Ourtime mot sølv singler (pris, publikum og verktøy)

24 februar 2019

Vår side er et gratis online ressurs som tilbyr verdifullt innhold og sammenligning tjenester til brukerne. For å holde denne ressursen 100% gratis, får vi kompensasjon fra mange av de som er oppført på stedet tilbyr. Sammen med viktige gjennomgang faktorer, kan denne kompensasjonen påvirke hvordan og hvor produktene vises på tvers av området (inkludert, for eksempel i hvilken rekkefølge de vises). Vår side omfatter ikke hele universet av tilgjengelige tilbud. Redaksjonelle meninger uttrykt på nettstedet er strengt vår egen og er ikke gitt, støttet eller godkjent av annonsører.

Annonsør Disclosure

OurTime vs Sølv Singles: Kostnad, Målgruppe, Tools & suksess

Som du kan se, har Silver Singles en gratis medlemskap, og det gir deg tilgang til en rekke nyttige funksjoner. Sølv Singles er også tilgjengelig gratis via Google Play-butikken.

Vinneren: Våre eksperter har gitt Silver Singles en høyere vurdering

I våre eksperter sinn, Sølv Singles litt kanter ut OurTime fordi det virkelig sette en tung fokus på kvalitet, ikke kvantitet.

load...

OurTime vs Sølv Singles: Cost Sammenligning

I ABBA låten “ Money, Money, Money ,” the '70s pop-gruppe synger: ‘Alt det jeg kunne gjøre / Hvis jeg hadde litt penger / Det er en rik manns verden.’ Penger er på toppen av de fleste single' sinn, spesielt hvis de er ny til online dating. Og det er rettferdig. Her er pris sammenbrudd for OurTime og Silver Singles.

OurTime: Gratis konto (oppgraderte kontoer starter på $ 11.99 i måneden)

Når du først registrere deg for OurTime, med mindre du velger en betalt medlemskap med en gang, får du en gratis medlemskap som vil vare til du skjule profilen din eller slette medlemskap. Du er i stand til å fylle ut en profil, laste opp flere bilder, se gjennom kampene, motta matcher hver dag, og kommunisere på mange måter, blant favorittene sine profiler.

load...

I form av betalt medlemskap, har OurTime tre alternativer for deg å velge mellom:

Som du kan se, er det sannsynligvis best å velge den seks måneders medlemskap fordi det vil spare deg noen penger. Uansett hvilken betalt medlemskap du velger, men vil du ha tilgang til alle funksjonene vi allerede har nevnt, samt to-veis meldinger, se hvem som har sett eller likte profilen din, og mye mer.

Sølv Singles: Standardmedlemskap koster $ 0 (Premium Koster $ 31.95 i måneden)

Sølv Singles, som OurTime og de fleste dating nettsteder der ute, har også en gratis medlemskap som er tilgjengelig for alle. Den gratis medlemskap kan du ta personlighetstest, motta unike resultater, søke gjennom millioner av profiler på egen hånd, få daglige kamp anbefalinger sendes til innboksen din, og sende virtuelle smiler, blant andre funksjoner.

load...

Det er verdt å nevne at Silver single betalte medlemskap er dyrere enn noen andre dating-nettsteder, men det er fordi Sølv Singles gir massevis av tjenester du ikke finner andre steder. Her er hva du kan velge mellom:

Hvis du vet at Silver Singles er datingside for deg, vil vi anbefale deg å gå videre og velge den 12-måneders medlemskap - du får mer igjen for pengene. Oppgradert medlemskap som disse kan du sende og motta meldinger og må profilen din uthevet i søkeresultatene, blant andre fordeler.

Vinneren: OurTime vil spare deg noen penger

Mens både OurTime og Silver Singles tilby gratis medlemskap, gir vi denne runden til OurTime for sine billigere betalt medlemskap. Men er det virkelig en epler og appelsiner sammenligning fordi, mens OurTime kan være billigere, Silver Singles tilbyr helt forskjellige opplevelser og funksjoner.

OurTime vs Sølv Singles: Audience Sammenligning

Det er sant at OurTime og Silver Singles både imøtekomme til modne datere, men det betyr ikke at deres demografi er nøyaktig det samme. Det er derfor vi ønsket å gi deg en dypere titt inn i hva du kan forvente fra hver.

OurTime: 8,9 millioner månedlige besøkende som All 50+

OurTime er en ledende senior datingside med millioner av medlemmer, og som ikke engang omfatter 8,9 millioner mennesker som besøker nettstedet hver måned.

Som du kan sikkert forestille deg, er OurTime mål demografisk singler i sine gyldne år.

Eldre menn og kvinner fra hele verden bruker OurTime.

Mens et flertall av OurTime medlemmer er minst 50 år gammel (alle over 18 år kan delta), de er ikke alle like i forhold til plassering, seksuell legning, religion, utdannelse, utseende og etnisitet. OurTime medlemmer er like forskjellige som verden, så du bør ikke ha noen problemer med å finne noen spesielle som oppfyller dine ønsker og behov.

Sølv Singles: 85.000 månedlige besøkende som alle er 50 +

Sølv Singles er enda mer nisje enn OurTime fordi ikke bare er det ment i over-50 singler, men det er også ment for høyt utdannede, engasjement-minded over 50 singler. Så det er egentlig ikke så overraskende at Silver Singles' brukerbasen er mindre, til en viss grad. Tusenvis av mennesker har registrert seg siden 2004, og om lag 85 000 mennesker besøker nettstedet hver måned. Vi forventer disse tallene vil fortsette å vokse etter hvert som årene går videre.

Vinneren: OurTime Har større rekkevidde

Hvis størrelsen er viktig for deg (no pun intended), vil vi foreslå å prøve OurTime. Nettstedet kan være i stand til å øke dine sjanser for å finne din perfekte match. Men ikke rabatt Silver Singles. Husk at historien om David og Goliat viser at noen ganger størrelsen ikke betyr noe.

OurTime vs Sølv Singles: Match Tool Sammenligning

Enten du ser inn OurTime, Silver Singles, eller begge deler, er det viktig å vite hvordan områdene skal finne deg potensielle datoer og partnere. Les videre for å lære mer om alle de samsvarende funksjoner som er tilgjengelige for deg.

OurTime: Søk og motta matcher Basert på dine kriterier

Når du oppretter en profil med informasjon om deg selv, og angi dine preferanser på OurTime, vil du begynne å motta kompatible kamper. Da er det opp til deg å begynne å flørte og / eller meldinger, eller du kan vente til den andre personen til å ta kontakt.

OurTime kan du også se profiler på egen hånd. Området har en rekke filtre, inkludert alder, kjønn, personlige vaner (f.eks røyking), geografisk plassering og familieliv (for eksempel barn eller ingen barn), for å hjelpe deg med å innskrenke alternativene.

Sølv Singles: Unik personlighet vurdering og Daily treff

Vi har nevnt det et par ganger allerede i denne artikkelen, men Silver Singles er kjent, delvis for sin første spørreskjema som bidrar til å identifisere din personlighet og dating ønsker. Det tar deg 10 minutter eller så å fullføre dette trinnet, avhengig av hvor lenge du tenker på dine svar og hva du ønsker å sette i hver seksjon. Området vil da bruke dette til å finne deg kamper.

Sølv Singles har en unik spørreskjema som går utover overflaten nivå dating preferanser.

I tillegg gir Silver Singles grunnleggende og avanserte søkemuligheter, slik at du kan komme inn i førersetet på dating liv hvis du vil.

Vinneren: Sølv Singles tar det til neste nivå

Sølv Singles har slik en intrikat algoritme som det er vanskelig å ikke erklære en vinner i løpet OurTime - i hvert fall i denne delen.

OurTime vs Sølv Singles: Suksess prissammenligning

Vi kunne snakke om OurTime og Silver Singles' historier, priser, brukerbase, og har hele dagen, men sannsynligvis den mest overbevisende aspektet til deg er hvor mange datoer, relasjoner og ekteskap de har vært ansvarlig for.

OurTime: mange suksesshistorier og positiv Anmeldelser

OurTime har eksistert i nesten 20 flere tiår, så det er definitivt plaget opp sin del av suksesshistorier.

OurTime er ansvarlig for dusinvis av datoer og relasjoner.

Du kan lese dusinvis av dem på nettstedets suksess Stories side.

For ikke å nevne OurTime har 3,5 stjerner av fem på Google Play og med 2.5 stjerner av 5 på App Store.

En tidligere medlem fra Murrells Inlet, USA sa: “Jeg sluttet nettstedet håper jeg ville møte den spesielle mannen å bli en del av livet mitt, og min drøm gikk i oppfyllelse. Det var kjærlighet ved første blikk for oss begge, og jeg har å takke for å gjøre begge våre drømmer.”

Sølv Singles: Tusenvis av lykkelige par

Under vår forskning, fant vi at Silver Singles har ført til utallige morsomme datoer, oppfylle relasjoner og langvarige ekteskap. Sølv Singles brukere har gitt app med 3 stjerner av 5 på Google Play.

Noen attester vi ønsket å dele inkludere denne fra Michael Vaccari, som sa “Det synes å være nok av fisk i havet, og Silver Singles er netting dem.” Og dette fra Paul Pittenger, som sa nettstedet “gir meg håp."

Vinneren: Silver Singles Tar det av en nese

Vi har sett og hørt en masse store ting om OurTime og Silver Singles, men Silver Singles vinner denne runden i en fotofinish.

Våre eksperter elsker begge steder, men vi er Naming Silver Singles Champion

Dette var en nær samtale - OurTime og Silver Singles har mange likheter. På slutten av dagen, men hvis vi måtte velge, ville vi velger Silver Singles. Den endelige avgjørelsen er opp til deg, selvfølgelig, så du kan like godt gi både en prøve. Det er egentlig ingen risiko i å gjøre det fordi OurTime og Silver Singles har disse gratis prøveversjoner og medlemsskap.