Profesjonell forholdsveiledning er bare en sikker tekst unna med relationsup-appen

13 april 2019

Kortversjonen: Når du opplever et intimt forhold problem, noen ganger du ikke ønsker å snakke om det med din mor eller beste venn - du vil heller få objektive råd av en profesjonell. Relationup tilbyr rimelig og privat tilgang til live-forholdet rådgivere opplært i psykisk helse-relaterte felt, som rådgivning og ekteskap Family Therapy, innen et par trykk på den mobile enheten.

En sukk kan si så mye for ikke å være en faktisk ord. I begynnelsen av en samtale eller punctuating det eller bare stående alene, kan et sukk signalisere sterke følelsesmessige og fysiske reaksjoner - fra raseri til magen knop. Uansett hvor som sukk faller, dekoding hva partneren din mener med den ikke-verbale lyd kan være vanskelig.

load...

I det øyeblikket, kan du ikke være i stand til å nå dine mest betrodde fortrolige, pluss kanskje din fortrolige er ikke nødvendigvis en profesjonell terapeut.

Tast Relationup, den første app i sitt slag som setter en profesjonell rådgiver i lommen for å hjelpe deg gjennom de gjørmete vannet at selv de beste forholdene finner seg selv vasser gjennom fra tid til annen.

Rhonda Milrad utviklet ideen for Relationup for noen år siden som teknologien ble kanting sin vei inn i hennes terapitimer som en lisensiert klinisk sosionom. Hun bestemte seg for å bruke teknologi til fordel for hennes klienter, uansett hvordan uortodokse det virket, ved å gi dem sin kontaktinformasjon for rask hjelp i mellom øktene via tekst og e-post.

load...

Interaksjoner Rhonda hatt utenfor kontoret la grunnlaget for det som skulle bli Relationup, som nå kan skryte on-demand tilgang til mer enn 150 rådgivere 24/7 for å hjelpe brukerne å takle samlivsproblemer med arbeid (kolleger) og noe relatert til dating , ekteskap og familie.

Fagfolk Gi Upartisk Insights venner og familie kan gå glipp av

Siden noen spørsmål ikke kan vente til din venn til å plukke opp telefonen eller for din neste terapitime til å rulle rundt, gir Relationup umiddelbar og anonym hjelp i 15 minutt, tekstbaserte samtaler med fagfolk med erfaring i å håndtere disse problemene.

“Relationup kamp system knytter mennesker til rådgivere basert på deres behov,” Rhonda forklart av appens funksjonalitet. “Du kan chatte om dating, ekteskapelige problemer, og endte relasjoner og flytte på. Kunder ønsker hjelp med problemer over hele spekteret av forholdet levetid.”

Den Relationup app gir detaljer om hver av sine rådgivere for å hjelpe deg å vite hvem du skal melding om forholdet bekymring.

load...

Relationup er utformet slik at brukerne kjøpe chatte studiepoeng i 15 minutters blokker av tid. Hver 15-minutters samtale er $ 12. En bruker kan bestemme seg for å prate med en rådgiver for så lenge de ønsker, og kan også få ulike perspektiver ved å delta med ulike rådgivere. Sammenlignet med tradisjonell terapi - at du må bestille en økt, kjøre til terapeutens kontor, og betale for en time av tid til å diskutere hva som plager deg - Relationup er en mer praktisk og rimelig alternativ.

Hver rådgiver er en vetted profesjonell og holder t minst en mastergrad i psykisk helse felt knyttet til terapi og rådgivning. Relationup algoritme passer deg automatisk til en rådgiver som har erfaring med dine bekymringer, men du kan også valgte rådgiver du ønsker.

Men programmet er ikke ment å erstatte eller brukes som terapi, og det er begrenset til personer 18 år eller eldre.

Relationup ble født ut av et ønske om at alle skal ha umiddelbar tilgang til Sivil Hjelp

Rhonda livsverk har fokusert på å hjelpe andre, fra henne jobben som psykoterapeut for å se for oss og grunnla Relationup.

“Jeg visste hvordan plagsom og preoccupying det var for folk å ha samlivsproblemer. Jeg hadde håpet at den korte tiden som jeg samhandlet med kunder utenfor øktene vil gi større fleksibilitet i løpet av uken og færre kriser i livet,”Rhonda sa om sin beslutning om å gi henne e-post og mobilnummer for raske samtaler, et trekk ikke ofte gjort i verden av terapi. Rhonda merke hennes klienter bare kom ut for laser-fokusert hjelp med intime forholdet problemer.

Rhonda Milrad, en psykoterapeut, skapte Relationup app grunn av et behov hun så blant sine egne kunder.

“Det var åpenbart at et nytt produkt var nødvendig som brøt formen for tradisjonell terapi,” sier Rhonda. “En som var mobile og gitt brukerne enkel og umiddelbar tilgang til profesjonell hjelp og la brukeren bestemme hvor, når og hvor lenge å engasjere seg.”

Den “Rhonda App,” som en av hennes klienter kjærlig kalte sin nye out-of-office texting service, vil tjene som bevis på konseptet er nødvendig for å utvikle Relationup app.

Anonymous Alternativer Holder Brukere Identity Safe og Privat

Når du registrerer deg på Relationup, kjøttet du ut en profil som viser hva du trenger hjelp med, men du kan gjøre det med eller uten ditt fulle navn slik at rådgivere lære om din situasjon og ikke din identitet.

Ikke bare kan du bruke appen anonymt, kan du også vurdere din erfaring anonymt. Rådgivere er ikke i stand til å se sine vurderinger for å oppmuntre ærlige tilbakemeldinger, selv om rådgiverens stjerner, et gjennomsnitt på sine vurderinger, er offentlig.

I tillegg til å sikre det er nok rådgivere tilgjengelig når som helst når du trenger dem, Relationup gir også kundesupport som et selskap for å løse eventuelle større bekymringer du måtte ha for eksempel tekniske eller rådgiver-baserte problemer.

Siste tanker

Ved å tilby levende råd rett på din mobile enhet, håper Relationup å hjelpe alle som trenger en samtalepartner og noen faglig veiledning når de trenger det.

Programmet er foreløpig tilgjengelig via App Store på iOS, og Rhonda er glade for å arbeide på en Android-versjonen nå.

“Relationup mål å gi umiddelbar tilgang til effektiv og nyttig veiledning,” sier Rhonda. “Det er upartisk ekspert alle fortjener å ha i baklommen.”