På mylovelyparent oppretter sønner og døtre dataprofilen for foreldrene

23 mars 2019

Kortversjonen: myLovelyParent er en datingside withan opprinnelige forutsetningen. Inspirert av en sønns kjærlighet til sin mor, sitelets dette barn være en for å melde seg på vegne av sine foreldre, skape profilen og anbefale kamper. Gjennom theemotional støtte og teknologisk støtte av sine egne sønner og døtre, kan medlemmene føle seg velkommen på en vennlig og trygg nettside laget med sine behov i tankene.

Fra sitt eget hjem i Storbritannia, Matt Connolly appearson Skype til å prate med oss ​​om hans nettside, myLovelyParent.Because av tidsforskjellen, er det natt for ham. Han har allerede hatt en kveld drevet, og er i ferd med å lage middag. En katt sitter krøllet opp ved siden av ham. Hennes navn er Kitty, han forteller oss. “Det er ikke veldig original,” humrer han, passivt og skrape ryggen.

load...

Bare se på Matt, kan du fortelle han er den typen en mor elsker å skryte av - til venner, naboer, kasser og noen andre hun kommer i kontakt med. Med god grunn, også. På toppen av beingstudiouslypolite og usedvanlig munter, han er også en dyktig selv-starter i online dating industrien.

Han er veldig forankret i vår samtale, beskjedent forklarer hvordan han skapte en hel nettside fordi han ønsket å hjelpe sin mor kjærlighetsliv.

Ja, lykke til one-upping den historien på Morsdag.

Motivatedby et forslag fra sin mor, Matt bygget en datingside som ville lette en eldre generasjon i online dating. På myLovelyParent, barn skape theirparent profil og dermed oppmuntre sine mammaer og pappaer å finne kjærligheten på nettet.

load...

Økende organisk fra null, myLovelyParent skryte nå over 10.000 members.The brukerbase begynte i Storbritannia, men er raskt expandingthroughout USA, Australia, Canada, Irland og Sør-Afrika. Uansett hvor stort det blir, men dens opprinnelse vil alltid være en personlig sak mellom to personer.

“Det er bare en virkelig søt historie om meg og min mamma,” sier han om hvordan området begynte.

En Son gode intensjoner bli en populær online datingside

Matt har workedin den digitale bransjen siden hans tidlige 20-årene. Hans erfaring og kunnskap snart hadde han lurer på hva nye plassen han kunne lage online.

Rett utenfor balltre, online dating fanget hans interesse. Han believedthis var et område med stort potensial for å hjelpe folk og bidra til et sosialt gode. “Jeg var veldig opptatt av.” Han tar en pause som Kittyjumps opp på pulten hans. Ler, fortsetter han, “Jeg var opptatt av å finne en vei inn til online dating plass.”

Matt Connolly begynte myLovelyParent å hjelpe sin egen mor finne kjærligheten på nettet.

load...

I 2012 sitter ved bordet sammen med familien sin, som skjedde han å få opp online dating til sin mor. “Hun slags lo, litt uvitende om hva det egentlig betyr,” minnes han. En enkelt kvinne i 60-årene, er hun ikke vant til å snu til Internett for løsninger på virkelige liv. “Hun er ikke fra den generasjonen, men da hun sa" Hva om du hjelpe meg å finne min ridder i skinnende rustning?”

En lyspære gikk av. Å lytte til hans mor, skjønte han hvor mange barrierer eksistert for henne - og hennes aldersgruppe - når det kommer til online dating. De fleste nettsteder er for komplisert, for ung, eller rett og slett for skummelt å være passende for henne, og hun visste ikke hvordan du kommer i gang.

Som enhver pliktoppfyllende sønn ville, Matt tok på seg å hjelpe henne. I hans syn, er rollen til barn for å oppmuntre foreldre til å bli en del ofonline samfunn uten frykt eller reservasjon.

“Vi er store ambassadører og fans av online dating”, sier han om den yngre generasjonen.

Matt hadde ideen om å la en sønn eller datter være en til å sette opp en forelder dating profil. En invitewouldthen besent til foreldrene for å bli med i denne barne godkjent dating avenue. Som en tilrettelegger og en tillitserklæring, kan dette være akkurat push at en enkelt forelder må sette seg der ute.

Enkelte populære nettsteder allerede allowedmaking en profil fora eneste venn, men ikke for foreldre spesifikt. Matt bestemte han ville være en å ta dette på tvers av generasjonene konseptet og gjøre det til en realitet.

I Koble romantiske forhold, myLovelyParent hjelper også foreldre-barn-relasjoner

Fra sin utgangspunktet myLovelyParent var unik. Ved å ha barnet være initiativtaker, det dannet en bro av tillit mellom foreldre og nettside, innledet singler i sikker onlinenetworking.

Plus, som et biprodukt av hvordan nettstedet fungerer, myLovelyParent actuallyimproves og beriker barneordnede forhold.

“Det jeg ikke hadde innsett er verdien i ordene at barna skrive,” Matt sier, forklarer hvordan slike gratis følelser for ofte går usagt, selv blant nær familie.

Han var vitne til konsekvensene av dette førstehånds. Etter at han skapte hennes profil, hismom ønsket å åpne invitasjonen i person med ham. Så, på hennes neste besøk, satt hun ved siden av sin sønn da hun så henne myLovelyParent profil for første gang, å lese gjennom sønnens ros med en full hjerte.

“Å se henne lese kopien som jeg hadde skrevet, jeg så tårene kjøre ned øynene. Jeg virkelig ikke hadde noen gang uttrykte det til min egen mor, som er utrolig,”sa han.

Når et barn skaper en profil, har de muligheten til å si hva som gjør deres foreldre spesielle.

Han så det samme fenomenet skjer igjen og igjen. Han forteller en rørende notat sendt til ham av en kanadisk kvinne som nylig hadde sluttet myLovelyParent. Hun hadde spurt henne nitten år gamle sønn til å melde henne opp, men ikke forvente seg å være så villige til å hjelpe eller så glødende i sin anbefaling av sin mor.

“Jeg kunne ikke tro det han skrev - Jeg er så rørt av sin vurdering om meg, som ikke ville ha skjedd uten deg” skriver hun, og fortsetter: “Takk for å lansere denne siden! Selv om jeg ikke møte en kompis, det betyr så mye for meg å høre min sønns syn på meg. Dette er virkelig uvurderlig.”

Matt blir litt kvalt opp med å fortelle oss om denne hjertevarmende historie. “Hun skrev det så vakkert, og det betyr så mye for henne,” smiler han, “det var en veldig spesiell ting.”

MyLovelyParent er barne Bygget og Mom-Godkjent

Laget med de spesielle behovene til foreldre i tankene, myLovelyParent henvender seg til sin audience.When bygge nettstedet, Matt stadig så ut til hans momfor hennes thoughts.He ville spørre hvordan hun følte aboutdifferentaspects av nettstedet andthenfigure ut den beste design basert på hennes mening. “i en bredere forstand, hele området er blitt mamma-testet,” sier han.

På spørsmål om en matchende algoritme eller mulige søkefunksjoner, hans mor hadde en innsiktsfull forslag. Matt forklarer, “Hun sa:" Hva jeg ville elske er hvis du, som min sønn, ville anbefale meg folk jeg bør se på.”

Hennes sontook denne ideen og løp med den, noe som skaper en funksjonalitet der barna kan leke matchmakerbybrowsing gjennom profiler og velge seg for foreldre å see.Kids kan gjøre kamp forslag, men kan ikke kommunisere med noen; som er igjen opp til den overordnede.

“Å se henne lese kopien som jeg hadde skrevet, jeg så tårene kjøre ned øynene, jeg virkelig hadde aldri gitt uttrykk for at min egen mor, som er utrolig.” - Matt Connolly, grunnlegger av myLovelyParent

Mens noen brukere ønsker uavhengighet, andre trenger mer hånd-holding gjennom digitale eskapader. For sistnevnte har myLovelyParent en funksjon der et barn kan bli varslet hver gang den overordnede profilen får en melding. Barnet kan ikke lese meldingen, men kan la en forelder vet hva de skal gjøre (for eksempel: “Hei, mamma, sjekke e-post”).

Integral til området er det faktum at foreldrene til slutt velger hvordan den skal brukes. Gutten setter opp profilen, kanskje bifaller noen mulige kamper, og da er det opp til foreldrene å gå gjennom den vanlige online dating opplevelse. MyLovelyParent no-press e-postinvitasjon kan aksepteres eller avvises.

En brukervennlig og Sikker datingside for eldre demografi

Ikke alle foreldre er teknisk kunnskapsrike. Barn vet dette bedre enn noen. Av den grunn er myLovelyParent designet for å være lett å usefor digitale komfort.

Dette websitefosters et trygt og inkluderende miljø for sine tech-uvillig brukere. Teamet sjekker hver profil for å sikre at området er befolket av bare herlige mennesker.

Med sine barns hjelp, enslige voksne entusiastisk bli et ferdig online dating samfunnet.

Fordi du registrerer deg krever to folks informasjon (både barn og foreldre), kan myLovelyParent bekrefte to e-postadresser, skriver stiler, IP-adresser, og online-aktiviteter. Denne doble registrerings lar teamto lettere og raskt oppdage svindelforsøk.

Nettstedets administratorer får også rapporter om noen spamming praksis. Slike brukere er flagget umiddelbart for å beskytte brukerne.

“Vi har bygget i mange sikkerhetsfunksjoner,” grunnleggeren forteller oss.

Hva fremtiden vil bringe: Utvide myLovelyParent Brand

Selv hovedsakelig basert i Storbritannia akkurat nå, Matt vet at hisuser basehas potensial til å øke greatlyover tid. I årene som kommer, han ønsker å vokse medlemskap - spesielt i USA, hvor han sier at det er mer av en appetitt for denne type nettsted.

MyLovelyParent har hjulpet koble single mødre med enkelt dads gjennom godhet av barna sine.

Han håper også å få flere pappaer meldt seg fordi kvinner i dag enn menn 12:57.

Med sin selskapets vekst i tankene, er Matt forberedt på å gjøre en aktiv investerings i denne romanen datingside, skaffe midler til å gjøre det enda mer effektivt, nyansert og nyttig for enslige voksne.

Fra pliktoppfyllende sønn til ansvarlig forretningsmann, er Matt drevet av et ønske om å bringe likesinnede singler sammen på en sikker plass. Uansett hvor denne stasjonen fører - han har spilt rundt med ideen om myLovelyKid, for eksempel - han er ivrig etter å utvikle den myLovelyParent merkevare i de mest nyttige verktøyet det kan være.

Siste tanker

myLovelyParent har vokst i popularitet gjennom omsorg og medfølelse for barn som ønsker å hjelpe sine foreldre finner love.Week til uke, nye relasjoner blomstre og suksesshistorier komme strømme inn. Matt gliser mens han forteller oss: “Vi er nå på det stadiet hvor vi får ekteskap kommer gjennom og alle disse virkelig søte historier.”

Sitter ved bordet med sin familie år tilbake, områdets founderdidn't vet hvor hans mor tomgang forespørsel ville føre ham. Han bare håpet å hjelpe her.Today, single parentswho ikke ville ha møtt ellers kan gjøre en reell forbindelse nettet takket være lojal hengivenhet av en god sønn.

“Det er virkelig nydelig,” Matt sier om nettstedets suksess “og jeg tror min mor er veldig stolt av det.”