Oppretter av Go-to online-forholdsprogrammet

13 april 2019

TL; DR: I sitt fjerde år ved Brigham Young University, assisterende professor Scott Braithwaite, Ph.D., kan være en ny gutt på blokken, men online forholdet utdanningsprogram, ePrep, hjelper allerede hundredsof par forbedre sine kjærlighetslivet.

Siden hans undergraduate år, har Dr. Scott Braithwaite hadde en lidenskap for å gi par med de verktøyene de trenger for å forebygge relationshipdistress og forbedre theiroverall forholdet helse.

Men han har tatt som lidenskap et skritt furtherin form av ePrep, kan en forskningsbasert nød intervensjonsprogram par full i komfort av sine egne hjem.

load...

Braithwaite hovedmål med ePrep, og hans forskning generelt, er å svare på to spørsmål:

“Jeg er interessert i hvordan vi kan utnytte nære relasjoner, gjøre dem veldig sunt, så vi kan få alle disse fordelene,” sa han. “Det virker som om folk som er i sterk, begått relasjoner tendens til å gjøre det bedre på en hel haug med ulike utfall.”

Braithwaite var snill nok til å gi oss mer informasjon om sitt viktige arbeid og den positive impactePrep har gjort.

Inspirasjonen behindePrep

Ifølge Braithwaite, vil 40 til 50 prosent av gifte par divorceand 25 prosent av par som oppholder seg rapporterer å ha ulykkelige forhold. Ikke høres ut som gode odds, ikke sant?

load...

Det er ikke som det ikke er hundrevis, om ikke tusenvis, av par terapeuter og rådgivning organizationsout der, så hvorfor er disse tallene så høy?

Braithwaite sa mens det ikke er mangel på profesjonelle programmer, eller “intervensjoner” som hecalls dem der ute, er det en mangel på tilgjengelighet til disse programmene for de som virkelig trenger hjelp.

“De som har en tendens til å få disse tiltakene mest tendens til å trenge dem minst, noe som betyr at deres lav risiko for ekteskapsproblemer og skilsmisse,” sa han. “De har en tendens til å komme fra velstående bakgrunn. De har en tendens til å ha mer utdannelse og de slags ting.”

EPrep er et forskningsbasert program som hjelper par forbedre enkelt og effektivt sine relasjoner.

Det er der ePrep kommer inn.

Basert på vitenskapelig forskning, ePrep består ofstrategies, ferdigheter og prinsipper som er bevist å hjelpe par oppnå therelationship resultatene de ønsker.

load...

Ikke bare er ePrep fleksibel, godt priset og lett tilgjengelig fra en rekke steder, men ase Ries av fire randomiserte kliniske studier showitoffers de samme fordelene som tradisjonelle intervensjoner i-person, herunder å redusere angst og depresjon, samt øke tilliten og kommunikasjon.

Systemet fungerer også bra for single som ønsker å lære mer om deres dating mønstre, hva du skal se etter i et sunt forhold, hvordan å velge den rette partneren og mer.

“Jeg er veldig begeistret for potensialet for å nå mennesker grovt fordi, som jeg sier, ett av problemene med disse intervensjonssystemer er vi ikke får dem til folk som trenger dem mest,” Braithwaite sa.

Utvide ePrep evner

Braithwaite sa han overveldet og ydmyk av alle de positive tilbakemeldingene han har mottatt om ePrep, men det beste er de testimoniesfrom par og enkeltpersoner som saythe programmet er virkelig gjør jobben det var designet for å gjøre.

Dr. Scott Braithwaite, BYU

“Ikke bare har vi data som tyder på at det er nyttig for å redusere ting som intim partnervold, men også bare forbedre kvaliteten på deres forhold, noe som gjør det slik at de kan snakke om vanskelige saker,” sa han.

Men han er ikke stoppe nå.

Braithwaite er spent totry ulike anvendelser av ePrep og utnytte nye teknologier for å vokse programmet slik at det kan passe bedre inn i folks travle liv, som inkluderer kurs som bidrar til å keepcouples fra slippingback i sine gamle måter.

“Jeg vil gjerne se om vi kan gi folk ePrep som en slags booster økten, kanskje seks måneder etter sin siste ekteskap terapi økt, og se om det hjelper dem til å opprettholde disse fordelene for et lengre tidsrom,” han sa.

Hvis du er interessert i å lære mer om ePREP, besøk lovetakeslearning.com. Du vil ikke angre!