Øyeblikk: en paradigmeskiftende app oppfordrer par til å redusere skjermtid og tilbringe mer kvalitetstid sammen

18 april 2019

Kortversjonen: Over 7 millioner mennesker har brukt en innovativ app som heter Moment å redusere sin personlige skjermen tid. Programmet holder orden på hvor ofte brukerne plukke opp sine telefoner, og hvor lenge de bla og sveip hver dag. Moment tilbyr også lærerikt kurs og familie leder å motivere, utdanne og støtte folk som de forsøker å koble fra sine telefoner og koble sammen med sine kjære. Moment er for tiden tilgjengelig på iTunes og vil snart lansere på Google Play.

Jeg lo mye i løpet av 2017 “Jumanji” oppfølger, men en punchline fikk meg til å le og deretter gjort meg til å tenke. Alex Vreeke, som har vært fast i Jumanji verden i 20 år, lytter til en av hans følgesvenner snakke om hvor mye hun savner sin telefon, og han spør: “Har telefon bety noe annerledes i fremtiden?”

load...

Ja, det sikkert gjør. Tjue år siden, en telefon var noe du brukte til å snakke med noen. Nå er en telefon har blitt så mye mer enn det. Smartphones er integrert i alt vi gjør (fra ser opp retninger for å finne ut hvor gammel at en skuespiller er), og sin høye hastighet teknologi har gjort livet lettere på utallige måter. Men det kan også stjele vår oppmerksomhet og hemme våre relasjoner.

The Moment app er en virtuell boot camp som talsmenn for å redusere personlig skjermen tid.

Noen ganger er folk blitt så avhengige av sine telefoner at de glemmer å slå opp og engasjere seg med folk rundt dem. De unnlater IRL venner og familiemedlemmer fordi de er opptatt jage liker, knusing godteri, og ser opp ekser på sosiale medier.

load...

En banebrytende app som heter Moment er på et oppdrag for å endre disse dårlige vaner ved å utdanne folk om hvor ofte de bruker sine telefoner.

Programmet holder orden på hvor mange ganger du plukke opp telefonen, og hvor mye skjerm gang du logger deg på en dag. Over 7 millioner brukere har lastet ned Moment og tatt opp utfordringen å sette sine telefoner bort og skjære ut mer tid til venner og familiemedlemmer.

Moment er tilgjengelig på iTunes gratis. Android-brukere kan registrere deg her for å være den første til å vite når Moment lanseres på Google Play.

Moment Health Inc. Grunnlegger Kevin Holesh fortalte oss denne lidenskapen prosjektet har bedt om en nasjonal diskusjon om hvordan vi bruker våre telefoner for å gjøre livene våre bedre og hvordan ikke å bruke våre telefoner kan gjøre livene våre bedre. “Det hjelper å få samtalen i gang,” han sa. “Du kan bruke tid på å snakke med venner eller familie om når og hvordan du vil bruke dine telefoner og være sammen.”

load...

Hjelper deg å holde orden på timer brukt på telefonen

Smartphone avhengighet har blitt stadig mer vanlig i moderne samfunn. Psychology Today anslått at ca 40% av amerikanere lider av nomophobia , eller frykt for å være uten en smartphone.I kan sikkert forholde seg til that.I'm alltid rulle, sveipe, posting, og spille på telefonen min i min fritid. Når en melding surrer eller en samtale kommer inn, rykker hånden min automatisk å besvare det.

En studie fant at den typiske smarttelefon brukeren berører hans eller hennes telefon 2,617 ganger om dagen. De høyeste frekvensbrukere plukke opp sine telefoner over 5400 ganger om dagen. Ifølge en Badoo undersøkelsen, tilbringer gjennomsnittlig én tusen ca 10 timer i uken på dating apps alene. De logger inn disse programmene rundt 10 ganger om dagen.

Alt som handlingen ikke alltid fører til tilfredshet, selv om - og mange unge mennesker er på utkikk etter en måte å dempe sine vaner og re-engasjere med den virkelige verden. Faktisk et flertall av Moment's7 millioner brukere er relativt unge - 60% av brukerne er mellom 15 og 30 år gammel.

Mange Moment brukere har tilbrakt de fleste (om ikke alle) av sitt liv i den post-internett verden, og de ser verdien av å gå bort fra det for en time, en dag, eller en romantisk helg.

Moment gir en daglig, ukentlig og månedlig oppsummering av telefonbruk.

Moment tilbyr en vei å redusere skjermen tid og fokusere mer på offline relasjoner enn online-aktiviteter. Den skjermen tid tracker lar brukere vet hvor ofte de plukke opp telefonen sin, hvor mye tid de bruker på sin telefon, og hvilke programmer de bruker oftest. Denne kunnskapen kan noen ganger være overraskende eller forvirrende (jeg fryktet å tenke hvor lang tid jeg bruker på min Facebook newsfeed), men det kan også anspore folk til å ta affære og bryte sine dårlige vaner.

“I tillegg til sporing vaner, vår coaching funksjonen gir deg praktiske fremgangsmåten til ledningsoppsett de vaner,” sier Kevin. “Vi tilbyr tips og kurs for å se at folk bruker sine telefoner mindre og koble til menneskene rundt dem.”

Utvide sin coaching verktøy for å støtte familier

Kevin sa at han ble inspirert til å lage Moment fem år siden, da han la merke til at han og hans kone var å tilbringe kveld etter kveld sitter i stillhet fordi de ble limt til sine telefoner. “Vi var teknisk sammen, men vi var faktisk verdener fra hverandre,” sa han. “Å være en app-utvikler, jeg ser alle problemer gjennom app-farget glass, så jeg bygget Moment å spore skjermen tid.”

Kevin Holesh begynte å spore sine egne telefonvaner for å forbedre kvaliteten på sine relasjoner.

Kevin utviklet en måte å spore hans skjermen tid, og fant ut at han var bruker i gjennomsnitt tre timer om dagen på telefonen hans. At antallet sjokkert ham og styrket sin forpliktelse til å gjøre en endring. Han og kona har jobbet med å sette sine telefoner ned i løpet av kvelden sammen, og deres forhold har dratt nytte som resultat.

Nå håper Kevin å bringe disse erfaringene til par, enkeltpersoner og familier overalt. Han har allerede utviklet et omfattende system for sporing for å identifisere problemet, og nå er han interessert i å utvide coaching verktøy for å bidra til å løse problemet. Han fortalte oss utvide Moment utdannings rekkevidde er hans topp prioritet akkurat nå.

The Moment teamet er å gi litt TLC til coaching delen og legge instruktive kurs for å støtte brukerne på deres reise til mer fruktbare og mindre teknologisk avhengige liv. Moment vil frigi fire kurs i løpet av de neste månedene. Ett av kursene vil fokusere på å spore søvnmønster og øke bevisstheten om hvordan telefonbruk kan redusere lengden og kvaliteten på søvnen din.

Moment tilbyr informasjon og anbefalinger, og det tillater brukerne å bestemme selv hvordan du bruker disse dataene til sine liv. “Vi jobber gjennom det sammen i stedet for å ta en foreldre tilnærming,” sier Kevin. “Vi hjelper folk å redusere skjermen tid. I gjennomsnitt, hjelper Moment folk spare en time med skjermen tid en dag, kutte bruken med 30%.”

Med hver ny pedagogisk funksjon, for å Momentencourages brukere kutte båndene med den teknologiske verden hver så ofte, slik at de kan virkelig leve i øyeblikket.

Nesten 10.000 Anmeldere Gi App 4.5 stjerner

Moment har en 4,5-stjerners rating på iTunes, og dets 9900 vurderinger er stort sett positive anbefalinger og suksesshistorier. “Jeg absolutt elsket dette programmet, og det har reddet meg så mye tid,” sa Ryker H. “Jeg gikk fra å bruke telefonen min for omtrent tre timer om dagen ned til mindre enn en time om dagen.”

Den pedagogiske innhold på Moment motiverer brukerne til å sette sine telefoner til side.

“Det gjorde det gjør meg bevisst på mine vaner. Jeg ville gjøre en innsats for å ikke ta telefonen min med meg overalt jeg gikk,” skrev Jessica Wang i en MamaMia reivew av programmet. “Faktum er at app ikke vil fungere med mindre du gjør. Hva Moment kan gjøre derimot, er å gi deg den kalde, harde ugjendrivelige data som du bruker for mye tid på telefonen.”

Smartphone avhengighet er ikke noe som bare rammer en generasjon eller alder demografisk. Det er universelle i teknologisk avanserte familier over hele verden. Moment kan appellere til disse familiene med sin familie Leaderboard, en kollektiv graf som holder enkeltpersoner ansvarlige for deres bruk smarttelefon.

Foreldre er ikke de eneste som er interessert i å dele applikasjonen med sine familier. Noen barn har også sett nytten av unplugging.One 15-år gammel jente ned Moment og sette opp en familie konto for å motivere foreldrene til å sette ned sine telefoner når de var hjemme sammen.

Moment er å lære rett ved siden av sine brukere, og ved hjelp av sin stadig voksende mengde data for å finne ut hvordan de kan endre smarttelefonvaner og øke brukernes personlig tilfredsstillelse.

“Vi har sjelden mulighet til å øke overskuddet ved å hjelpe folk,” sier Kevin. “Vår virksomhet insentiver er i tråd med våre kunders interesser, noe som er utrolig.”

Lev i øyeblikket med de du elsker

En 1998 mobiltelefon er ikke eksternt ligner på en mobiltelefon today.My første cellen kunne ikke selv ta bilder, og jeg ofte glemte å holde den med me.Now, telefonen min er aldri ute av armlengdes avstand, og jeg stole på det for alt. Det vekker meg opp om morgenen, og det stemmer opp mine treningsmål på night.I'd før forlate huset uten sko på enn uten telefonen min.

Når jeg ikke er på telefonen min, jeg noen ganger føler meg som om jeg glipp av noe. Men i virkeligheten, bør det motsatte er sant. Å være på telefonen fører til at du går glipp av det virkelige liv og menneskene i rommet ved siden av deg. At åpenbaring førte Kevin til å utvikle en app for å vise folk hvordan bruk smarttelefon kan stjele dyrebare timer av livet.

Moment bruker statistiske data og psykologiske innsikt for å hjelpe par, familier, og individualsdecrease sitt daglige skjermen tid. Applikasjonen team talsmann for å sette din smarttelefon til side slik at du sover bedre, elsker bedre og leve bedre.

“Jeg har lært mye i mitt eget liv om hvordan å minske skjermen tid og være mer i øyeblikket,” sier Kevin. “Du kan ikke løse et problem hvis du ikke kan måle det, og det er akkurat hva Moment er der for å gjøre.”