Passionsmiths: hvordan de London-baserte forholdet ekspertene hjelper kvinner og menn med å bli smartere, elske bedre og pleie varige bånd

19 juni 2019

Kortversjonen: Madeleine Mason, grunnlegger av PassionSmiths , sier ønske om varig kjærlighet er et menneskelig problem som inkluderer begge kjønn, noe som er grunnen til at hun har gjort det hennes oppgave å hjelpe menn og kvinner gjøre positive, varige endringer i kjærlighetslivet deres. På sitt London-baserte dating og forhold coaching fast, Madeleine og hennes team av eksperter tilby dynamiske rådgivning økter, informasjons workshops og terapi pakker som mulig for kundene å overvinne hindringene de står overfor i sine forsøk på å finne en sjelefrende. PassionSmiths henvender seg til hele spekteret av dating og forhold, så om du er singel, gift, eller i et eget partnerskap, kan selskapet hjelpe deg med å utvikle strategier for å pleie de sunne obligasjoner du ønsker.

Madeleine Mason drøm om å hjelpe menn og kvinner med sine forhold behov begynte i verden av online dating. Hun møtte sin co-grunnlegger i Dan Williams, en psykoterapeut, og lærte han delte hennes interesser i å ville forandre liv, som Madeleine sa det, “ett hjerte av gangen.”

Sammen de to skapt en nisje som passer utenfor boksen av forholdet coaching tjenester som bare faller i ett kjønn eller aldersgruppe. Dan og Madeleine stiftet PassionSmiths som en full-service butikk som spesialiserer seg på behandling av begge kjønn og alle generasjoner. Deres mål er å levere verktøy avgjørende for folk å utvikle tilfredsstillende forhold.

load...

Som leder av den London-baserte dating og forhold coaching fast, finner Madeleine stolthet i PassionSmiths' dedikasjon til å være den gå til kilden for kjærlighet søkere fra enhver bakgrunn. Hun ønsker hennes selskap til å bli en one-stop shop for menn, kvinner, par og single - ikke bare i London, men over hele verden.

“Vi prøver å tilfredsstille hele spekteret bak romantikere”, sa hun. “Vi har egentlig skille mellom menn og kvinner. Vi kommer fra standpunktet at menn ikke er fra Mars og kvinner er ikke fra Venus. Vi er alle fra jorden.”

load...

Den PassionSmiths teamet møter kunder uansett hvor de befinner seg på sine livs reiser for å hjelpe dem å finne romantikk og / eller ta relasjoner fra god til fantastisk - tilbyr skreddersydde workshops, events, forholdet coaching og veiledning.

“Vi vil at alle skal være glad i oppfylle relasjoner, det være seg i ekteskap eller langsiktige partnerskap”, sier Madeleine.

Et høyt kvalifisert team Catering til alle dating erfaringer

Et profesjonelt trenet og erfaren trio er grunnlaget for PassionSmiths team. Madeleine har mer enn 15 års mental helse erfaring, er opplært i kognitiv atferdsterapi (CBT), og arbeider for tiden med en doktorgrad i rådgiving psykologi med vekt på romantiske forhold. For kunder som er interessert i workshops og kortsiktig individuell terapi, er Madeleine ekspert på valg.

Som grunnlegger av PassionSmiths, hun håndplukket et personale som kan håndtere alle forhold og dating dilemma mulig.

“Vi har ikke rekruttere noen som sier" Å, jeg har vært gjennom en skilsmisse, og jeg vet hvordan du gjør det,”sa Madeleine. “Du må ha opplæring i feltet. Enten det være rådgiving, psykologi, gruppe terapi, CBT - det må være en spesiell kvalifikasjon bak passion “.

load...

Teammedlem Dan Williams har en Master of Science-grad i integrerende psykoterapi og bringer års yrkeserfaring til praksisen. Han forfattet også en eBok tittelen “Relasjoner: Fra Hvorfor? å hva for?”som fremhever hvordan vi forholder oss og koble til andre.

Madeleine, Dan og Christine bringe sin enorme erfaring i psykologi til PassionSmiths team.

Christine Fortune, utdannet psykolog og psykoterapeut, bringer også en dybde på kunnskap og erfaring. Hun er profesjonelt trenet i hypnose, som har hjulpet mange kunder oppnå mer selvtillit før de første datoer. Dan og Christine er begge oppsøkt av par og single som ønsker langsiktig, individ, pågående terapi.

Madeleine fortalte oss å legge til en ekspert på sex og seksualitet er allerede i verk. I mellomtiden er disse tre fagfolk stadig skiftende liv til det bedre, og mange kunder er ivrige etter å snakke om den suksessen de har hatt.

“Med [Madeleine] stødig hjelp, jeg sakte lærte å gi slipp på min frykt og sette meg der ute mens de lærer å respektere mine egne behov og ønsker,” Moira skrev i en vurdering. “The dating prosessen gjorde meg klar ting ikke bare om menn, men enda viktigere, meg selv. Jeg vil alltid være takknemlig til Madeleine for hennes gode råd, praktisk veiledning og oppmuntring som satte meg på veien til å finne lykke.”

Mangesidig Coaching som gir deg mot til å finne en partner

PassionSmiths' dating coaching tjenester gir en trygg, ikke-dømmende måte for deg å uttrykke dine innerste selv til en ekspert som forstår hvor du er og hvor du ønsker å gå. Dra nytte av denne praktiske måten å få kontakt med lisensierte fagfolk fra komfort til ditt hjem via telefon eller videochat.

PassionSmiths eksperter er klare til å veilede deg gjennom et funn av siste dating trender, myter om kjærlighet, og selv sabotere vaner som holder deg fra romantikken ditt hjerte begjærer.

“Mange av våre kunder sliter med andre ting, som depresjon eller angst, så vi har kombinert med coaching og terapi,” sier Madeleine.

Ukentlige og månedlige pakker er skreddersydd for å passe din timeplan. For å komme i gang, bare sende PassionSmiths å arrangere en gratis, 10-minutters konsultasjon med en av proffene. For enkelte kunder, Madeleine tilbyr dag-til-dag telefonsamtaler og tekstmeldinger. Dette holder alle samtaler og ansikt-tid er relevante for umiddelbare dating behov. Målet er å forvandle liv, og kundene ofte se resultater etter seks måneder med 25 minutters, ukentlige innsjekkinger på telefon og 50-minutters in-person meetups hver måned.

Jack, en lokal lærer i London, delte lovsanger om sine erfaringer med PassionSmiths.

“Etter åtte uker med trening, er jeg nå dating en fantastisk kvinne,” Jack sa i en vurdering. “Tidligere relasjoner hadde forlatt meg helt tom for selvtillit og forvirret om hvordan å nærme seg kvinner. Takket være den veiledning jeg fikk gjennom PassionSmiths, jeg er nå en lykkelig mann.”

Interaktive Seminarer Takle Forholdet Problemer viktig for deg

PassionSmiths plukker alle forhold hot tema for sine seminarer og workshops. De som deltar på disse helårs seminarer (holdt ved University College London) kan møte andre likesinnede menn og kvinner på lignende baner. Hendelser er fylt med ekspertråd og spenner fra en-dagers intensivkurs til åtte ukers serien.

“Fordelen med å delta på disse klassene er at du skjønner du er ikke den eneste som sliter med et spesielt problem, og, enda viktigere, får du til å høre synspunktene til både menn og kvinner,” sier Madeleine. “Mange mennesker får en følelse av lettelse når de skal delta på våre seminarer, og det bidrar til å øke selvtilliten.”

Strøm Dating arrangementer arrangeres gjennom hele året for single som ikke bare ønsker å mingle, men også øve samtale startere med andre. PassionSmiths arrangerer disse hele året for å bringe folk sammen på en morsom og uformell atmosfære. Men langt, er det mest populære arrangementet den årlige valentinsPartiet, som kan skryte av dating og isbryter spill som kobles deltakere på et dypere nivå.

PassionSmiths: dedikert til å holde kundene på veien til å elske

Gratis råd er aldri langt unna når du arbeider med PassionSmiths team. Round-the-clock visdom fra alle tre PassionSmiths fagfolk er tilgjengelig gjennom nettstedets blogg , som dekker emner som spenner fra intimitet til unsexy sannheter om relasjoner. Du kan også finne trending emner skrevet av rådgivere og psykologer i Guest Innlegg delen samt Madeleine bidrag i livet Labs, som er en blogg for psychologies Magazine.

Madeleine har gjort en rekke gjesteopptredener på TV og har blitt sitert i flere artikler publisert av The Huffington Post, The Daily Mail og The Independent. Hun avslører hvordan du kan øke selvtilliten din, fjerne dating veisperringer, og skape et vennskap i et forhold. Du kan holde deg oppdatert ved å abonnere på PassionSmiths e-nyhetsbrev.

Gjennombrudd skjer for hverdags menn og kvinner som tar nytte av de mulighetene som PassionSmiths. John, en en-til-en coaching klient, delte sin transformativ erfaring.

“Jeg holdt møte feil type kvinner. Og på et tilfeldig møte med PassionSmiths, fikk jeg den beste råd og selvtillit til å endre min tilnærming til dating,”sa han. "Takk Gud! Det har reddet meg så mye tid og sorg for å endelig være på rett spor.”

Madeleine og hennes team vet relasjoner er en av de mektigste faktorene i å leve lykkelig, sunt liv, og takket være dem, er folk som John lære hvordan å gjøre denne drømmen til virkelighet.