Rådgiver glynis sherwood guider enslige og par gjennom familietraumer til sunne forhold

9 mai 2019

Kortversjonen: Glynis Sherwood er en rådgiver og forfatter som spesialiserer seg i håndteringen av familien scapegoating, narsissistisk misbruk og traumer utvinning. Hennes medfølende one-on-one og par økter kan hjelpe enslige og partnere vinne smerte og gjenvinne sin egenverd. Glynis tilbyr privat video rådgivning, rådgivning artikler og podcaster, så kunder over hele verden kan dra nytte av hennes innsikt om kjærlighet, familie og relasjoner.

Noen folk tenker på et nytt forhold som en følelsesmessig dåp - du kan gå på gebrokkent, men du vil komme ut den andre siden helbredet. Det er en ny start og en ny begynnelse. Noen singler dykke inn i et forhold håper det vil vaske bort sin egen smerte og frykt, men, dessverre, det er ikke alltid tilfelle.

load...

Ekteskapet er ikke en reset knapp eller en automatisk problemløser. En annen persons kjærlighet ofte ikke vil angre traumer fra barndommen. Disse problemene kan fortsette å være der når bryllupsreise perioden er over.

Glynis Sherwood åpnet sin egen terapi praksis ca 10 år siden.

Rådgiver Glynis Sherwood , MED, hjelper single og par overvinne sine smertefulle fortid og skape sunne futures med den rette partneren. Glynis er en profesjonell individuell og par rådgiver, forfatter og pedagog kjent for sitt banebrytende arbeid i familien scapegoating.

load...

Glynis har vært rådgiver folk i over 20 år, og i den tiden har hun utviklet teknikker som bygger selvtillit og utfordrer ubevisste veisperringer.

I private økter, oppfordrer Glynis kunder å bryte fri av fornærmende familiedynamikken og ta konstruktive skritt fremover. Hun har spesialisert seg på å håndtere med familie scapegoating, narsissistisk misbruk, kronisk sorg, og forholdet problemer. Hennes praktisk og down-to-earth tilnærming resonerer med mennesker som har opplevd traumer i fortiden eller blir varig pågående overgrepssituasjoner.

“Jeg forstår nøyaktig hva kundene går gjennom og hvordan de kan helbrede og gjenopprette”, sa hun. “Jeg hjelper folk jobbe gjennom fornærmende familie erfaringer så slike traumer ikke lenger negativt påvirker deres relasjoner og egenverd.”

Video rådgivning økter Utforsk emosjonelle problemer

I sin private praksis, ser Glynis mennesker som står overfor en rekke problemer - fra single opplever kjærlighetssorg til par som vurderer skilsmisse - og hun bruker ulike veiledningsmetoder for å behandle disse ulike problemene. Hennes er ikke en one-size-fits-all mentalitet. Hun tilpasser seg hennes tilnærming basert på hennes vurdering av kundens emosjonelle behov og sterke sider.

load...

Noen ganger utforsker hun barndommen traumer for å løse aktuelle vedlegg saker , mens andre ganger hun fokuserer på å sette mål og skape et rammeverk for en sunn livsstil. Enten hun arbeider med enkeltpersoner eller par, Glynis inspirerer sine kunder til å bli mer medfølende og forståelse overfor seg selv som de bygger nære personlige relasjoner.

Glynis arbeider med kunder ved online video verden rundt. Terapitimer varierer fra en time til en og en halv time. Du kan be om en online video rådgivning økten her.

Glynis tilbyr terapeutiske løsninger på emosjonelle utfordringer.

Klienter setter pris Glynis' direkte og vennlig veiledning. Hun ber tenkte spørsmål for å be hennes klienter å se sine problemer fra et annet perspektiv. Hun forteller ikke hennes klienter hva de skal tenke - hun lar dem oppdage sin egen vei fremover. Glynis beskrevet hennes rådgivning økter som interaktiv fordi hun ønsker hennes klienter å ta en aktiv rolle i helbredelsesprosessen.

“Jeg har ikke bare sitte der og lytte og nikke. Det er mer av en samtale,”forklarte hun. “Jeg har en dialog med mennesker og hjelpe mine klienter å bygge selvbevissthet og styrke fra innsiden og ut.”

Mentoring misbruk overlevende som de leges

Glynis fikk sin mastergrad i individuell og gruppevis rådgiving ved University of Toronto, og hun fikk sin post-grad sertifisering på Par Institute gjennom California. Hun er også en sertifisert hypnoterapeut og avhengighet rådgiveren. Hun har alltid hatt en tørst etter kunnskap og har brukt sin karriere lære alt hun kunne om årsaken til emosjonell dysfunksjon.

Glynis er en ansatt på nonprofit gi henne Wings Academy.

Hun er lidenskapelig opptatt av dette temaet fordi hun har sett hvordan familien scapegoating kan skade en persons følelse av selvtillit, og hun ønsker å smi en vei til bedring for alle som arbeider med disse spørsmålene.

En ideell organisasjon som heter gi henne Wings Academy nylig tilbudt Glynis en posisjon som en ansatt. Hun deltar i et ni måneders sertifiseringsprogram som vil lære perm folk og prester hvordan å hjelpe misbruk overlevende, slik at de ikke går tilbake til sine overgripere.

Alle inntektene fra sertifiseringskurs vil gå til kvinner som er å gjenoppbygge sine liv etter å ha forlatt fornærmende relasjoner.

Gi henne Wings kjører misbruk recovery program som har en utrolig høy suksessrate (nesten 100% av kvinnene i programmet ikke går tilbake til overgrepssituasjoner), og Glynis sier hun er stolt over å støtte arbeidet med å hjelpe single kvinner ta vare på seg selv og deres familier.

“Gi henne Wings har en fantastisk tilnærming, og jeg er glad for å gi min støtte,” fortalte hun. “Jeg vil gjerne gjøre mentorer og undervisning en større del av min karriere.”

Hjelpe klienter bygge styrke fra innsiden og ut

Glynis har skrevet over 100 råd artikler om emnet av misbruk utvinning og relasjonsbygging, og hun har også produsert flere podcast om familien dysfunksjon. Hun lærer folk hvordan å sette riktige grenser og opprettholde sunn kommunikasjon i relasjoner. Hennes innsikt appellerer til folk som søker en større forståelse om hva som skjer under overflaten.

“Dine artikler om familien scapegoating virkelig hjulpet meg til å innse at jeg ikke var på feil etter å ha blitt scapegoated kontinuerlig av hele min familie,” en leser sa. Rollen til familien syndebukk nesten ødela livet mitt. Artiklene er det beste jeg har lest ennå om emnet.”

Glynis har sett mange kunder får nedleggelse, bygge tillit, og bli mer kjærlige partnere etter å engasjere seg i psykoterapi eller par rådgivning. Ved å jobbe gjennom deres emosjonelle bagasjen, disse personene ble bedre rustet til å opprettholde sunne relasjoner.

“Takk så mye for å validere min situasjon, tanker og følelser. Du er den eneste terapeuten jeg har vært i stand til å betro seg til “. - En av Glynis Sherwood sin tidligere klienter

Gjennom hele sin karriere har Glynis motivert folk til å gjenvinne sin egenverd og nå sitt potensial. Noen par begynner klar til å skille seg og ender opp med å overvinne forholdet problemer og oppdage felles plattform innen et par økter med Glynis. Slike suksesshistorier markere ringvirkninger hun kan ha på folks liv.

“Jeg søkte rådgivning for komplisert sorg fordi jeg følte at jeg var drukning i angst og depresjon i to år etter at min ektefelle døde,” sa en klient i en vurdering. “Nå, etter seks måneders behandling, jeg ikke lenger føler seg hemmet av sorg.”

Glynis Sherwood Leverer innsikt med Medfølelse og Ærlighet

Noen ganger traumatiske opplevelser kan ta år å helbrede. En ny relasjon kan fungere som en midlertidig plaster for emosjonell smerte, men til slutt usikkerhet, angst og frykt kan blø gjennom og føre til konflikt. Det er da det som regel tid til å oppsøke en spesialist for å håndtere roten av problemet.

Glynis Sherwood løser de underliggende årsakene bak samlivsproblemer, og hennes rådgivning økter hjelpe enkeltpersoner og par arbeide gjennom dvelende følelsesmessige utfordringer, ta gode beslutninger, og jobbe mot en lykkeligere fremtid.

Hun fungerer som en guide for folk som lider av kronisk angst, fremmedgjøring sorg, forholdet traumer, narsissistisk misbruk og familie scapegoating. Glynis' volleyball, dybde-orientert, og praktisk rådgivning kan føre hennes klienter ut av dysfunksjonelle og skadelige situasjoner og inn i en sunnere tilstand av å være.

“Det betyr at alt skal være i stand til å hjelpe folk som er på randen av å gi opp, og å virkelig hjelpe folk som ikke har blitt hjulpet av andre psykiske helsearbeidere på grunn av mangel på forståelse og opplæring i narsissistisk familie overgrep,” hun sa.