Oregon-hagen skaper langvarige minner for første dadler, bruksområder og alt derimellom

21 mai 2019

Kortversjonen: Strekker seg mer enn 80 dekar, og et utstillingsvindu den botaniske skjønnheten i Willamette Valley, Oregon Garden har raskt blitt en skinnende perle i Pacific Northwest allerede imponerende landskapet. Lokalet, som åpnet nesten to tiår siden, og har mer enn 20 spesialitet hager samt en rekke årlige arrangementer, omvisninger med kommentarer, og alt i mellom. Det er hjem til både en utvei og sitter ved siden av det eneste huset i staten designet av arkitekten Frank Lloyd Wright. Oregon Garden mangfoldige naturlandskapet skaper en herlig romantisk bakteppe for å tilbringe tid med en kjær.

The Willamette Valley strekker seg rundt 150 miles langs nordvestlige delen av USA. Det sies av mange å være den kulturelle og politiske sentrum av Oregon, og det er hjem til nesten tre fjerdedeler av statens befolkning. Så det er ikke rart at en av de mest berømte botaniske hager i verden befinner seg i denne organisk stykke paradis.

load...

Oregon Garden, som ligger ca 12 miles nordøst for Salem i historiske Silverton, med 80 dekar av frodig flora sammen med 20 spesialitet hager og en aktivitetskalender full av romantisk date ideer. Lokalet ble unnfanget ved Den Oregon Garden Foundation, en ideell organisasjon som brøt bakken og begynte å bygge på området i 1997.

Oregon Garden ligger i historiske Silverton og gir en romantisk setting for par.

“I gjennomsnitt har vi mer enn 300.000 mennesker kommer gjennom hagen hvert år,” sier Allie Woodson, Regional Marketing Manager på Oregon Garden. “Vår demografiske er vidtrekkende, men vår årlige medlemmer pleier å være i alderen 45 og eldre, og lokalbefolkningen i området.”

load...

Oregon Garden kontinuerlig vinne priser for sin skjønnhet og bærekraft, og det er en topp forslag locale og bryllupssted for par som ønsker å skape varige minner sammen.

Fra BrewCamp til Barn Dance, året rundt Hendelser for den perfekte Date Night

Oregon Garden er mer enn bare en passiv landskap med vill liljer, roser, hibiskus og japanske Maples. Faktisk er dens oppgave “å ønske velkommen og inspirere alle besøkende med en forståelse for den ekstraordinære økologien i Pacific Northwest.”

En måte Oregon Garden lokker nye besøkende er ved hosting små og store arrangementer og programmering rettet mot et bredt publikum. Det er en taktikk som de ansatte har funnet svært vellykket.

“Vi har hendelser som filmer hver torsdag, juli til september, en 3 juli feiring, jul i hagen, BrewCamp, og kunst i hagen, blant annet,” sier Allie. “De beste for en dato ville være filmer og jule arrangementet, som har 1 million hvite lys, skøyter, snowless rør og brann groper.”

load...

Andre dato ideer inkluderer Petal Pedal, en årlig sykkeltur rundt Silverton området som starter og slutter på Oregon Garden. Høst hendelser, som Barn Dance, har line-dancing leksjoner og en gris stek, mens Art in the Garden viser av flotte installasjoner.

Hvis du er ute etter å imponere den spesielle personen, sjekk ut BrewCamp, en tre-dagers håndverket øl, vin, musikk og camping arrangeres i midten av juni som har vokst i popularitet de siste årene.

“Våre arrangementer er alltid i vekst. Vi har akkurat lagt mye ny skilting i hagen for å gjøre det enklere å navigere, og vi jobber med noen andre spennende ideer for den nærmeste fremtid,”sier Allie.

Planforslag og Nuptials på One of the Pacific Northwest mest romantiske Nasjonale innstillinger

Med utsikt over Willamette Valley, har Oregon Garden blitt en av de mest populære stedene i Pacific Northwest for første datoer, forslag, og nygifte. Med 80 fredelige dekar og en overflod av velstelte hager, lunefull skog, en renovert låve, hvitt lysthus og ballsal, hagene tilbyr en minneverdig ramme rundt de viktigste dagene i livet ditt.

“Det er så romantisk sted som helst på året, med innendørs bryllup i vinter og et vakkert bakteppe av hager på våren, sommeren og høsten,” Allie fortalt oss.

Oregon Garden er et populært bryllup locale med mange arenaer perfekt for nygifte.

Ligger på grunnlag er Oregon Garden Resort, et fullservicehotell med en beroligende spa, svømmebasseng og restaurant på stedet. Anlegget fungerer som et bryllup sted som fremhever Nordvest-inspirert mat og fine viner, og tilbyr vidstrakt utsikt over dalen. Plus, gjestene på feriestedet nyte gratis hage dagspass.

“Min mann og jeg feiret vår ett års aniversary her. Vi likte å spasere gjennom den vakre hagen - selv om det var februar - og ser frem til å se det i sommer. Personalet på feriestedet var stor, også,”skrev en gjest på feriestedets hjemmeside.

Spesialitet Gardens florerer, inkludert Roses og nåletrær

Når amerikanske oppdagere kaptein Meriwether Lewis og Fenrik William Clark gått gjennom kontinentale skillet å nå Stillehavskysten, lite visste de at en hage ville være dedikert i deres ære. I dag, Oregon Garden har Lewis og Clark Garden, et levende museum utstillingsvindu mange botaniske finner at duoen dokumentert på deres reise mer enn 200 år siden.

Lewis og Clark Hage - fylt med flora som Ponderosa Pines, Vine Maples, og Salmon busker - er bare ett eksempel på de 20 spesialitet hager åpent for publikum. Andre tomter inkluderer Dyrevennlig Hage, Northwest Hage, Rose Garden, Sensory Garden og tog hage.

“Disse hagene presentere diverse botaniske skjønnhet som kan bli funnet i Willamette Valley og hele Pacific Northwest,” sier Allie. “Vår hagebruk teamet er fantastisk, og vi har en sterk, dedikert gruppe frivillige som holder hager ser fantastisk.”

Andre kjente spesialitet hager inkluderer Honor Garden, som inkluderer planter av interesse, for eksempel Rhododendron, Century Plant, og Burning Bush, og er dedikert til de 165 givere som bidro til å etablere organisasjonen i sine formative år. Det er også den medisinske Garden, som er full av rosmarin, vegg germander, lavendel, oregano og andre planter med helbredende egenskaper.

Finn ut hvorfor 300 000 mennesker besøker Oregon Garden hvert år

Mens en unik og variert landskap med en rekke av Pacific Northwest økosystemer er Oregon Garden trekkplaster, sine ca 300.000 årlige besøkende har mange grunner til at de kommer til denne organiske wonderland.

Regional Marketing Manager Allie Woodson sa Oregon Garden er “et romantisk sted som helst på året.”

“Det er mangfoldig. Det er mange ting å se og gjøre. Ta deg en øl eller et glass vin fra Visitor Centre Hage CafГ © og ta det gjennom hagen med deg som du utforske mer enn 80 dekar av frodig flora,”sier Allie.

Trikk turer er en flott måte for deg og en dato for å oppleve hagen. Den 25-minutters fortellende tur - inkludert med betalt opptak - stopper på seks poeng i hele hagen og går fredag ​​til søndag april til oktober. Det er også den populære Conifer Garden, som har en av de største samlingene av dverg og miniatyr bartrær i USA, samt Rediscovery Forest, som forvaltes i samarbeid med Oregon Forest Resources Institute.

“Vi er også nærmeste nabo til Gordon House, den eneste Frank Lloyd Wright tegnede hus i delstaten Oregon,” sier Allie. “Du kan lett tilbringe en hel dag her i å utforske hagen og nærliggende attraksjoner med en dato eller kjære.”