Oxalis opplevelsesturer tar enslige og par på ekspedisjoner til Vietnams phong nha-region

22 mai 2019

Den korte versjonen: Oxalis Adventure Tours kan ta pusten fra deg med sine til grotter og jungelen i Quang Binh provinsen i Vietnam utflukter. Disse reiseopplevelser markere den naturlige skjønnheten i Phong Nha-Ke Bang National Park, som har noen av de største grottene i world.Couples på en Oxalis tur kan leiren ut i enorme hule tunneler eller svømme i underjordiske vassdrag, og slike spennende opplevelser kan bli verdifulle minner som bringer dem nærmere.

Chau A. Nguyen ble født i en landlig del av nord-sentrale Vietnam kalles Phong Nha, og han visste alltid sin skjønnhet var noe spesielt. Regionens fjell, jungler, og huler har en hemmelig flykte for dem dristig nok til å utforske den. Selv Chau funnet suksess i storbyen, lengtet han å gå tilbake til sitt hjem og gjøre noe for å hjelpe folk der.

load...

Oxalis Adventure Tours planlegger turer hvor folk kan leiren, kajakk, hule dykk, og se alt Phong Nha har å tilby.

Så, i 2011, Chau stiftet Oxalis Adventure Tours , den første tur selskapet i Phong Nha. Han leide tre ansatte og begynte planleggingen grotting og jungel trekking turer. Disse unike opplevelser ble enormt populær og førte titusenvis av turister til landlige Vietnam. I dag har Oxalis Adventure Tours en stab på over 500 personer, mange av dem er lokale for området.

Oxalis Adventure bidro til å sette Phong Nha på kartet, og sin gjestfrihet sektor har vokst med sprang og grensene i det siste tiåret. I tillegg har Oxalis Foundation gitt årlige stipend for underprivilegerte barn og bygget flytende hus for lokalbefolkningen som bor i flomutsatte deler av regionen. Disse altruistiske innsats gjenspeiler samfunnet-drevet ånd som grunnla tur selskapet i første omgang.

load...

“Oxalis Adventure implementerer bærekraftig utvikling av turisme ved å sette disse tre forretningsstrategier som prioritet: Sikkerhet, bevaring og samfunnsengasjement,” sa Ngoc Nguyen, Marketing Manager i Oxalis Adventure. “Selskapet spiller en viktig rolle i å endre utseendet på Phong Nha, låse opp sin skjulte potensialet for turister og investorer.”

Hvis du planlegger en romantisk flukt, kan du spare deg bryet med å lage en reiserute på egen hånd ved å ansette Oxalis Adventure team for å ta vare på detaljene. Fra start til slutt, kan Oxalis Adventure levere opplevelser du aldri vil glemme i en spennende del av Vietnam.

Innbydende Over 13.000 reisende i året

Oxalis Adventure arrangerer gruppeturer på 10 til 12 personer, og det kan også arrangere mindre private turer på forespørsel. Mange par liker å reise med en gruppe, fordi de kan gjøre raske venner gjennom felles opplevelser. “Selv i gruppeturer, par fortsatt nyte sin tid siden turen størrelsen er liten med mye privatliv,” sier Ngoc.

load...

Du kan reise langt utover de vanlige turistattraksjonene takket være Oxalis Adventure Tours.

Disse turene kan være fysisk krevende - du kan padle en to-person kajakk eller vandring gjennom steinete terreng - slik de pleier å tiltrekke seg unge og utandørs folk. De fleste turene krever deltakerne til å være minst 16. Det er to unntak fra denne regelen: Sønnen Doong Expedition turen er for voksne over 18 år, og nasjonalparken en-dagers tur aksepterer barn så unge som 12.

I det siste kalenderåret, Oxalis Adventure hadde over 13 000 internasjonale og innenlandske turister bli med sine turer. De fleste av kundene var mellom 18 og 30. Unge mennesker har omfavnet den eventyrlystne ånd av turene, og de kommer fra hele verden søker en one-of-a-kind erfaring i Vietnam landsbygda. Rundt 85% av Oxalis Adventure kunder er internasjonale reisende, og amerikanerne står for 18,5% av alle besøkende.

The Oxalis teamet er alltid på utkikk etter måter å spre ordet internasjonalt og tiltrekke flere folk til sine turer. De jobber for tiden med en filming produksjon mannskap til å fange spenningen og romantikk av turene.

Oxalis Adventure og den britiske Cave Research Association (BCRA) har også samarbeidet med Phong Nha-Ke Bang nasjonalpark for å organisere en banebrytende ekspedisjon i underjordisk elv inne Hang Son Doong. Britiske grotte dykking eksperter reiste ned for å finne ut om det er en sammenheng mellom Son Doong og en annen stor hule i området. De lykkes identifisert passering de mener er koblet til en annen hule system, men det var for dypt for dem å bekrefte.

“Vi prøver å oppsøke steder som ingen noensinne har vært før. Vi vet ikke hva som er der,”sier Christopher Jewell av BCRA. “Så, det er et spill av bare prøver og prøver.”

Jungle Treks & Cave dykkeutflukter Vanlige Sell Out

Oxalis Adventure tilbyr jungel trekking og grotting opplevelsesturer til noen av verdens mest fantastiske grotter, som alle kan bli funnet i Phong Nha-Ke Bang nasjonalpark i Quang Binh provinsen. Sine turer varierer fra dagsturer til femdagers camping turer , og de er klassifisert i henhold til seks vanskelighetsgrader. Noen bare involverer livlig turer og svømmer, mens andre utfordrer gjestene til å klatre til nye høyder. Men du trenger ikke å bekymre deg fordi Oxalis teamet har ryggen din.

“Siden natur våre turer er opplevelsesturer, tilbyr vi et team av profesjonelle guider, lokale sikkerhets assistenter, bærere, kokker for å sikre din sikkerhet og sikre nytelse gjennom hele turen,” sa Ngoc.

Oxalis Adventure utflukter vanligvis selger ut innen seks måneder etter turen, så bestill tidlig for å sikre din plass. Gjennom årene har teamet vært en ære å ønske bemerkelsesverdige journalister, regissører, modeller og andre kjendiser på sine turer. Ted Osius, den amerikanske ambassadøren i Vietnam, har også gått på en privat omvisning i hulene.

Oxalis benytter et eventyr konsulent team for å hjelpe reisende å planlegge sine ideelle ferie i Vietnam.

Den fire dager Son Doong CaveExpedition er en av de mest populære turene som er tilgjengelige gjennom Oxalis Adventure. Det tar oppdagelsesreisende til verdens største hule, som kan passe en Boeing 747 i sin største tunnel. Teamet har en campingplass satt opp i hulen, og de har klatreutstyr for å hjelpe folk å navigere steinete terreng trygt. Medlemmer av Son Doong Expedition har god tid til å ta bilder og sette pris på denne naturlige undre.

“Dette var en utrolig opplevelse,” sa Ryan M. I en tripadvistor gjennomgang. “Oxalis er en så utrolig selskapet i form av organisasjon, samfunnsengasjement, og generelle kvaliteten på ekspedisjoner. Ord kan virkelig ikke fange uendelighet Son Doong.”

Tu Lan Cave System inkluderer 10 våte og tørre grotter og har vært omtalt i filmen “Kong. Skull Island” Oxalis Adventure kan ta deg med på en-til fire-dagers utflukter, en en-dagers utflukt, en to-dagers og one-night utflukt, en tre-dagers og to-night utflukt, og en fire-dagers og tre-natt utflukt. Det er vanskelig å ikke bli imponert av glansen fra dette området.

Som filmskaper Jordan Vogt-Roberts sa Tu Lan, “Verden vil betale oppmerksomhet fordi de vil se hvor vakkert dette stedet er; de vil reise, oppdage og forelsker seg i den måten jeg gjorde.”

Oxalis Adventure tilbyr en sjelden godbit for uforferdet travelers.Whether du utforsker tropiske jungler eller svømme i ferskvann elv grotter, kan du tilbringe kvalitetstid lage minner med den spesielle personen i livet ditt.

“Det vil være mange gang-i-ett-levetid opplevelser,” sier Ngoc. “You'recamping i de flotte huler eller på de mest rolige campingplasser i midten av jungelen. Dagene er actionpakket med spennende aktiviteter.”

Du kan ha unike opplevelser i vakre omgivelser

Oxalis Adventure Tours har sett par feire bursdager, jubileer, bryllupsreiser, og andre milepæler i livet, og noen har til og med fått ned på ett kne og foreslått i en hule eller jungelen.

“Noen mennesker tror at dette er det beste stedet å foreslå fordi det er en av de vakreste stedene på jorden,” Ngoc sa. “De fleste av våre kunder kommer til den unike opplevelsen at de bare kunne finne i våre reiser.”

Oxalis Adventure setter ofte opp leir midt i en hule passasje.

Par vil aldri glemme den tiden de tilbrakte natten i en hule eller vasset gjennom en underjordisk elv. Disse erfaringene vekke sansene og bringe folk ut av sine komfort soner og i villmarken. Trent Oxalis guider gjeter deltakerne gjennom disse eventyrene, og sørge for at alle holder seg trygge og har det gøy.

“De har svært profesjonelt team for å ta vare på deg og er veldig organisert i sin tur,” sa Victor Pan i en Facebook gjennomgang. “The team av guider, sikkerhetsassistenter, kokker, portører, og driverne vil alltid sikre at du har en positiv opplevelse.”

“Våre eventyr var en av de beste vi noensinne har gjort,” sa Michelle Douglas i en anmeldelse. “Oxalis var profesjonell fra bestilling til å si et trist farvel. Vi elsket hvert minutt av Son Doong og ville bestille igjen på et blunk. Stor bedrift, god sikkerhet, god mat, og den mest fantastiske natur og eventyr.”

Ved å bli Oxalis Adventure, du også støtte goodwill prosjekter i lokalsamfunnet fordi en del av turen selskapets inntekter er donert til Oxalis Foundation, en nonprofit dedikert til å støtte familier, barn, og bedrifter i Quang Binh provinsen.

Oxalis Adventure Planer Romantisk Utflukter All Over the World

WhenChau A. Nguyen lansert Oxalis Adventure Tours, ønsket han å dele underverkene av Phong Nha grotter, jungel og elver med resten av verden. Han så potensialet i regionen som reisemål, og han investerte i sin naturlige skjønnhet.

Nå Oxalis Adventure slukker folks tørst etter eventyr ved å arrangere en rekke turer i løpet av året. Sine utflukter inkluderer team-building turer for bedrifter og romantiske private turer for par. Du kan la dine daglige bekymringer i denne fantastiske omgivelser.

“Oxalis Adventure Tours begynte med håp om å tiltrekke seg internasjonale og innenlandske turister til å komme til Phong Nha, og det har blitt en once-in-a-lifetime opplevelse i praktfulle hule systemer og landskap”, sa Ngoc.