Redaktørens valgpris: Maine hummerfestivalen har vært en deilig romantisk getaway siden 1947

12 mai 2019

Kortversjonen: The Maine Lobster Festival startet i 1947 i Rockland, Maine, som en måte å gjøre bruk av en enorm hummer overskudd. Mer enn 70 år senere, er det fortsatt sterk som en av de mest spennende årlige arrangement for et samfunn som elsker sine skalldyr. Hvert år mellom 50.000 og 75.000 mennesker delta på festivalen, som inkluderer levende musikk, en 5K rase, kunst og håndverk, konkurranser, og selvfølgelig alle hummeren du kan spise. Det er en stor begivenhet for par på jakt etter en morsom dato erfaring eller en weekend getaway. I 2019, Maine Lobster Festival går fra 31. Juli til 4 august

Celia Knight, en av de mange lang tid frivillige på Maine Lobster Festival i Rockland, Maine , sa at mange mennesker som delta på arrangementet vil møte sine fremtidige ektemenn og hustruer - selv om de ikke vet det ennå.

load...

Hun husket historien om en mann og en kvinne som deltok i en av festivalens mange konkurranser - den blinde robåt rase. I løpet, er det roer bind for øynene, mens den andre personen i båten (den styrmann) gir retninger. Den blinde roer har til å følge disse instruksjonene nøye for å ha en sjanse til å vinne.

Mannen og kvinnen ble tilfeldig paret for løpet og hadde aldri møtt hverandre før, men de fant en felles tilkobling ved å kommunisere med hverandre i et konkurranseutsatt - og humoristisk - situasjon. Etter løpet, slo de opp en samtale. Da de begynte dating. Fire år senere kom de tilbake til festivalen, og mannen foreslått til kvinnen på bind for øynene robåt rase.

load...

Maine Lobster Festival er et morsomt sted å ta en dato eller møte den rette.

“Det var veldig søt,” sa Celia. "Det er morsomt; Jeg møter folk hele tiden som kommer til festivalen på sin første date -. Og noen enda foreslå det”

Festivalen har hundrevis av murstein som linjen området hvor kokkene koker alt av hummer, og mer enn noen få har navnene på par som hadde sin første date på festivalen skrevet på dem. Maine Sea Goddess Contest resulterer ofte i mer enn en morsom kveld for deltakerne; mange av de eskorte og prinsessene som deltar i konkurransen ende opp med å møte etterpå og går ut på dato.

“Vi hører så mange romantiske historier. Vi har også mange flotte band som kommer, og folk møtes ute på dansegulvet, også,”Celia fortalt oss.

For tilkoblingene det skaper, og det faktum at par kan gjøre det en årlig tradisjon, har Maine Lobster Festival tjent våre Redaktørens Choice Award som en hendelse for en dato eller en helg.

load...

Festivalen begynte som en måte å unngå å kaste bort en hummer Surplus

Maine Lobster Festival startet tilbake i løpet av sommeren 1947 da områdets lobstermen fanget et overskudd på shedder hummer - også kjent som soft-shell hummer. Tilbake da, kunne de ikke bare sende dem til Hummer-elskere over hele landet. I stedet måtte de få kreative og finne ut en måte å oppmuntre samfunnet å kaste inn ved å spise så mye hummer som de muligens kunne.

“Så begynte de ved å tilby alt-du-kan-spise hummer for $ 1”, sa Celia. “Når det begynte, var det en en-dagers arrangement for lokalbefolkningen.”

Siden 1947 har hovedattraksjonen på festivalen vært dens hummer.

Derfra vokste dramatisk år etter år. Nå festivalen har en rekke arrangementer , blant annet et karneval, levende musikk, underholdning, konkurranser, en road race, og en kunst og håndverk viser.

“Det er fortsatt fokusert primært på hummer og skalldyr er konge på festivalen,” sier Celia. “Men det er alle forskjellige typer mat. Hummer middager som vi serverer er så populære, men vi har mange andre valg: hummer ruller, stuinger, salat. Noen måte vi kan selge en hummer eller hummer kjøtt, prøver vi å gjøre det.”

På kunst og håndverk telt, kan du kjøpe alle slags hummer-relaterte stykker, inkludert smykker og bilder. Hvis du har unger, kan du skrive dem inn i de årlige Barnas Lobster Festival Parade, der barna kle seg ut som hummer i en av festivalens mer bedårende tradisjoner.

Sin nyeste arrangementet, som har vært en del av festivalen i seks år, kalles Steins og Vines. Det er en billett hendelse som gjør for en ideell dato natt.

Holdt på festivalområdet på ettermiddagen, kan deltakerne smake øl og vin fra lokale Maine bryggerier og vingårder. Du og den spesielle personen kan lære om håndverket ølbrygging og vinproduksjon, samt motta en jubileumsmynt glass. Arrangementet inkluderer også en konsert, som levende musikk er et gjennomgående tema gjennom hele festivalen tidsplanen.

Masse aktiviteter for et par helg

Siden Maine Lobster Festival er en community-wide hendelse, sørg for at du og partneren din ta litt tid til å nyte resten av området, også.

“Det er så mye å gjøre i området i tillegg til festivalen. Du kan gjøre en hel helg med det,”sa Celia. “I nærheten har vi fyr, strender, shopping og vandring - noe som par kan ønske å gjøre sammen. Vi har mye å by på.”

Mesteparten av underholdning er lokale så vel. Å fange ånden av samfunnet, festivalarrangører prøve å bestille så mange Maine-basert band som de kan. Musikalske sjangere inkluderer alt fra rock og folkemusikk til land og jazz.

Maine Lobster Festival gir muligheter for par å koble på en unik New England innstilling.

“Vi arrangerer så mange utrolige lokale band”, sa Celia.

For å se underholdningsprogram og få all informasjon - inkludert hvor du skal bo og hvordan du kommer til festivalområdet - du kan besøke Maine Lobster Festival nettstedet informasjonsside.

Mens på nettstedet, kan du også sjekke ut de forskjellige leverandørene. Hvis du ikke liker hummer, tilbyr festivalen fortsatt nok av andre alternativer. Selv om de fleste besøkende foretrekker å fylle opp på hummer, ikke-krepsdyr favoritter er pølser, pommes frites og stekt deig. Leverandørene, inkludert kunst og håndverk boder, er alle håndplukket av arrangørene. Demonstrasjoner og skjermer er også planlagt gjennom hele festivalen - rett ved siden av hovedtrenden teltet.

Maine Lobster Festival er en fin måte å ha det gøy og gi tilbake til samfunnet

Det viktigste aspektet av Maine Lobster Festival er at den støtter gode formål i staten. Den ideelle organisasjonen har gitt mer enn $ 500.000 til Midcoast Maine samfunn siden det begynte. Den støtter mat spiskammers, high school idrettslag, grupper i samfunnet, nødetatene, og selv gir college stipender for fortjenstfull high school seniorer.

Grunnen til at arrangørene kan gi så mye penger tilbake til samfunnet hvert år er at festivalen drives utelukkende av frivillige, og mer enn 1000 mennesker registrere deg for å hjelpe hvert år. Alle styremedlemmene er frivillige også.

“Vi startet å gjøre det på frivillig basis, og som gjorde det til en spesiell begivenhet. Folk tar mye mer stolthet i det,”sa Celia. “Og alle pengene oppdratt av festivalen, i tillegg til driftskostnader, går tilbake til samfunnet. Vi trenger ikke å betale folk, slik at mer penger går tilbake til programmene som trengs i samfunnet.”

Maine Lobster Festival har gitt mer enn $ 500.000 til New England samfunn siden 1947.

Ifølge Celia, et annet aspekt av frivillig arbeid er at det er en utmerket måte for single å møte hverandre - og komme inn i festivalen gratis. For å bli en frivillig, trenger du bare å registrere deg for en fire-timers skift. Du får en gratis t-skjorte, adgang til festivalen, og, ofte, muligheten til å møte mange nye venner.

“Du kan møte venner på festivaler bare ved å delta. Det er slik mange par har begynt,”fortalte hun.

Selvfølgelig festivalen tiltrekker seg også mange familier. Arrangørene oppfordrer familier til å ta med sine barn, og gjøre en lang helg med den. Alle som deltar har mulighet til å nyte all den deilige maten og vakre utsikter i denne delen av landet. Det er viktig om du bor langt unna eller rett rundt hjørnet.

“En av våre største mål er å fortsette å øke fellesskap”, sa Celia.