På ghosttowns.com kan hvem som helst utforske glemte byer og skape et kjært minne med en date

13 juli 2019

Kortversjonen: For lenge siden, dekket vogner gjennomført mennesker over den amerikanske grensen der de skåret et liv for seg selv i vill terreng. Slike pionerene kom til å definere den amerikanske ånd, men lite spor av dem fortsatt i dag. Men explorerscan dagens spore at arven og finne rester av en svunnen tid ved å reise til spøkelsesbyer i Nord-Amerika. GhostTowns.comleads veien med en detaljert samling av bilder og videoer av kjente bygninger eller gjenstander fremdeles står i tusenvis av fjerntliggende områder. Du kan gå på nettstedets forumfor å få tips for å finne disse skjulte skatter og legge ut på en reise inn i historien, kanskje ta en date sammen med deg for å ta del i opplevelsen. Fra begynnelse til slutt, besøke spøkelsesbyer er en unik måte å tilbringe en dag bli kjent med noen som du kjører, fottur, og beundre fortidslevninger.

I sterk landskapet i Arizona på slutten av 70-tallet, en familie bevæpnet seg med kart, metalldetektorer og sunblock og begynte å utforske historien til USA og avdekke rustne glimt av livet i det gamle Vesten. “Vi vil gå ut å utforske på en jevnlig basis og likte mystikk og utfordringen i å finne gamle spøkelsesbyer,” husket Todd Underwood, skaperen og grunnlegger av GhostTowns.com.

load...

Som Todd ble eldre, fortsatte han sin fars tradisjon for å gå på tripsto finne spøkelsesbyer, og opplevelsen innpodet i ham en dyp forståelse for historien som omgir oss hver dag.

Lansert i 1997, Ghosttowns.com syklet tech bølge å forenkle leting i Nord-Amerika.

I 1997 ble Todd undervisning kjemi ved et lokalsamfunn college da han fant ut domenenavnet GhostTowns.com var tilgjengelig. Han kunne ikke tro hvor uheldig han. Han kjøpte den umiddelbart og begynte å lage en online ressurs for alle tryingto finne glemte byer i Nord-Amerika. Oppføring tusenvis av spøkelsesbyer, store og små, serverer hisinformational skattekiste som en guide for eventyr-søkende over hele verden.

load...

I dag GhostTowns.comis verdens største lager av bilder av amerikanske spøkelsesbyer, som brukes av lokalbefolkningen, turister, studenter, pensjonister, og alle i mellom for å lære om og oppdage historiske steder.

“Før vår hjemmeside, var det mange bøker tilgjengelig - men informasjonen var gammel,” sier Todd. “Da bøkene og bildene ble trykt, hadde nettstedene endret. Med Internett, er vi i stand til å oppdatere med jevne mellomrom.”

Fordi disse stedene ofte endres over tid, oppdagere avhenge GhostTowns.com å holde orden syne gjeldende status for spøkelsesbyer og deres historiske gjenstander. På den måten vet du hvor du skal dra og hva du kan forvente deg dine eventyr til spøkelsesbyer. Så grip noens hånd og ta en dag av det!

“Det er en mystikk om å se en grusvei går ut i det fjerne,” fortalte han oss. “De spøkelsesbyer har en aura av mystikk om dem fordi, i mange tilfeller, folk bare gikk bort fra stedet, slik at bygninger og til og med personlige ting bak.”

load...

Et nettsted der History buffs kommer sammen for å dele interesser

På GhostTowns.com kan nybegynnere lære å turnere spøkelsesbyer ansvarlig, dokumentere turer med omsorg og respekt for den antikke arv representert ved disse stedene. Spøkelsesbyer spenner frompopulated turistområdene i ørkenen eller en enkelt forlatt bygning i mountains.According til nettstedet definisjon : “En spøkelsesby er et sted hvor folk en gang bodde, eller fortsatt lever, er at en skygge av sin siste ære.”

GhostTowns.com gi liv til disse skyggene, tilbyr personlige beretninger om turer til spøkelsesbyer i en omfattende bibliotek av beskrivelser, bilder og videoer.

Besøksspøkelsesbyer er en ideell dato aktivitet fordi det er en spennende og intim utflukt.

Du kan søke etter stat eller provins til å finne en detaljert liste over byene postet av andre historieinteresserte som faktisk har vært der. Fra gamle kirkegårder til nedslitte gårder, gir GhostTowns.com en variert titt på fortiden i alle 50 stater (og Canada, også).

“Som brukere finner nye eller gamle byer og ta bilder eller videoer, vi legge dem til området for å holde det oppdatert,” Todd forklart. “I noen tilfeller har vi fem tiår med bilder av en enkelt by.”

Når du klikker på et bestemt sted, vil du se tips om den beste tiden å besøke samt en oversikt over historien til området, slik at du kan gå forberedt med morsomme fakta å interessere dato.

Selv om den generelle nettstedet bestrebelser for å gjøre spøkelsesby opplevelsen enklere, er noen av eventyret overlatt til deg å oppdage selv. “For å få til å bevare historie, har vi ikke fått de nøyaktige veibeskrivelse til noen av spøkelsesbyer på nettsiden,” Todd forklart. “Vi føler at hvis du er seriøs om å besøke spøkelsesbyer, kan du ta den informasjonen vi gir deg (sammen med en liten mengde arbeid) og lokalisere byene.”

Ikke en fan av å gå den alene? Ingen grunn til bekymring, GhostTowns.com også gir Guided Tours til en håndfull spøkelsesbyer i Arizona. Denne turen pakken inkluderer mat, transport, og en erfaren guide på turen tomining leirer og historiske steder som dateres tilbake hundrevis av år.

Virtual Museum Gir Dato Ideer for OutdoorsyIndividuals

GhostTowns.com ikke bare tilby en verbalhistory om områdene, men gir spøkelsesby entusiaster høyoppløselige snapshots som avslører hvordan det er å besøke disse stedene. Virtual Museum er et bildegalleri og video bibliotek fylt med fargerike glimpsesinto spøkelsesbyer over hele landet. Alle kan bla gjennom bildene skrevet av virkelige mennesker og finne inspirasjon til plana morsom dato i vakre, rustikke omgivelser.

Virtual Museum innlegg intrigering bilder og videoer som beskriver gjenstander funnet i spøkelsesbyer.

Gjennom årene har Todd selv reist til countlessabandoned place delte splendorof disse områdene på området for å gi folk en idé om hva som er der ute for å oppdage.

Disse locationsgive folk theopportunity å findcommon interesser med andre. Når du reiser med en betydelig andre til en spøkelsesby, for eksempel, kan du opprette en specialmemory ofexploring lang glemte stier og rustne ruinene.

“Det er definitivt ikke en helt vanlig dato,” Todd bemerket. “Du får se ting du aldri ville ellers se og gå steder du aldri ellers kommer til å gå.”

Datere oftenbond gjennom utfordringen med å gå på en dagstur i ørkenen for å finne unike og vidunderlige steder. Som en ny aktivitet rik med interessante severdigheter, turné spøkelsesbyer sure beats gjennomsnittlig middag og en film rutine. “Det hjelper virkelig få deg kjent med den andre personen mye mer enn å være en tilskuer,” la han til.

Aktive nettfora Inviter diskusjon og gjensidig beundring

Som bidragsyter-drevet nettsted, er avhengig GhostTowns.com på vanlige folk til å være deres øyne og ører i å dokumentere spøkelsesbyer i alle former og størrelser.

På GhostTowns.com fora, folk utveksler informasjon om historiske steder verdt et besøk.

Deres fokus på fellesskap er tydelig i deres online diskusjonsfora hvor brukerne innlegg om aktuelle hendelser, gi veiledning til spøkelsesbyer, og deler en forkjærlighet for historie.

“Mostly folk er ivrige etter å bidra med,” sier Todd. “Ved å gi folk en sjanse til å få sine bilder eller videoer opp på stedet, det bidrar til å gi dem enda mer motivasjon til å gå ut og 'spøkelsesby'.”

I tusenvis av tråder på GhostTowns.com, uredde oppdagere encouragenewcomers å ta opp hobby “ghost Towning” og dyrke en forståelse for vår historie og kultur. “Vi ønsker ikke at det skal være stillestående,” sa han. “Vi har tusenvis av spøkelsesbyer på området, og folk er alltid å legge mer!”

GhostTowns.com Tar Daters på et unikt eventyr inn i fortiden

Siden hans tidligste dager med sin far avdekke byene begravd av tid, har Todd lidenskapelig tro på kraften i det siste for å bringe folk sammen i nåtiden. Hans hobby eksploderte i en fullverdig business venture da han skapte GhostTowns.com å lede hans andre historieinteresserte i sin jakt på rester av gamle bosetninger lang forlatt av eierne.

Spøkelsesbyer gnist nysgjerrighet og undring, gi folk mye å snakke om når de tar onlymemento de lov til å ta fra et historisk sted: bilder og videoer. Brukere legge disse på nettet som en måte å hjelpe andre har en hyggelig opplevelse, uansett hva deres erfaring nivå er på besøk spøkelsesbyer.

Ved usingthe nettstedets informasjonsressurser og samfunnet fora, vistiorscan lettere og kompetent utforske spøkelsesbyer i noen stat eller provins i Nord-Amerika. Disse utflukter vanligvis vare mye lenger enn en vanlig date, noe som gir folk muligheten til å bli kjent med hverandre som de tilbringer dagen foraging for en sjelden perspektiv ut ofthe fortid.

“Vi ønsker bidrag fra alle våre brukere,” sier Todd. “Gå ut og 'spøkelsesby' og fortelle oss din historie og sende bilder når du kommer tilbake - vi vil gjerne sette dem opp!”