Papillon: verdens største flyselskapsfirma inviterer par til å sveve over Grand Canyon

16 april 2019

Kortversjonen: Ønsker du å ta dine datoer til nye høyder? Da bør du bestille en helikoptertur med Papillon , den største antenne sightseeing selskapet i verden. Den Papillon konsernet driver daglige flyginger over Grand Canyon og andre naturskjønne områder i sørvest. Siden 1965 har dette familieeide selskapet lamslått passasjerer med fantastiske severdigheter på sine charterreiser gjennom Arizona og Nevada. Par feire et bryllup, bursdag eller jubileum kan gjøre sine dager ekstra spesielt ved å ta en 40-minutters helikoptertur over ørkenen og deretter nyte en piknik lunsj i Grand Canyon. Uansett anledning, lover Papillon Group for å gi passasjerene en uforglemmelig reise full av muligheter for undring og romantikk.

Victoria K feiret sin 15. Bryllupsdag mens du flyr over Grand Canyon takket være Papillon konsernets helikopterturer. Håper å ha en minneverdig opplevelse, Victoria og hennes mann valgte Grand Celebration pakke, som inkluderte en limo turen til og fra Papillon terminalen i Nevada.

Paret ba foran seterad (for en $ 50 per person ekstra pris) i den gylne helikopter, slik at de hadde en uhindret utsikt over naturskjønne nedenfor. Victoria sa piloten umiddelbart satt alle rolig med hans vennlig og profesjonell holdning. Han pekte på steder av interesse langs turen og deretter landet i canyon hvor passasjerene likte en herlig 30-minutters piknik lunsj.

load...

Victoria og hennes mann delte et par glass champagne for å vaske ned smørbrød, chips, epleskiver og informasjonskapsler som følger med. Piloten selv tilbød seg å ta sitt bilde til minne om anledningen. “Oppsummert, hvis du er i tvil, vil jeg absolutt anbefale Papillon,” sa Victoria i hennes fem-stjerners gjennomgang. “Vi hadde en fantastisk opplevelse med dem og fantastiske minner fra vår tur til Las Vegas på vår 15 bryllupsdagen.”

Hvis du leter etter en minneverdig dato aktivitet, kan du bestille en helikoptertur med Papillon.

load...

Den Papillon Konsernet har æren av å være verdens største antenne sightseeing selskap, men på sitt hjerte, er det fortsatt en familiedrevet operasjon. Dens unike helikopterturer går fra flyplasser i Arizona og Nevada til populære turistmål i sørvest, særlig Grand Canyon. Siden opprettelsen i 1965 har Papillon tilbudt passasjerer i alle aldre en minneverdig og trygg tur gjennom skyene.

Du kan ringe (888) 635-7272 eller e-post [email protected] for å gjøre en reservasjon for en helikoptertur over Grand Canyon og utover. En reservasjon spesialist er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg å velge en tur som passer din timeplan, budsjett og romantiske behov.

Grunnlagt i 1965 for å ta passasjerer på en uforglemmelig tur

Over 50 år siden, Elling Halvorson drev et byggefirma som spesialiserte seg på bygger i avsidesliggende områder. Under ett prosjekt, ble laget liggende over 13 miles av rørledning gjennom Grand Canyon, og arbeiderne ofte tok chartret helikopterflyging i løpet av sine off timer. Så Elling en mulighet til å starte en bedrift, og grunnla Grand Canyon Helicopters i 1965.

load...

Virksomheten tok av, og Elling ble en pioner i luft turisme i Southwest.According til selskapets hjemmeside, “The Papillon Gruppen startet, bokstavelig talt, som en ønskedrøm for Elling Halvorson på 60-tallet.”

Papillon nylig feiret sitt 50-årsjubileum som en familiedrevet antenne sightseeing selskap.

I dag er Papillon konsernet eies og drives av tre generasjoner av Halvorson familien. Elling Halvorson fungerer som leder av Papillon konsernet, mens hans datter og barnebarn håndtere dag-til-dag operasjoner.

Elling grandsonGeoff Edlund ble president i Papillon Grand Canyon Helicopters i 2015. “Visning som tredje generasjons president i Papillon helikoptre er en utrolig ære og enormt ansvar,” sier Geoff, som nå har oppsyn Nevada helikopteroperasjoner samt selskapets salg og markedsføring anstrengelser.

Over 650 000 mennesker i året Tour naturlige underverk fra himmelen

Papillon Grand Canyon Helicopters fly cirka 650.000 passasjerer hvert år. Selskapet kjører daglig turer (værforbehold) fra soloppgang til solnedgang. Turnerer grupper varierer i størrelse fra seks til 17 passasjerer. Turene inkluderer buss tur til og fra flyplassen, samt en valgfri piknik i canyon.

Folk reiser fra hele verden for å se Grand Canyon, og Papillon gir dem muligheten til å oppgradere sine erfaringer og se noe helt utenom det vanlige. Et flertall av Papillon gjester er internasjonale turister med høye forventninger og eventyrlige holdninger. For å imøtekomme dens mangfoldige passasjerer, Papillon teamet tilbyr tour oversettere på 16 språk, inkludert spansk, japanerne, portugisisk, italiensk og fransk.

Enten du feirer en dating milepæl eller en bryllupsdag Papillon er helikopterturer kan få deg i en romantisk stemning som du tar i utrolig vakker natur.

Papillon inviterer passasjerer å se Grand Canyon i et nytt lys, mens svever på himmelen. Dette er ikke den eneste bemerkelsesverdige synet tilgjengelig skjønt. Helikopterturer også sveve over Hoover Dam, Lake Mead, Monument Valley og Lake Powell, og tilbyr en rekke fantastiske severdigheter.

Tusenvis av mennesker har gått på Papillon er helikopterturer og nøt en once-in-a-lifetime opplevelse sveve over Grand Canyon. Papillon tilbyr også fremste bryllup pakker for par i Las Vegas for å knytte knute, slik at du kan ha en romantisk VIP tur over Mojave-ørkenen på den spesielle dagen.

Uansett anledning bringer deg til denne destinasjonen, kan du dra nytte av disse turene til wow daten din på en klar ettermiddag i Nevada.

Gir deg noe å krysse Bucket List Off

PooleBetsy tok en tidlig morgen helikoptertur for å spare penger, og endte opp undret på ørkenlandskap ved soloppgang. De kom til Boulder Airport i de små timer på morgenen, men trengte ikke å vente svært lenge før du tar til himmelen. “Flyet var utmerket,” PooleBetsy sa på Tripadvisor. Han la til at champagnefrokost i canyon var en spesielt hyggelig godbit. “[Det] var faktisk veldig hyggelig å bare sitte der å nyte skjønnheten og freden i Canyon. Kanskje litt lenger i Canyon ville ha vært bra, men hvis du er i Vegas, er dette et klart “.

Juan F. Valgte å foreslå til kjæresten sin på en helikoptertur over Grand Canyon. Han gjorde mye online forskning før de bestemmer seg for å stole på Papillon med håndtering en av de viktigste dagene i livet hans. Han oppfordret også flere ganger på forhånd for å spørre om været, og kontroller at turen var fortsatt en gå. “Deres kundeservice var deilig og alltid betryggende”, sa han i sin frie anmeldelse. “Helikopteret turen var fantastisk... Once-in-a-lifetime experience.”

“Turen i seg selv var nydelig og definitivt imponert partner in crime! Han holdt å nevne om og om igjen at det var den kuleste tingen han noen gang fikk se “. - Stacy P. I Yelp av Papillon

“Flott opplevelse fra start til slutt,” sier Ruaidhri M. I en anmeldelse av Papillon. “Våre piloten var veldig lærerikt og putte alle rolig!”

Londoner Sylvanmartin sa han elsket hvert minutt av helikopter tur. Han ga Papillon fem stjerner og en entusiastisk anmeldelse på Tripadvisor. “Vel verdt pengene,” sa han. “Vi gjorde fest frokost tur, og det var en flott tid å se naturen våkne opp, demningen og canyon var fantastisk. Denne turen har vært høydepunktet av vår California road trip!”

Papillon Grand Canyon Helicopters Tilby en Oppløftende Dato aktivitet

Det er ikke rart så mange par velger å tilbringe sine jubileer, fødselsdager og andre viktige milepæler i et helikopter over Grand Canyon. Den fantastiske utsikten fra luften er ulikt alt du noensinne har sett, og det er lett å bli blåst opp av skjønnheten i det hele tatt.

Papillon helikopter tur gir en usedvanlig romantisk bakteppe for par på ferie. Du kan sveve over en av verdens største underverker og setter pris på majestet av sine livlige canyons. Enten du skal på en familie ferie eller feire en romantisk helg borte, kan du lage et varig minne med dine kjære ved å reise med helikopter over Grand Canyon.

“Min familie og jeg hadde en solnedgang helikopter tur vi aldri vil glemme,” sa Suzj2018, som reiste fra Los Angeles for å se Grand Canyon ovenfra. “Jeg kan ikke klage på noe. Papillon leverer alt de lover.”