På 7 kopper te kan besøkende snakke med aktive lyttere og profesjonelle terapeuter om forholdene deres 24/7

3 april 2019

Kortversjonen: Tenk å ha hundrevis av mennesker klare til å snakke med deg når som helst, om noe - fra hverdagslige saker til dypere forholdet problemer. At forutsetningen er gjort en realitet takket være 7 kopper te - en online plattform som parene brukere med trente lyttere som er klar til å låne en saklig og nonjudgmental øret når de trenger det. Anonym og medfølende lyttere er alltid tilgjengelig på nettstedet, som er chatte-basert og helt sikker. Brukere kan også trenes til å hjelpe andre som lytter og lærer en mellommenneskelig ferdigheter som kan dra nytte alle sine egne relasjoner, romantisk eller på annen måte.

En kald vinterkveld mens jeg jobbet i utlandet, min nå-mann spurte meg - via en tekstmelding - for å være kjæresten hans. Det var uventet som jeg hadde ingen anelse om at han var selv interessert i meg. Jeg visste også at i hans kultur, er dating seriøs virksomhet. Så mitt sinn begynte å spinne, og jeg trengte å snakke med noen.

load...

7 kopper te arbeider for å hjelpe folk umiddelbart.

Det var 10:30, og min romkamerat sov. Så var mine venner og nære kolleger. Min eneste alternativet var å plukke opp telefonen og gjøre en kostbar internasjonal samtale til mamma. Selvfølgelig var jeg glad for å snakke med henne, det bare ville har vært fint å snakke med en objektiv person som ville lytte uten å legge sine egne tanker om situasjonen. Pluss, kostnaden for samtalen holdt det kort. Jeg kunne ha snakket hele natten.

Finne en omsorgsfull person til å lytte til dine bekymringer, dating eller på annen måte, kan være utfordrende. Det er det som gjør 7 kopper te et unikt sted. Der kan du finne noen å sprette ut av ideer, snakke deg gjennom en situasjon, eller bare lytte til deg når du trenger å snakke.

load...

Nettstedet har flere kanaler for å koble deg med andre mennesker når som helst på dagen eller natten. Det spiller ingen rolle om du er i din leilighet i Boston eller på T-banen i Beijing. Så lenge du er koblet til Internett, kan du finne noen å snakke med 7 kopper.

Diskuter din dating situasjon eller forhold Issue med andre medlemmer i forumene

Til enhver tid, 7 kopper te chatte rom fylt med folk som er villig til å støtte deg gjennom forholdet problemer eller selv gi en samtalepartner for dine tanker på å få tilbake sammen med en ex. Jeg kunne sikkert har brukt 7 kopper te på den livsforvandlende natt for et tiår siden. Selv om alle forblir anonym, tar det ikke lang tid å føle et slektskap mellom de med hvem du er i samspill. Dette er delvis på grunn av retningslinjene samfunnet som er på plass for å gi et trygt sted for alle.

Som nytt medlem , er du forventet å love at du vil snakke med respekt for andre, bruke riktig kommunikasjonsferdigheter, holder seg til reglene i samfunnet, og avstå fra å dele personlig informasjon. Medlemmer kan rapportere brudd, så administratorer kan iverksette nødvendige tiltak og beholde integriteten av samfunnet.

load...

Fordi medlemmene kommer og går fra gruppen støtte samtaler som deres hverdag tillater, er det ingen garanti for at du vil samhandle med samme person to ganger. Men personene det er støttende og snill, og tilbyr passende - og ofte nødvendige - oppmuntrende ord. Mer enn et dusin forskjellige gruppe chatterom er dedikert til temaer som forholdet støtte, medlemmer over 35, LGBTQ, familie og leve sunt.

Medlemmer fra hele verden bruker i forumet på 7 kopper te, og på grunn av at global rekkevidde, er det bundet til å være noen å snakke med om din lokale tid er tre om morgenen eller tre på ettermiddagen. Den viktigste språket på nettstedet er engelsk, og en søster området er tilgjengelig for spansk som morsmål. Around the World delen av forumet er dedikert til land og regioner, og innenfor disse gruppene, kan du finne diskusjoner i tysk, fransk, japansk og portugisisk, blant andre språk.

Arbeid med en trenet aktiv lytter eller terapeut

Mens fora og gruppesamtaler er utformet for å hjelpe alle, det er de aktive lyttere og terapeuter som gjør 7 kopper te virkelig unik. Mange nettsteder tilbyr fora som en måte for medlemmene til å koble til, men de mangler de spesialtrente lyttere, som fritt gir av sin tid for en-til-en samtaler, at 7 kopper te tilbud. Nettstedet gir også tilgang til profesjonelle terapeuter med hvem du kan møte - nesten - på en jevnlig basis.

Vi kommer ofte til å gjenkjenne våre følelser om en situasjon - for eksempel det du leter etter i en partner eller behov fra personen du dater - ved å snakke om det. Men for å snakke for å være effektive, må du ha en samtalepartner. Det er der de 7 kopper te aktive lyttere skinne. De ikke bare lytte passivt mens du deler ditt hjerte. De er opplært til å stille relevante åpne spørsmål som veileder deg gjennom samtalen i et støttende måte.

Alle interaksjoner på 7 kopper te er anonyme, slik at du kan være trygg på at informasjonen du deler er trygt, og du vil ikke føle dømt.

Hvis du ønsker å hjelpe folk gjennom sine problemer, bli med 7 kopper te.

Medlemmer av 7 kopper te har også tilgang til en utdannet terapeut for en månedlig avgift. Dette er et flott alternativ hvis du er interessert i å jobbe med en profesjonell, men trenger mer fleksibilitet i forhold til tid, sted og pris. Med 7 kopper te, trenger du ikke å forlate komforten av ditt hjem for å diskutere forholdet problemer eller arbeide gjennom helbredelsesprosessen etter et samlivsbrudd. Terapeuter sette sine egne timer, så det er lett å finne en som er klar når du er.

Du kan bla terapeut profiler, se på bakgrunn og fagområder, og velg en som vil være en god løsning for deg. Og hvis han eller hun ikke? Ingen grunn til bekymring - du kan endre terapeuter når du vil.

Plattformen er HIPAA kompatibel, bortsett fra i tilfeller der terapeuten mener det er en fare for at noen skade seg selv eller noen andre. Alle terapeuter er holdt en høy etisk standard, og plattformen ønsker tilbakemeldinger om noen av fagfolk i nettverket.

Endre Lives ved å bli en syv kopper Listself

Alle kan delta i 7 kopper te som både et medlem og en lytter. Noen mennesker velger å feste med bare det ene eller det andre, mens andre velger å gjøre begge deler. Mange lyttere føler at de har fått så mye verdi fra sine samtaler gjennom området som de ønsker å betale den frem ved å hjelpe andre.

Når du velger å bli en lytter , får du opplæring i aktiv lytting, som også er et viktig liv dyktighet. Frivillige har fri tilgang til en aktiv lytting kurs, som lærer dem hvordan å bli en bedre kommunikator. I tillegg lyttere får støtte og coaching fra mentorer på 7 kopper te. Når lytterne fullføre opplæringen, kan de logge inn på nettstedet eller i appen og hjelpe andre når som helst på dagen eller natten.

Hvis du er en relasjon profesjonell, eller er interessert i å bli en, endt aktiv lytter trening er et skritt i riktig retning. Plus, den tiden du bruker på å lytte til andre gir deg verdifull erfaring å trekke på i fremtidige bestrebelser.

Enten du er i behov av hjelp eller som ønsker å hjelpe andre på deres unike vei gjennom livet, 7 kopper te er en plattform som gir muligheter for de nødvendige samtalene.