Raleigh, nordlige carolina, tilbyr smakfull mat og moderne kunst i en perfekt romantisk getaway

13 februar 2019

Den korte versjonen: Raleigh , en blomstrende metropol i regionen Piemonte i Nord-Carolina, awes besøkende med sine bølgende åser bare noen timer vest for Great Smoky Mountains. Den progressive og innbydende byen gir den perfekte locale for en romantisk ferie. Det er bare så mye å gjøre. “Start sentrum på et bryggeri eller chocolatier,” foreslo Scott Peacock, direktør for samfunnskontakt for VisitRaleigh.com. “Neste, ta en sykkel og sykle den langs Greenway museumsparken utenfor North Carolina Museum of Art, som er gratis, og deretter sjekke ut museets egen samling før kursen tilbake sentrum. Raleigh har tusenvis av steder som ville gjøre for en flott dato.”

Raleigh er den nest største byen i Nord-Carolina. Hovedstaden er kjent som City of Oaks på grunn av sin overflod av eiketrær, hvilken linje gatene i hjertet av sentrum. Chartret i 1792 og oppkalt etter engelsk eventyrer, forfatter og politiker Sir Walter Raleigh, Raleigh har nå en befolkning på 458,000 mennesker og er en av de raskest voksende byene i USA.

load...

“Det er alltid noe å gjøre i Raleigh,” sier Scott Peacock, direktør for samfunnskontakt for VisitRaleigh.com. “I hjertet av sentrum, har vi Red Hat amfiteater, som er et utendørs amfi som er vert alt fra hip-hop og indie rock til bluegrass og country. Bare ta en titt på kalenderen og se hvem som kommer gjennom. Det gjør for en flott dato natt.”

I tillegg til sin populære sentrumsområdet, Raleigh har mange eklektiske nabolag. East Raleigh har to destillerier samt dusinvis av restauranter som serverer syltetøy sørlige mat. På tvers av byen, er North Raleigh hjem til flere store butikker, underholdning komplekser, parker og rekreasjonsområder.

load...

“Hva gjør oss unike er at byen vår er bygget rundt de kreative menneskene som bor her,” sier Scott. “På slutten av dagen, er det en veldig interessant tid å være i Raleigh. Du har en masse folk som er flytting til området fra nordøst og Midtvesten samt vestkysten. Det er et virvar av lidenskapelig sinn.”

En mangfoldig og unik kulinarisk Scene i Southern Metropolis

Fra high-end Steakhouse til hunden-vennlig bryggerier, Raleigh er tusenvis av restauranter, utendørs spisesteder, mat lastebiler og cafГ © s lover ingen mangel på spisesteder på romantisk ferie.

“Det som gjør vår kulinariske scene unik er mangfoldet i det,” sier Scott. “Vi har massevis av fantastiske etnisk og kulturell bakgrunn i området, og det er virkelig manifesterer seg i mat.”

Hvis du ønsker en unik date-night miljø, bør du sjekke ut bryggeriet Bhavana i historiske Moore Square Park. Spioneringen som en “samlingssted feire felles øl erfaringer som viser hånden av maker”, Brewery Bhavana ble kåret til en av “Amerikas beste nye restauranter” i 2017 av Bon Appetit, og Forbes oppført som en av de “10 kuleste stedene å spise”i 2018. Den allsidige floral butikk, bryggeriet, bokhandel, og dim sum restaurant har raskt blitt en av byens mest trendy stedene å samles for å møte folk fra alle samfunnslag.

load...

Bryggeriet Bhavana tilbyr gjester en rolig atmosfære for å nyte dim sum og håndverket øl.

“Naboen er et sted som heter Bida Manda , som eies av samme kokk, og det er en laotiske restaurant,” sa Scott. “Det er bare en håndfull av virkelig laotiske restauranter i hele USA, så det er ganske unik og sjelden for oss å ha en. Vi har mange små steder som det.”

Andre kjente dato flekker, ifølge folk på VisitRaleigh.com, inkluderer middelhavsrestaurant Vidrio, Hummingbird, og Herons Restaurant, som ligger i et fem-stjerners, fem-diamant hotell som heter The Umstead.

Bryggerier og Sjokolade Gjør for en velsmakende tur til North Carolina

Enten du leter etter en uformell pint i løpet av dagen eller en ettermiddags søt om natten, Raleigh har du dekket. Byen har to bønne-til-bar sjokolade. Videri Chocolate Factory på West Davie Street har smakfulle valg av organiske, mutter-fri, glutenfri, og vegan håndlagde alternativer samt selv-guidede turer i fabrikken. Sjokolade elskere kan også sjekke ut Escazu sjokolade på Nord Blount gaten for å tilfredsstille sine søte tooths.

Lokalt eid bryggerier i byen gir par med et tilfeldig sted å dele en kald og ha en god tid, men øl elskere kan også fylle sine kopper med en årlig ølfestival kalt Brewgaloo.

“Selvfølgelig, er håndverket øl viktig over hele landet, men det er noe som vi har feiret her i North Carolina i ganske lang tid,” sier Scott. “Raleigh har den største håndverket øl festival i staten kalles Brewgaloo, som er i april og tar imot mer enn 30.000 mennesker og over 100 bryggerier.”

Brewgaloo er en to-dagers arrangement holdt i City Plaza og på Fayetteville Street i sentrum av Raleigh. Deltakere kan nyte mat lastebiler, leverandører, levende musikk og selvfølgelig øl. Du kan tilbringe hele dagen prøvetaking surne, blek øl, og IPAs fra Little City Brewing, Carolina Brewing Company, Nickelpoint Brewing Company, og Neuse River Brewing, blant andre.

“Det er en av mine favoritt hendelser,” sa Jessica Holt, Public Relations Manager for VisitRaleigh.com. “Det er en musikk-scenen satt opp med band som spiller så strø i noen lokale leverandører som T-skjorte skrivere hele festivalen, og det er den perfekte helgen for et par getaway.”

Contemporary Art i forkant av Raleigh Sentrum Scene

Noen omtaler Raleigh, North Carolina, som Smithsonian i sør, og med god grunn. Dette Southern Metropolis er sprengning i skjøtene med kunstmuseer, scenekunst arenaer, og visuelle kunstgallerier. Byen er også hjem til anerkjente organisasjoner som Carolina Ballet og North Carolina teater.

Enten du liker å snakke om kunst eller lytte til jazzy låter, kan du og din date finne en rimelig og stimulerende dato aktivitet i denne kulturelle knutepunkt.

Par kan se kunstverk langs skogkledde stier på North Carolina Museum of Art.

The North Carolina kunstmuseum er et flott reisemål for et par som er mer utandørs,” Jessica fortalte oss. “Den har en 164 mål stor park kalt Ann og Jim Goodnight Museum Park som oppmuntrer kreative opplevelser og menneskelig samhandling. Det er offentlige kunstinstallasjoner, hager, miles av rekreasjonsløyper og en dam.”

The Contemporary Art Museum of Raleigh på West Martin Street er en annen populær dato spot for fancy par på jakt etter samtale og opplysning. Museet kuraterer de mest moderne kunstverk og design fra nye artister med regional, nasjonal og internasjonal anerkjennelse.

“En stor musikalsk begivenhet som Raleigh vert er Wide Open Bluegrass Street Festival ,” Jessica lagt. “Det er en lang helg Bluegrass festival hvor vi har Grammy Award-vinnende musikere som spiller gratis konserter på gaten rundt sentrum. Det er en sjanse til å feire og løft opp bluegrass musikk, som sannsynligvis er vår mest opprinnelige musikk.”

The City of Oaks: One-of-a-like Dato Spots for utgående par

Kjent for sine vakre eik alleen sentrumsgatene, Raleigh skryte av tusenvis av one-of-a-kind dato plasser for utgående par. Enten du har bodd i North Carolina hele livet eller har en romantisk ferie planlagt, er det lett å se hvorfor du vil aldri gå tom for ting å gjøre eller steder å besøke her.

Robertson Millpond Bevar , for eksempel, kan par sakte ned og setter pris på den utemmede grønne North Carolina. “Det er en gammel skallet sypress myr habitat like utenfor sentrum,” sier Scott. “Det er den eneste habitat av sitt slag i den midtre delen av staten og ser ut som noe du kan se på North Carolina kysten eller ned i Louisiana.”

Eventyrlystne par kan leie en solo og tandem kajakk på lørdager for å utforske vannet sammen. “De har en mil lang sløyfe kurs staket ut i myra,” sier Scott. "Det er lett. Du trenger ikke noen trening for å gjøre det, og det er et vakkert sted å ta bilder.”

The William B. Umstead State Park har et omfattende nettverk av fotturer og flerbruksstier, padle sport og campingplasser. Land som ble historisk formet og endret for å utvikle hjemmesider, roadbeds og jordbruksområder har blitt den mest besøkte parken i North Carolina State Park system.

“Det er ganske unikt med tanke på at vår stat har Great Smoky Mountains og de villeste, utemmet strender,” sier Scott. “Det er enda steder innenfor Umstead State Park, hvor du kan ri på stier i ulike vanskelighetsgrader. Hvis du ikke er ute etter noe for aktive, er det fortsatt et flott sted å sette opp en piknik og henge ut med en kjær.”