Rådgiver og livstrener craig oppfordrer par til å finne håp etter sorg

28 mai 2019

Kortversjonen: Craig D. Lounsbrough , en lisensiert profesjonell rådgiver med en mastergrad i teologi grad, liker å tilpasse sine økter med klienter. En av hans viktigste mål er å tilby dem verktøy for å gjøre livet mer meningsfylt. Etter å ha tatt hensyn til personligheter og behov, skaper han en distinkt behandling plan som fremhever de prioriteringer den enkelte eller par. I sine ekteskap terapitimer, understreker Craig hvordan den enkeltes personlighet både kan utfylle og gnage den andre personens. Utenfor sin private praksis har Craig utviklet et vidtrekkende samling av ressurser - inkludert en rekke bøker - det bidra til å spre sitt budskap, og som en religiøs orientert rådgiver, mye av Craig arbeid inkluderer beste praksis for å holde på overbevisning i dagens samfunn.

Hvis du forplikte seg til behandling med lisensiert profesjonell rådgiver Craig D. Lounsbrough, vil du ikke delta i noen cookie-cutter økter.

“Min tilnærming er i stor grad variert. Mens det er andre avgjørende faktorer, form og form av terapi avhenger av personligheten til den enkelte - eller enkeltpersoner - som søker behandling,”sier Craig.

load...

Det betyr selvsagt at han oppdager sine klienters personligheter før utvikle en behandlingsplan designet for å møte et bredt spekter behov. Han sa at han starter med å lage en Myers-Briggs personlighetsprofil for hver klient, og deretter fullfører en klinisk observasjon.

Lisensiert profesjonell rådgiver Craig D. Lounsbrough bruker sin eklektiske bakgrunn for å gi spesialisert behandling for sine klienter.

Men klient tilbakemeldinger, og sin egen forståelse av hva de søker i terapi, også spille en viktig rolle i en behandlingsplan.

“De spesifikke problemene som pasientene har diktere tenor, tone, hastighet og generelle strukturen i veiledningsprosessen,” sier Craig. “Denne tilnærmingen passer behandlingen til den enkelte pasient, som kan akselerere terapeutisk utfall.”

load...

Craig, som har kontor ligger i Denver forsteder, tilbyr slike spesialiserte økter, delvis på grunn av sin unike bakgrunn. Han har jobbet i psykiatriske sykehus, kirker og skoler for blinde, bare for å nevne noen få innstillinger. Han var også en pastor i 10 år.

På grunn av hans erfaring med et bredt spekter av mennesker, forstår Craig hvordan enkeltpersoner og par kan trenge betydelig ulike tilnærminger i terapi. Enten hans klienter har samlivsproblemer eller ansikt dvelende problemer fra barndommen, han er fortsatt fleksibel nok til å lage en sti frem som passer deres behov.

Skreddersy terapi basert på personligheter og behov

Craigs praksis tiltrekker seg et bredt spekter av kunder, som krever et like bredt spekter av behandlingstilbud.

“Min demografiske omfatter hovedsakelig fire grupperinger,” sa han. “Voksne som søker individuell terapi, par som søker ekteskapelig terapi, foreldre søker hjelp med barn eller ungdom, og, til slutt, familier.”

load...

Mens disse demografi inkluderer en variert blanding av aldre og forventninger, sa Craig hans bakgrunn har forberedt ham til å møte alle deres behov.

“Den eklektiske natur min praksis er delvis bestemt av befolkningen i Denver metroplex hvor praksisen ligger,” sa han. “Men på grunn av et svært variert bakgrunn innen psykologi, er min dyktighet sett bred nok til å tilby effektive tjenester til de fleste av disse gruppene.”

Craig bringer ulike metoder til disse mangefasetterte terapitimer og bruker dem til å lære mer om hver enkelt klient. Han begynner ofte med velprøvde tester og vurderinger.

“Blant disse er Myers-Briggs Type Inventory, Taylor Johnson Temperament Analyse, den Millon Clinical multiaksiale Inventory (MCMI-III), Minnesota Multiphasic Personality Inventory (MMPI), samt andre vurderingsverktøy,” sa han. “Jeg foreslår ofte en rekke lekser også.”

Selv om Craig har vært i praksis i nesten 30 år og har sett kunder som arbeider med mange spørsmål i livet, ser han noen felles temaer i sin praksis.

“Hvis jeg skulle kondensere terapitimer til felles temaer, de er vanligvis om å finne helbredelse, håp og veiledning når de trodde alt var tapt,” sier Craig. “Det er å hjelpe pasienten å oppnå hva de kom til å gjøre, men ikke nødvendigvis tror de kunne.”

Media Resources hjelpe kundene takle tap

Utenfor hans en en-mot-eller par rådgivning arbeid, har Craig publisert en omfattende samling av tekster om livet, kjærligheten, tap og sorg. Han har skrevet seks bøker og artikler som har dukket opp i en rekke magasiner.

“Jeg har skrevet fem bøker, med min sjette planlagt for utgivelse i slutten av 2018,” sa han. “Jeg har også to andre bøker i verk.”

Craig bruker hans bøker som en måte å gi sine kunder med ideer for å fordype seg i mellom sine terapitimer.

“Jeg anbefaler ofte ' En Høstens Journey - Deep Veksten i sorg og tap av Livets Season ' som en ressurs for å håndtere sorg og tap,” sa han.

Denne teksten ber leserne til å engasjere seg med et tap i en kultur som ofte forventer at de skal gå videre raskt. “En Høstens Journey” hjelper dem reframe deres tap som et middel for personlig vekst og endring.

“For de som er interessert i mer dynamisk personlig vekst, anbefaler jeg to av mine andre bøker, ' flekker av gull på en Path of Stone - Enkle sannheter for Livets Complex Journey ' og" flekker av gull på en bane av Stone - Enkle sannheter for Profound leve.”

Craig har skrevet en rekke bøker for å hjelpe folk med problemer som tap og sorg.

Den “flekker av Gold” -serien foreslår ideen om at enkle sannheter kan hjelpe folk håndtere kompleksiteten i den moderne verden.

Craig er også aktiv på sosiale medier, kontakt med sine tilhengere gjennom blogger, videoer, artikler og sitater som gir øyeblikk av veiledning eller inspirasjon.

Hans blogg takler komplekse temaer som omhandler livet, relasjoner og mening. Siste innlegg inkludere “overbevisning - mangelen på dem” og “Kan jeg si -. Det jeg ikke ønsker å høre”

Craigs podcast “ Livet prat med Craig Lounsbrough ” konfronterer lignende problemer, og siste episode titler inkluderer “Mining Memories -. Verktøy of Memory”

Hva er det neste for Craig omfattende nettverk av ressurser og materialer?

“Mine mål er å utvide mine skrive og publisere arbeid som et middel til å utvide virkningen av arbeidet mitt,” sa han. “Det inkluderer å utvide sosiale medier arm av min praksis, også.”

Craig har vært å endre løpet av mange liv i 28 år

Mens Craig allerede gir veiledning til et variert utvalg av enkeltpersoner og par, han sa at han ikke er ferdig med å utvide sin spekter av tjenester.

“Jeg vil fortsette å bygge min rådgivning praksis. Jeg håper å kunne tilby et utvidet utvalg av tjenester gitt veksten i Denver metro området, samt mangfoldet av problemer som er en del av denne veksten,”sa han. “Jeg er også å utvide praksisen via Telehealth, så jeg kan gi rådgiving tjenester til enkeltpersoner utenfor Colorado.”

Craig forblir opptatt, og som han planlegger å legge til flere tjenester for å møte sine kunders behov, ser han en stor payoff fra hans innsats: Den personlige vekst han vitner i hans klienter.

“Change er virkelig et verk av pasienten. Evnen til terapeut er sekundære. Så mine attester er mye mer en hyllest til pasientens evner.”-Licensed profesjonell rådgiver Craig D. Lounsbrough

“Noen attester ha vært om livet snudd rundt eller endret på en måte som helt forandret deres bane,” sa han. “Andre attester er om støtte på vanskelige overgangene som tillot enkeltpersoner å navigere disse vanskelige tider, og gå videre på måter både meningsfulle og effektive.”

Mens Craig vet at terapeuter kan gi kundene verktøy for endring, erkjenner han også at de som er villige til å sette i arbeidet med å endre sine liv forblir de helter i sine egne historier.

“Change er virkelig et verk av pasienten. Evnen til terapeuten er sekundær,”sa han. “Så mine attester er mye mer en hyllest til pasientens evner.”