammen”, er en helbredende krystall som Oh funnet på gaten som viser hånden til Gabriel.

“Det er noe morsomt og tongue-in-cheek om elementene han brukte for å skildre kunsthistorie og kristen teologi,” sa John. “Det er virkningsfullt å se de gamle mestere revisited på en moderne måte.” Det er en ideell måte å gnist en samtale om hvordan kunst blir påvirket og skapt.

Chris Oh, Damaskus , 2018, akryl maling på glasset og honning, 7 x 4 x 2,5 inches (til venstre) og Chris Åh, Flett , 2018, akryl på krystall, 6,5 x 5,75 x 3,5 inches (Courtesy of Sargent Daughters)

En annen utstilling, “I tider med Persevs,” kuratert av Sophie Landres, utforsker paralleller mellom myten om Perseus og Medusa og samtidskunst. Utstillingen inneholdt flere artister og hver brikke utforsket en verden av det sosiale hierarkiet, visning av selvtillit, og hva kurator samtaler, “weaponized refleksjoner.”

Det er en overbevisende gruppeutstilling fra en gjest kurator som kan føre til omfattende diskusjoner om sosiale og personlige emner.

Sargent er Daughters har noe for alle

Sargent er Daughters har noe for alle å snakke om - unge eller gamle, enslige eller par. Galleriets innbydende plass har en intim stemning.

“Hvis det er en fin dag ut, vil jeg åpne dører,” sier John. “Hvis folk har spørsmål, jeg er alltid klar til å svare, og det har ført til noen gode samtaler.”

Og de innovative galleri planer om å gi besøkende med mer varierte show og samarbeid.

“Vi er midt i en all-female ledet kuratoriske initiativ, der vi har vært å invitere gjeste kuratorer som kommer,” sier John.

“Det har vært interessant å gi noen gode kuratorer en plattform for å prøve ut noen av sine ideer i et rom som vår.”
Snarere enn du drar ut på middag og en film, lage en plan for å besøke Sargent sin Daughters på din neste date i NYC. Du kan bindingen gjennom samtaler i løpet av de tankevekkende stykker. Det er en givende måte for å danne forbindelser i et lavt-trykkinnstilling.