Online dating-nettsteder for seniorer: tips for daters over 50 støttet av erfaring og kompetanse

29 mars 2019

Kortversjonen: Etter flere år med å høre spørsmålet etter det på senior dating som en online dating rådgiver, bestemte Sue å starte sin egen tjeneste for å være en ressurs for singler over 50. Hennes hjemmeside, OnlineSeniorDatingSites.com, gir et innblikk i den modne dating scene med detaljerte vurderinger, up-to-the-minute nyheter og råd for eldre på jakt etter kjærlighet i den digitale tidsalderen.

Ying (Sue) Su, som startet rådgivning senior datere 10 år siden, brukte nettet for å hjelpe henne måle hvordan vanlige visse saker og temaer var i modne dating scene.

Ved å delta og dele meningsmålinger og foruminnlegg, la hun merke til et vanlig problem når det kom til sin tilnærming til online dating. Det var ikke bare at de var bekymret om å komme tilbake i dating spillet, men de hadde også overvinne et annet hinder takket være teknologiske fremskritt i stadig utvikling dating verden.

load...

Utnytte hennes erfaring, Sue opprettet Online Senior Dating Sites å være en ressurs for eldre som søker svar på hvordan de trygt og vellykket date på nettet.

“Jeg tror at bedre service virkelig kommer fra en bedre forståelse av personen,” sa Sue av hennes beslutning om å fokusere sin nettside på de to beste måtene å holde seniorer informerte - nyheter på nettsteder og verktøy for modne dating og tips for å gjøre dating lettere.

Online Senior Dating Sites Leverer relevant innhold og råd

Mens Online Senior Dating Sites gir deg anmeldelser av forskjellige dating-nettsteder i over 50 plass også, de mest unike aspekter av nettstedet er dens nyheter og tips sider.

load...

“Vi bestemte oss for å bygge vår side som en måte å tilby menings råd til flere enslige eldre,” Sue sa.

Online Senior Dating nettsteder tilbyr tips for å navigere i over 50 dating scene.

Teamet på Online Senior Dating Sites, forklarte hun, arbeider hardt for å gi betydelig informasjon for sitt publikum.

Nyheter Rapportering for Eldre Dating Trender

Online Senior Dating Sites fokuserer på å fordøye nye sider ved moden dating for sine brukere.

For eksempel nylig Sue team dykket ned i forskning av nye apps rettet mot seniorer og funnet ut at det har vært en 12% økning i eldre som bruker mobile applikasjoner for online dating.

Forskningen viste også at bruk av mobile apps faktisk gjort dem mer aktive enn stasjonære datere, som Online Senior Dating Sites berørt i artikkelen.

Så når det nylig ble annonsert at National Science Foundation (NSF) har planer om å bruke mer enn $ 350.000 til å gjennomføre et treårig prosjekt studerer dating vaner av seniorer, Online Senior Dating Sites veide inn.

Studien pågår fremdeles, men det passer perfekt med mål om Online Senior Dating Sites: å forbedre livene til eldre, spesielt nå som flere amerikanere lever lenger. Og Online Senior Dating Sites planer om å dekke eventuelle oppdateringer i NSF forskning.

load...

Detalj Online Dating tips for folk over 50

Innenfor tips delen, er det segmenter sentrert på å hjelpe eldre å forstå bedre og delta i online dating videre.

“Vi ønsker bare å gjøre ting lettere for dem å komme tilbake i dating scene igjen,” Sue sa.

De fleste av tipsene diskutere generelt god online dating råd, for eksempel hvordan du skal velge et profilbilde og hva som skal inkluderes i en profil.

Det er enda temaer rettet mot etikette og øke svarprosenten. For eksempel stykket “Go Hunting, ikke vente å få 'Found'” skisserer hvordan du søker etter den beste kampen i stedet for å stole på en algoritme for å sende profil kamper.

Dette rådet delen er også der Online Senior Dating debunks myter og høydepunkter svindel som er rettet mot seniorer i online dating plass.

Holde seniorer trygt på nettet, er en av områdets oppdrag - i tillegg til å hjelpe seniorer finne noen å tilbringe tid med.

Begynnelsen med behov - Utdanne Dating Seniors

I 2012 begynte Sue å legge merke til at hun ble bedt om lignende spørsmål som senior datingside rådgiveren.

Sue kom opp med ideen for OnlineSeniorDatingSites.com da hun jobbet som rådgiver.

Hver gang hun svarte dem, trodde hun det måtte være en bedre måte å informere over 50 enkelt befolkning på hennes svar.

Hun diskuterte med noen venner som også var i bransjen ideen om katalogisering og registrering av de vanskeligste aspektene ved online dating over 50, og i 2014 lanserte de Online Senior Dating Sites.

Siden han grunnla nettstedet, har Sue fungert som redaktør-in-chief og har hjelp fra tre andre venner for området vedlikehold og innhold.

“Med våre ressurser, ønsker vi å bidra til å skape en lett, glad og trygg dating opplevelse for senior singler,” sa Sue.

Siste tanker

Det er ikke lett å komme tilbake i dating scene, spesielt fordi så mye har forandret seg siden de fleste eldre siste første date.

De fleste mennesker vil leve lenger enn 50, og for de som er single i denne perioden, må de ha en dating ressurs som gjelder for den aktuelle scenen.

Sue og hennes team på Online Senior Dating Sites har tenkt å fortsette å følge og rapportere om de nyeste trendene i moden online dating for å holde senior singler utdannet hvert steg på veien.