Opplev kjærlighet ved første flytur på quickchek new jersey festival of ballooning

8 april 2019

Kortversjonen: The QuickChek New Jersey Festival of Ballooning er mer enn bare den største sommeren varmluftsballong og musikkfestival i Nord-Amerika. Det er også en av de mest romantiske hendelser som å ta en dato. Festivalen har live musikk, to ganger daglig masse ascensions av ballonger, en 5K rase, underholdning ritt, og mange måter å nyte hverandres selskap. The Balloon Festival arrangeres i slutten av juli og har vært kjent for å bringe folk sammen - ofte i en mannsalder. Mer enn et dusin oppdrag finner sted hvert år i ballonger flytende fritt over folkemengdene.

Det hele begynte da millionær eventyreren Malcolm Forbes, avisutgiver Tom Curley, og formidler Bill Lewis var blant en liten gruppe venner som brakte sine ballonger for en helg med moro og fly til Union 76 truck stop på Route 78 i Bloomsbury, New Jersey i 1983. I dag er QuickChek New Jersey Festival of Ballooning er den største sommeren varmluftsballong og musikkfestival i Nord-Amerika.

load...

“Siden da har jeg møtt ca 2000 av disse 100 mennesker som hevder å ha vært der det første året,” Howard Freeman, Executive Producer av festivalen, sa med en latter.

I dag den årlige arrangementet finner sted i slutten av juli på Solberg Airport i Readington i naturskjønne Hunterdon County landsbygda, der oppover på 175.000 mennesker er ventet å se 100 varmluftsballonger ta til luften to ganger hver dag (tidlig på morgenen og igjen like foran av solnedgang). Festivalen har blitt en av de mest romantiske hendelser for par. Hvert år, mer enn et dusin par få engasjert mid-fly i en varmluftsballong langt over mengden.

Dersom Jorden rundt på 80 dager vibe er ikke nok til å sette et smil på ansiktet ditt, det er nok av levende musikk, en 5K løp, mat, karuseller, og foto muligheter til å gjøre for en minnerik tur.

load...

Take Your Kjærlighetens pusten fra deg med en Hot Air Balloon Ride

Mens gleden av å se ballonger stige to ganger hver dag - vær og vind tillater det, selvfølgelig - kommer med prisen for opptak, ca 1500 mennesker også velge å planlegge en privat tur i varmluftsballong under festivalen.

“Hva en flott dato mulighet til å gå opp i en ballong,” sa Howard. “Du har en time sammen; du er flytende i himmelen. Det er den mest moro du kan ha stående opp!”

Utover den utrolige utsikten kan du nyte fra høyt oppe i en varmluftsballong, er turen svært forskjellig fra, si, et helikopter eller et privat fly. For en, det er ingen rattet. Ballongen er avhengig av varm luft, oppvarmet av propan, å stige. Hvor det flyter avhenger av vinden.

Par kan gå opp i en varmluftsballong på festivalen - tethered eller untethered.

Selvfølgelig, noen mennesker foretrekker å starte med litt mer struktur og velger en tethered tur. Disse ballongene er festet til bakken, men fortsatt stige ca 50 fot i luften; 15-minutters tur er bare $ 20, mens lenger opp, opp og bort turen koster $ 250.

load...

Det er ingen overraskelse at så mange par få engasjert i luftballongferd på festivalen hvert år. Ett år, Howard minnes, en mann kom seg ned på ett kne og dro ut en ring for sin elskede. Som hun sa ja, han droppet ringen over på siden av kurven og sett det fritt fall i tretoppene. Som sin nye fiancГ © e sperret opp øynene i skrekk, smilte mannen - det var en falsk ring. Han trakk den ekte ring fra lommen og satte den på fingeren hennes.

Danse sammen til levende musikk

Hvis din perfekte date er ikke komplett uten en liten dans, Festspillene i ballong har konserter planlagt hver kveld med populære handlinger variert nok til å appellere til enhver musikksmak. Når dørene åpner på fredag for 2018-versjonen av festivalen, vil unge familier bli behandlet på en forestilling av barnemusikk stjerners Laurie Berkner. Åpningen Kveldens tema er det samme som det har vært i år - Ballonger, Tunes og lenser.

I tillegg til ballong, kan festivaldeltakere nyte konserter.

Etter at varmluftsballonger stiger, tar Andy Grammer scenen for å utføre hans musikk - synger hits som “Honey, jeg er bra.” Etter hans sett, arrangørene har planlagt et fyrverkeri, som er en perfekt måte å inspirere nærhet.

På lørdag, festivalen har en forestilling av bandet Lifehouse, og Creedence Clearwater Revisited treffer scenen søndag gledet klassisk rock fans.

“New Jersey blir stadig mer mangfoldig, så dette året vi også samarbeide med Univision for en Hispanic musikk konsert,” Howard lagt. Detaljer vil vises på nettsiden når de er gjort tilgjengelig.

Hold deg aktiv ved å kjøre i Ballonger 5K

Hvis du og din bedre halvdel har alltid drømt om å kjøre med okser i Spania, men er ute etter noe litt tryggere, kan du prøve Running With The Ballonger 5K.

“Nei runner har noen gang blitt stanget av en ballong - i motsetning til i Pamplona,” Howard sa av løpet, som finner sted på søndag.

Ca 1000 løpere er ventet å delta på festivalen løp.

Løpet starter i en uvanlig og morsom måte. I stedet for å skyte en startpistol, arrangørene bruke en menneskelig kanon å signalisere starten av løpet. Dave “The Bullet” Smith sette verdensrekord på 193 fot for den lengste og høyeste menneskelige kanon fly. Han vil bli skutt ut av en kanon inn i et nett som løperne forlate sine merker.

Som ballonger stiger i morgenhimmelen, er anslagsvis 1.000 løpere ventet å delta i løpet. Trenger litt motivasjon til å trene sammen? Den raskeste mann og raskeste kvinnelige løperen hver motta en gratis tur i varmluftsballong som premie.

Gå VIP til Surprise den rette

Generell studiekompetanse billetter til festivalen starter på bare $ 24 for voksne, og de inkluderer plenen sitteplasser for konserter.

Men å kjøpe en VIP-billett er en morsom overraskelse for daten din, og det er mange alternativer å velge mellom. En VIP billett til en konsert får du gode seter og et nærbilde av ytelsen. En VIP billett til Sunrise Balloon frokost kan du nyte en varm buffet og en “ballong-i” cocktail sammen mens du ser ballonger løfte opp i skarpe morgenhimmelen.

Sunrise Balloon frokost tillater par å se ballonger ta fly tidlig på morgenen.

Selvfølgelig, hvis du blir sulten på noe punkt i dag, kan du stikke over til 3000 kvadratmeter QuickChek butikken, som er bygget på festivalområdet bare for helgen. Det vil også være rikelig med mat leverandører, og Howard anbefaler sterkt en trakt kake å dele.

Ankomme i stil for en romantisk helg på Wonder

Mens det ville koste ca $ 25 000 for å kjøpe en varmluftsballong og kommer på festivalen som en proff, har du rimeligere kollektivalternativer for spesiell helg.

The Balloon Festival startet i 1983 og er nå det største arrangementet i sitt slag i Nord-Amerika.

Solberg Airport ligger 42 miles fra New York og 54 miles fra Philadelphia, så det er mange billig fly alternativer å vurdere - samt mange hoteller rundt i området. Hvis du planlegger å leie en RV, må du også reservere en plass på en av de mange fredelige campingplasser i nærheten hendelsen.

Parkering på stedet koster $ 10, eller du kan parkere uten kostnad ved Raritan Valley Community College og ta en gratis ekspress skyttelbuss til festivalen.

Og når du kommer i stil, er å holde hender, ser opp på himmelen, og bestemmer alt du trenger å gjøre noe for de spesielt formede ballonger - som Elvis, Tweety Bird, og mange flere - er din favoritt.

“Det er givende når folk kommer, møtes der, komme tilbake og bli engasjert. Så kommer de tilbake hvert år for bryllupsdagen deres,”sa Howard. “Og det er veldig kult når vi ser barna sine komme.”