Ronnie glede: en midlife dating coach som inspirerer singler over 40 til dags dato modig

29 juli 2019

Kortversjonen: Med medfølelse og oppmuntring, Ronnie Joy støtter modne datere som de gå inn igjen i dating verden. I en alder av 52, ble Ronnie sertifisert sjel trener og motivasjonstrener fordi hun så en trend singler hennes alder føler usikker på hvordan du date i det moderne samfunn. Etter å ha møtt sin andre ektemann på en datingside, Ronnie følte unikt egnet til å undervise midlife datere hvordan du skriver en dating profil, møte nye mennesker, og bli en dato magnet. Gjennom en-til-en coaching, gruppe workshops, talende hendelser, og garderobe konsulterer, guider hun sine kunder til å føle seg mer selvsikker og modig når vi leter etter en date på nettet og i person. Ronnie inngå livet coaching bringer klarhet til kjærlighet liv av singler over 40 år gammel.

Ronnie Joy , en sertifisert life coach, er den typen person som kan gjøre enhver utfordring til en suksesshistorie. I 2000 skilt etter 26 års ekteskap, shedesired en endring inher liv, og hun gikk etter det med velbehag. I en alder av 52, flyttet hun fra Connecticut til California på jakt etter en ny begynnelse.

load...

“Flere år gikk, og jeg fikk mine enkelt sjøbein”, sa hun i sin bio. “Jeg opprettet en følelse av hvem jeg var.”

Ronnie Joy Krasner, en sertifisert sjel trener som inspirerer singler, møtte hennes andre ektemann på en datingside.

Selv Ronnie følte meg klar for et forpliktende samarbeid, å finne en moden partner presenterte henne med litt av en utfordring. Så hun gjorde et bevisst forsøk på å gjøre seg selv tilgjengelig på kaffebarer, bokhandler, markeder og online. Etter noen dating uhell og læringserfaringer, møtte hun en utrolig mann ved navn Jack på en datingside.

load...

Tre år senere, hun var lykkelig gift og dypt takknemlig for de livserfaringer som brakte henne hvor hun trodde hun virkelig er ment å være. Hun ønsket å hjelpe andre i hennes generasjon finne samme følelse av trygghet og trivsel, så hun begynte livet coaching modne singler i San Francisco Bay Area.

“Jeg la merke til et tema for eldre mennesker - skilt, enke, eller aldri vært gift - på jakt etter kjærlighet, men det var veldig skremmende for dem,” husket hun. “Jeg visste at dette var et behov jeg kunne hjelpe disse singler med, og jeg ble en midlife dating coach for å hjelpe.”

Ronnie er et liv coach fokusert på inspirerende og rådgivning singler over 40. Hennes typiske kunden er “pensjonert, men fortsatt blomstrende” - noen som er engasjement-orientert, men usikkert hvordan du går frem i den moderne dating miljø. Ronnie oppgave er å embolden modne daters å nå sine forhold mål ved å arbeide med dem for å createa personlig dating game plan.

“Min stil er å stille de riktige spørsmålene og virkelig lytte til svarene,” sa hun. “Med det gir jeg mitt eget råd og forslag intuitivt, og jeg bruker mine egne livserfaringer i tillegg.”

load...

Intensiv Soul Coaching Kommer Folk på et dypere nivå

Med en sympatisk øret, søker Ronnie å komme til coreof som en person er å hjelpe dem til å føle sentrert, trygg og elsket. Hun kobler withher klienter på et følelsesmessig nivå, og lytter til deres bekymringer, gleder, og ønsker med et åpent hjerte.

Ronnie Joy treffer en conversational og motiverende tone i hennes foredrag.

Hennes varierte coaching tjenester tilby individuell bistand samt gruppe workshops. Hun foretrekker å møte personlig i sine Oakland eller Lafayette kontorer, men hun kan også gjennomføre en coaching session via telefon eller Skype. Med vekt på selvrefleksjon og autentisitet, går hun sine kunder gjennom online dating samt “dating i naturen” - som er det hun kaller in-person dating.

I tillegg deler Ronnie sin kompetanse ved å presentere atspeaking arrangementer over hele landet. Gjennom disse engasjerende foredrag, shespreads hennes budskap om håp og empowerment til midlife singler. Ronnie forbinder med publikum ved å injisere henne coaching med real-life personlige stories.In hennes medforfatter bok, “ komme ut av skjul og Shine ”, bruker hun sin egen følelsesmessig reise for å vise leserne hvordan de kan overvinne motgang og finne egenverd i sitt liv.

“Din viktigste forholdet er med deg selv,” sier hun. “Jeg vil at mine klienter å føle seg klar for å date, vet hva de vil ha, og har strategier for dating på nettet og i naturen.”

Gjennom personlig coaching, gruppe workshops, garderobe makeovers, og guidet visuell meditasjon, syssels Ronnie en rekke støttende teknikker for å hjelpe daters leve modig og med glede.

Individuell Coaching Gir klarhet i en seks-Session Program

Livet coach'ssix-session program innleder singler gjennom de viktige aspekter av online dating, slik som profilbilder og meldinger strategi, for å bringe mer klarhet i dette moderne måte å møte mennesker.

Hennes tilnærming er omfattende og personlig til hennes klienter. Hun tilbyr innsiktsfulle dating tips for å gjøre anydating profil mer attraktivt ved å se gjennom bilder og innhold samtidig som det gir en samlet vurdering av negative dating mønstre som kan holde en person tilbake.

“Mange mennesker kommer til meg fordi de innser at de er å gjenta de samme mønstre av atferd,” Ronnie sa, “og ender opp i forhold som mislykkes.”

Du kan ringe Ronnie på (510) 336-0904 for å motta en gratis konsultere og seeif hennes mellommenneskelige coaching stil appellerer til deg.

Gruppe Workshops Bygg Solidarity Blant Baby Boomers

Gruppe workshop deltakere nytte frommeeting singler som dem selv og få et støttesystem. I en interaktiv setting, Ronnie guider diskusjoner om dating kamper og seire å vise midlife singler de er ikke alene.

Hennes Dating I Wild Gruppe Workshop kjører i to timer, og oppfordrer folk til å møte potensielle datoer i dagligdagse steder som dagligvarebutikker og kafeer.

Tilbyr en Omsorg & Oppmuntring Voice i Times of Trouble

En helsekrise kan avsløre en persons karakter og teste sine prioriteringer i livet. I juni 2016 ble Ronnie diagnostisert med brystkreft, og den påfølgende kampen ga henne en nyvunnet perspektiv på livet. “Det var denne lille stemme som sa:" Du må hjelpe single som har gått gjennom dette,”fortalte hun. “Det er en sak som veldig mye speaksto mitt hjerte.”

Nå kreft-fri, har Ronnie determinedto sette sin erfaring til god bruk ved å tilby coaching tjenester for single utvinne fra kreft eller andre alvorlige sykdommer.

Med denne nye tjenesten, vil hun ta opp et behov ignorert av mainstream dating trenere - nemlig hvordan du date etter en kreftdiagnose? Det er en unik utfordring at hun føler motivatedto ta on.From arbeider med kroppen usikkerhet på å finne måter å snakke om helsespørsmål med en dato, håper Ronnie til å bygge den emosjonelle trivsel for noen som har kjempet mot en alvorlig sykdom.

Mange Client Uttalelser Vis Fornyet Formål & Confidence

Gjennom årene har Ronnie jobbet med hundrevis av singler som varierer i alder fra 40 til 80. Glowing klient attester snakke med de personlige bondsRonnie skjemaer med henne clientsand emosjonelle transformasjon hun hjelper dem å oppnå.

“Vi er engasjert til å gifte seg!” Skrev en tidligere klient som heter Carol C. “Med fokus på meg selv først gjorde hele forskjellen... Det tillatt meg å slappe av og presentere en lykkelig, trygg, sterk og morsom side.”

“Ronnie er en sann perle: varme, lyse og omsorg, og på samme tid, kunnskapsrike om jakten på suksess som ligger foran. Hennes veiledning er uvurderlig i å hjelpe til å identifisere mål, strategier og fokus “. - en av Ronnie Joys fornøyde kunder

Noen ganger kan en subtil endring i holdning er alt det takesto energi en person og forynge kjærlighetslivet deres. Ronnie elsker åpner folk opp for nye muligheter, og motivere dem til å føle seg hel og lykkelig - noe som gjør dem mer attraktive i dating verden.

“Vårt første møte var i går, og jeg tenkte på hva du hadde sagt: Vær deg selv,” en klient skrev til Ronnie om en ny kjærlighet interesse. “Han får meg - det var god kjemi, og jeg vil se ham igjen.”

Ronnie Joys Coaching Services Gi Daters håp

For singler i en viss alder, dating seemslike en skremmende proposisjoner. Kanskje du har mistet tilliten til ungdom, kanskje du ikke forstår hvordan dating nettsteder fungerer, eller kanskje du bare ikke vet hvordan å signalisere tilgjengeligheten til folk dine age.Sometimes en sympatisk øret og en oppmuntrende trykk er alt du trenger for å føler meg sterk nok til å starte dating igjen.

Ronnie er nøkterne råd oppfordrer midlife daters å bo positiv og håpefull.

Ronnie Joy vet hva det er som å starte på nytt og gjøre det beste ut av hva livet kaster på deg. Hun tilbyr hennes livserfaring og visdom til singler over 40 i håp om å endre sine liv til det bedre.

Gjennom coaching økter, gruppe workshops, og snakker gigs, når Ronnie ut til en oversett samfunnet i dating scene, og viser dem hvordan de skal leve med formål og styrke.

“Jeg tror du må være modig for å gå inn igjen i dating verden,” sier hun. “Ditt ønske er å være sterkere enn frykten.”

Mye av det som gjør Ronnie slik en inspirerende skikkelse er at hun leder ved eksempel. Hennes eget liv er et testament til kraften i ens indre ånd å overcomeobstaclesin liv. Withsensitivity, innsikt og lidenskap, guider hun singler gjennom online dating og veiledere folk å finne kjærlighet ved første tro at de er verdig kjærlighet.