Redaktørens valgpris: datingsiden for seniormatch lanserer en topprangerte datingsapp for singler over 50 år

4 april 2019

Kortversjonen: Siden 2003 har SeniorMatch.com vært en sikker datingside hvor singler i 50-årene, 60-årene, og 70-tallet kan føle deg komfortabel å være seg selv og skape ekte relasjoner. Nisje nettstedet har koblet millioner av singler over hele verden - og den nylig lanserte SeniorMatch app er designet for å koble flere millioner. Eldre daters kan bruke dette praktisk verktøy for å holde kontakten med sine daglige kamper og satt opp datoer hvor de går.

Når jeg gikk gjennom et samlivsbrudd i videregående skole, ville jeg finne trøst i det gamle ordtaket: “ Det er nok av fisk i havet.” Jeg vil minne meg selv at jeg var konstant omgitt av store fangster i min hverdag. Jeg kunne krysse min ex navn av meg lærebøker og finne en ny romanse i mine klasser eller etter skoletid klubber.

load...

Men jo mer tiden går, jo mindre sant at truism virker. Først av alt, er verden faktisk å miste sin fiskebestanden som havet varmes opp. Dernest en enkelt persons dating prospekter naturlig tørke opp etter hvert som de blir eldre og deres jevnaldrende gifte seg og bygge familier.

SeniorMatch nettsted og app har tjent tilliten til millioner av menn og kvinner.

Senior singler kan noen ganger føles som om de er den eneste fisken i havet rett og slett fordi de ikke har lett tilgang til et stort dating pool. Heldigvis nisje dating sites, som SeniorMatch , kan bringe dem sammen og gi dem de ressursene de trenger for å trives.

load...

SeniorMatch er en trygg og komfortabel nettsamfunn hvor senior single kan føle seg hjemme. Datingside er gratis å delta, og det gir lett å forstå søke og matchende verktøy for å hjelpe deg å starte på nytt.

I de siste 15 årene, har over 2,7 millioner mennesker sluttet SeniorMatch på jakt etter vennskap, romantikk og kjærlighet, og teamet har sett utallige relasjoner blomstre. Datingside har blitt så vellykket og populært at laget har ekspandert inn i den mobile verden med en nylig utgitt program er tilgjengelig på Google Play.

“SeniorMatch.com har blitt klarert av millioner av senior singler siden 2003,” sier Jori Wang, en talsperson for dating tjeneste. “Nå er vi så glad for å fortelle deg at nettstedet er nå tilgjengelig som en app på Google Play-butikken.”

Eldre Daters gi appene 4.7 Stars & ros sin sikkerhet

SeniorMatch er blant de største senior dating-nettsteder rundt, så det er spennende å se denne enorme nettverket bryte inn i mobil dating scene også. Datingside har allerede en sterk mobil publikum - ca 39% av brukerne registrere seg ved hjelp av sine telefoner - og ha en ledsager app til området bør bare styrke online aktivitet.

load...

Den nye SeniorMatch app representerer en verden av muligheter for senior singler overalt. Takk til app, vil singler ikke å stole på sine datamaskiner for å koble dem opp til online dating scene - de kan motta kamp forslag og meldinger beleilig på deres phones.SeniorMatch ser i dag over 20.000 aktive brukere, og teamet forventer at nummer for å vokse seg større nå som single kan få tilgang SeniorMatch på sine smarttelefoner.

Så langt har SeniorMatch vært en avslapnings stjerne i mobile dating scene. Android-brukere har gitt det en gjennomsnittlig rating på 4,7 av 5,0 stjerner, og et overveldende flertall av brukerne har gitt det en perfekt fem stjerner, ranking den blant de aller beste dating apps.

“Det er lett å møte eldre mennesker rundt deg,” sa Nuri Wynn i en anmeldelse. “Alle kan meldingen du - du trenger ikke å matche til meldingen noen. Det er mange forskjellige mennesker.”

SeniorMatch kan gnist direkteforbindelser mellom singler over 45.

Siden sine tidlige dager, har SeniorMatch dyrket et globalt publikum av eldre. Over 71% av medlemmene kommer fra USA, og resten hagl fra Canada, Storbritannia, Australia og andre land. Flertallet av brukerne (64,88%) er mellom 55 og 65 år gammel. SeniorMatch tillater ikke noen under 45 å bli med sitt nettverk.

Som de fleste senior dating-nettsteder, har SeniorMatch flere kvinner enn menn i sine rekker. Om lag 60% av medlemmene er kvinner, mens 40% er menn.

Den SeniorMatch teamet følger nøye medlemskapet å sikre at alle oppfører seg riktig og bo trygt. Senior single kan være spesielt utsatt for romantikk svindel , så dette senior datingside tar forholdsregler for å holde uønsket tegn ut. Ifølge sine interne data, området blokker over 38% av registreringsforsøk etter en manuell gjennomgang.

“Vi ønsker å sikre best mulig kvalitet for våre medlemmer,” Jori sa. “Singles over 50, spesielt de som bor alene, føler meg mye mer komfortabel og støttes her på SeniorMatch.”

Drevet av en svært vellykket nisje Dating Service Provider

SeniorMatch har vært å gjøre kampene og legge til rette for samtaler mellom alderstilpassede datere for over et tiår nå, og det har hundrevis av suksesshistorier til sitt navn. Disse suksesser kommer i alle former og størrelser. Noen par sier de møtte takket være nettstedets matchmaking-systemet, mens andre sier senior-vennlig dating erfaringen hjalp dem med å bygge tillit eller få nye venner.

Poenget er at SeniorMatch kan redusere ensomhet i livene til eldre, og det er en ganske mektig ting. Ifølge AARP, en i 3 voksne over 45 er ensomme. Noen sørger over tapet av en kjær, mens andre plukker opp bitene etter en skilsmisse, og de kunne bruke et trygt sted å starte på nytt.

SeniorMatch kan være på reset-knappen for eldre som søker nye relasjoner. Som en del av SuccessfulMatch nettverk, har SeniorMatch mye ressurser og kompetanse til disposisjon.

SuccessfulMatch lansert SeniorMatch i 2003 og nylig opprettet en følgesvenn app.

SuccessfulMatch er en ledende leverandør av nisje dating-tjenester. Produktene omfatter store navnene i sukker dating, BBW dating, interracial dating, og positive dating scener, og selskapet er kontinuerlig drømme opp nye måter å koble likesinnede singler.

Teamet satsing på kvalitet kamper og kundetilfredshet er hemmeligheten bak suksessen. SuccessfulMatch sin dating sites og dating apps møte behovene til bestemte typer daters og fylle en viktig nisje i online dating verden.

SeniorMatch medlemmer er ikke alene om sine dating kamper fordi SuccessfulMatch teamet har alltid sine backs.Online datere kan kontakte SuccessfulMatch teamet via e-post eller telefon for å gi tilbakemelding eller stille spørsmål. Kundebehandling er tilgjengelig 24 timer i døgnet, syv dager i uken. Medlemmer kan også sende skriftlige forespørsler til selskapets hovedkontor i Ontario.

Ved å gjøre nyttige ressurser tilgjengelig for eldre og andre single, har SuccessfulMatch sørget for at medlemmene får en positiv opplevelse med sine dating-tjenester.

SeniorMatch Kobler Millioner av pensjonister over hele verden

Hvis du fiske for en dato i senior dating scene, kan SeniorMatch nettverket hjelpe deg å finne lovende prospekter og snelle i den rette personen. Dette nisje nettstedet og app støtte et mangfoldig global medlemskap, og dermed beviser at uansett hvor gammel du får, det virkelig er flere fisk i havet.

Mange skilte, enker, og aldri-gifte singler samles på SeniorMatch i håp om å koble sammen med alderstilpasset datoer, og noen finner seg følelsen som tenåringer igjen som de flørte og forelsket. Den nye app gir enda flere muligheter til å gjenvinne tillit og bygge relasjoner én melding om gangen.

“SeniorMatch har fått mer enn jeg forventet,” sa en bruker som heter Re Jia. “Dating her er bare en mulighet her. Det er så mye mer der ute - jeg fant venner og aktivitets kameratene som deler de samme interessene “.