Only gutter er en sikker, intuitiv dating-app for homofile og bifile menn som søker partnere

11 juli 2019

Den korte versjonen: Bare Lads er en dating app designet eksklusivt for homofile og bifile menn, og siden lanseringen i 2012, har det vokst til å tjene mer enn 3 millioner brukere. Programmet forstår også gay dating industrien fordi den ble grunnlagt av homofile menn spesielt for de som søker mannlige partnere. Bare Lads tilbyr homofile og bifile datere mange måter å finne relasjoner de ønsker - fra reiser eller chat partnere som ektefeller. Selskapet fortsetter å innovere sine funksjoner for å gi menn med en dating opplevelse tilpasset deres behov.

Bare Lads grunnlegger Jimmy Forrester-Fellowes var kjent med gay dating på nettet, men mens han visste om mange homofile dating-nettsteder og app, som ikke mener han likte noen av dem.

“Jeg visste at alle homofile dating sites, og jeg brukte noen av dem da jeg var yngre. Men jeg har alltid følt at det var så mye rom for forbedring,”sa han.

load...

Bare Lads grunnlegger Jimmy Forrester-Fellowes snakket med oss ​​om utfordringene homofile og bifile menn møter i online dating verden.

Som en enkelt homofil mann, Jimmy forstått at de fleste dating plattformer kan være frustrerende for andre som ham. Som en programvareutvikler, han visste også at han kunne bidra til å gjøre de endringene han ønsket å se.

“Etter fem år på å utvikle programvare på et telekommunikasjonsselskap, bestemte jeg meg for å pakke det inn og ta en sjanse på å bygge dating tjeneste som jeg trodde det homofile miljøet fortjent,” sa han.

load...

Fra dette ønsket, var bare Lads født. Jimmy satt ut for å designe en plattform og app som ville være fornuftig for det homofile miljøet. Til tross for sin kunnskap og eierandel i selskapet, men han var ikke visse Bare Lads ville ta av. I utgangspunktet Jimmy var bekymret for å betale sine boliglån.

Nå, mer enn seks år etter oppstarten, har bare Lads vokst til 3 millioner brukere over hele verden, og det holder Jimmy opptatt. Sin overveldende suksess betyr også at han ikke trenger å bekymre deg for sine boliglån.

“Det er hardt arbeid, men det har også vært fantastisk,” sa han. “Jeg ville aldri endre sjansen jeg tok å lage Bare Lads.”

Et nettverk av fagfolk på utkikk etter likesinnede mennesker

Bare Lads er forskjellig fra mange andre dating sites for flere grunner. Først er det kun utviklet for homofile og biseksuelle menn, slik at brukerne ikke trenger å søke i det uendelige for de riktige kampene etter at de blir.

Det ble også skapt av homofile og bifile utviklere som forstår utfordringene menn møter med andre online dating plattformer. Denne forpliktelsen til fellesskapet motiverer tett sammensveiset team til å jobbe enda hardere for sine brukere.

load...

“Vi er en veldig liten gruppe, og jeg tror noen ganger folk forventer at vi skal være mye større som vi opererer et yrende dating tjeneste.”

Selv om begrepet “gutter” er først og fremst brukes i Storbritannia - der bare Lads opprinnelse - de ansatte i selskapet kommer fra mange forskjellige land.

“Vi har over 3 millioner medlemmer nå, og 1,5 millioner av disse aktivt bruker tjenesten.” -Jimmy Forrester-Fellowes, bare Lads Grunnlegger

“Vi er spredt over hele verden, slik at vi alle arbeide eksternt vanligvis fra hjemmekontor eller co-arbeider områder”, sier Jimmy. “Vår kultur er å være så progressive som mulig, og vi er en avslappet selskap å jobbe for.”

Engasjement av bare gutter utviklere synes å anspore på den raske økningen i plattformens brukerbase, og disse medlemmer er like forskjellige som utviklere som jobber på plattformen.

“Vi har over 3 millioner medlemmer nå, og 1,5 millioner av disse aktivt bruker tjenesten,” sier Jimmy. “USA er vårt største marked, etterfulgt av Storbritannia. Vi er også vokser raskt i det indiske markedet. De fleste av våre medlemmer er fagfolk med en gjennomsnittsalder på 31.”

Brukere er aktive i kontakt med andre, også, med mer enn 20 millioner meldinger per måned utveksles gjennom Kun Lads.

Sikkerhet og Åpenhet er avgjørende for å utvikle Trust

En av de største bekymringene for brukere av online dating nettsteder eller mobile apps er sikkerhet. Dette er en spesielt viktig bekymring for enkelte brukere av Bare Lads, siden de ikke kan føle seg komfortabel åpent uttrykke sin seksuelle legning i hjemlandet.

Bare Lads adresser som angår gjennom sin robust sikkerhet og praksis som luke ut de som ikke bruker plattformen autentisk.

“Vi bruker mye tid og energi å sørge for at vi gir sikrest mulig dating erfaring,” sier Jimmy. “Jeg er stolt av at vi nå har rundt-the-clock moderasjon. Vi har også investert i en rekke systemer som luke noen der som prøver å bruke tjenesten for ikke-ekte grunner.”

Bare Lads hjelper brukere å finne hverandre autentisk gjennom sikkerhetstiltak og åpenhet.

Videre Bare Lads ønsker brukerne å finne det de leter etter organisk, ikke gjennom skruppelløse metoder. Det er derfor plattformen som mål å utvikle gjennomsiktige relasjoner.

“Vi er bygget på prinsippet om å være en enkel, ekte og ærlig dating tjeneste”, sier Jimmy. “Vi har noen av de lyssky praksis at noen konkurrenter gjør, som å sende meldinger fra spøkelses profiler eller vise folk som online når de ikke er.”

Disse funksjonene og praksis bidra til at selskapet står i motsetning til mange andre vellykkede dating plattformer utformet med heterofile tanke på brukerne. Bare Lads eksisterer for å tilby et alternativ til disse dating-tjenester, sier Jimmy.

Bare Lads: Mer enn 250.000 vellykkede treff og Counting

Jimmy satt ut for å skape ikke bare en dating plattform som han kunne være stolt av, men også en som alle homofile og bifile menn ville finne innbydende. Så han og hans team bygget bare Lads å løse de spesielle behovene til at demografisk. Men det er ikke det eneste området hvor plattformen er unik.

Bare Lads skiller seg ved å ikke bruke algorithmsbecause Jimmy er ikke sikker på at de faktisk fungerer - hvor som helst.

“Jeg er ikke overbevist om at flertallet av datingtjenester samsvarende systemer fungerer. Vi gjør ikke profil matching, og vi absolutt ikke er et annet sveip til venstre eller høyre tjeneste,”sa han.

I stedet fungerer bare Lads som en sosial oppdagelse plattform for homofile og biseksuelle datere, noe som betyr at det gir dem verktøy for raskt å finne lokale folk som oppfyller deres kriterier. Denne strategien fungerer så godt at mange bare Lads brukere er ikke lenger aktiv fordi de har funnet det forholdet de ønsket.

Bare Lads er i ferd med å forbedre sin mobile app for både Android og iOS.

“Vi kartlegge brukere når de forlater vår tjeneste, og 250.000 medlemmer fortalte oss de fant kjærligheten på vår plattform. Det er en av mine favoritt statistikk,”sier Jimmy. Det hender at vi får en nydelig brev i posten takke oss for å tilby tjenesten som førte dem til sin partner, og disse notatene alltid gjør meg smile.”

Til tross for disse imponerende matchende statistikken, er bare Lads ikke gjennom å gi sine brukere med nyttige verktøy for å forbedre deres evne til å møte andre. Selskapet legger siste hånd på en progressiv web-app som teamet gleder seg til å sette i hendene på medlemmene.

Senere har selskapet planer om å rulle ut native apps som vil erstatte dagens Android og iOS -versjoner av sin plattform.

Jimmy har ikke helt utelukket muligheten for bare Lads tilbyr profil matching fordi, som samsvarende algoritmer blitt mer sofistikerte, mener han at de kunne bli mer nyttig.

“Med bruk av tilgjengelige og kraftige AI plattformer, og gir sofistikerte matchende blir enklere,” sa han. “Jeg vil ikke utelukke det som noe vi vil legge i fremtiden; men hvis vi legger til matching, ville det være komplementær til våre eksisterende søkesystemer.”